Μαλτέζικη Ταρώ – Ερωτικές αποκαλύψεις για το επόμενο διάστημα

taro-mythoi-alitheies

Μαλτέζικη Ταρώ – Ερωτικές αποκαλύψεις για το επόμενο διάστημα

Μαλτέζικη Ταρώ Προβλέψεις για τις επόμενες 2-9 ημέρες:

Κριός Το Μονόγραμμα

Δεν έχετε χρόνο και περισσή διάθεση για να δώσετε στον άνθρωπο που έρχεται και πάλι από το πρόσφατο σας παρελθόν. Τώρα απλά είναι η δική σας η σειρά για να απαιτήσετε όλα αυτά που σας αντιστοιχούν.
Τυχερό νούμερο : 7

zodia-taro-45

Ταύρος Ο Άντρας

Αν ξέρετε τα προβλήματα του συντρόφου σας, το ιδανικό για αυτόν, στο δεδομένο χρονικό σημείο, είναι να τον υποστηρίξετε. Να είστε σίγουροι, ότι θα σας το ανταποδώσει μέσα από σημαντικές πράξεις αγάπης.
Τυχερό νούμερο : 5

Δίδυμοι Οι Πόρτες

Μια καταπληκτική εποχή για εσάς, που θα καταφέρετε να έχετε μεγάλες επιτυχίες στην εργασία αλλά και σε προσωπικά σας θέματα. Οι ελεύθεροι είναι πολύ κοντά, σε μια σημαντική γνωριμία – εν δυνάμει σχέση.
Τυχερό νούμερο : 2

Καρκίνος Το Πιθάρι

Τα έχετε λύσει όλα πια μέσα στην ζωή σας, και πιθανόν και να χρειάζεται τώρα να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα που θα σας φέρει και πιο κοντά σε μια ερωτική σχέση, που ήδη σας περιτριγυρίζει.
Τυχερό νούμερο : 3

taro-zodia-098

Λέων Η Γυναίκα

Πολλά τα κομπλιμέντα που έρχονται συνέχεια από κάποιον γνωστό – φίλο ή και συνεργάτη σας, που μάλλον έχετε καταλάβει ότι έχουν και μια ερωτική απόχρωση.
Τυχερό νούμερο : 4

Παρθένος Τα 3 Κέρματα

Οι μέρες έχουν εκπλήξεις για τον δεσμό – γάμο σας. Το συντροφικό σας έτερο, έχει πια περάσει σε μια πιο ήρεμη φάση και θέλει να σας μιλήσει για αυτά που σκέφτεται για το άμεσο μέλλον σας.
Τυχερό νούμερο : 1

Ζυγός Το Κάρο

Δεν γίνεται να βρείτε και πάλι μια δικαιολογία, για να καθυστερήσετε τις απαντήσεις που σας έχει ζητήσει, κάποιος που ξέρετε ότι ήδη σας αγαπάει πάρα πολύ. Όλα τα άλλα είναι…ύποπτα!
Τυχερό νούμερο : 6

zwdia-taro-astra

Σκορπιός Η Λίμνη

Από το δεύτερο μισό του μήνα Ιουνίου, και μετά θα έχετε πολλά να πείτε και να κάνετε με τον άνθρωπο σας, που τώρα που έχει και πιο καθαρό μυαλό θα σας μιλήσει πιο ξεκάθαρα.
Τυχερό νούμερο : 8

Τοξότης Το λευκό Άλογο

Δεν έχετε να συμπληρώσετε κάτι περισσότερο πλέον, σε όλα αυτά που έχετε πει και προτείνει στον σύντροφο σας. Ξέρει τα πάντα, και απλά τώρα περιμένετε να σας μιλήσει για τις δικές του προτάσεις.
Τυχερό νούμερο : 4

Αιγόκερως Ο Πάπυρος

Μέσα στο 3ο δεκαήμερο του μήνα, θα συναντηθείτε εκ νέου με κάποιο άτομο που έχετε πολύ καιρό να δείτε. Σίγουρα αυτά που έχει να σας πει, θα σας ικανοποιήσουν.
Τυχερό νούμερο : 8

taro-tarw

Μαλτέζικη Ταρώ – Ερωτικές αποκαλύψεις

Υδροχόος Το Περιστέρι

Οι δυναμικές σας, έχουν φέρει και το σωστό αποτέλεσμα σε όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας. Τώρα αυτό που σας χρειάζεται είναι και μια ψυχαγωγική δράση.
Τυχερό νούμερο : 9

Ιχθείς Η Καρδιά

Άνοδος και χρήμα, είναι αυτά που έχετε να διαχειριστείτε, το επόμενο διάστημα. Σίγουρα τώρα μπορείτε να κλείσετε και πολλά προβλήματα από το παρελθόν σας.
Τυχερό νούμερο : 6

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό ωροσκόπιο Ιούνιος 2019 τις αναλυτικές προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia