Μετακίνηση του Ερμή στο Κριό – Έξοδος απο την Παθητική Στάση

didaskalia-planitwn-afroditi

Μετακίνηση του Ερμή στο Κριό – Τι σημαίνει για την ερωτική μας ζωή .

Μετακίνηση του Ερμή στο Κριό : Ήρθε η ώρα να μπούμε κατευθείαν στο θέμα.

Το πάθος θα φτάσει στα ύψη με τη μετακίνηση του Ερμή στον Κριό στις 11 Απριλίου. Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και της εσωτερικής διεργασίας του νου μας. Επομένως κάθε φορά που μετακινείται σ’ ένα ζώδιο, αισθανόμαστε να επηρεάζει με διαφορετικό τρόπο, αυτές τις περιοχές της ζωής και της ψυχής μας.

Στον Κριό, πρόκειται να είμαστε πιο παθιασμένοι, άμεσοι και να μπαίνουμε κατευθείαν στο θέμα. Κάτι που είναι θαυμάσιο, για να μπορούμε να περάσουμε το μήνυμα σε εκείνους με τους οποίους συζητάμε. Μπορεί όμως παράλληλα, να οδηγήσει σε πληγωμένα συναισθήματα, αν δεν εκφράσουμε την αλήθεια μας με ενσυναίσθηση.

zodia-taro-45

Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Κριό από τις 11 μέχρι τις 27 Απριλίου, γι’ αυτό είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε στο έπακρο αυτό το διάστημα, ιδιαίτερα επειδή είναι απίθανο να νιώσαμε αυτή τη σαφή επικοινωνία, όλη τη χρονιά.

Υπάρχει πάντα ένα νόημα σε όλα! Κι ενώ νιώθαμε κολλημένοι στο να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας ή να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις τους πρώτους μήνες της χρονιάς, τώρα θα πρέπει να εξετάσουμε και το λόγο, πίσω απ’ αυτό.

Συχνά, έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία στο να σκεφτόμαστε με τη λογική από το να αντιλαμβανόμαστε τη διαισθητικότητα της καρδιάς μας. Αυτές βέβαια, είναι δύο εντελώς διαφορετικές ενέργειες.

tarw-taro-xartomanteia

Μετακίνηση του Ερμή στο Κριό

Η μία θα μας ωθεί να συζητάμε με τον εαυτό μας, ενώ η άλλη θα μας βάζει στο «τρυπάκι» της αμφισβήτησης, του αν πήραμε τη σωστή απόφαση. Κατά καιρούς, σ’ αυτή η μάχη της λογικής ενάντια της καρδιάς, μπορούμε να αποδώσουμε, πολλές από τις μεγαλύτερες αποφάσεις ζωής μας.

Αλλά για να κάνουμε πραγματικά τις επιλογές που είναι μέρος της διαδρομής της ψυχής μας, πρέπει να είμαστε ικανοί να τα χρησιμοποιούμε και τα δύο. Πρέπει να κατανοήσουμε τη σημασία ν’ αναγνωρίσουμε τη καρδιά μας, όπως ακριβώς κάνουμε με τις σκέψεις μας… Και τους τελευταίους μήνες, με τη μετακίνηση του Ερμή στους Ιχθύες, είχαμε ακριβώς αυτό!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

 

Ο Ερμής μπορεί να μην απολαμβάνει την παραμονή του στους Ιχθύες, καθώς δεν μπορεί να προχωρήσει γρήγορα μπροστά και να παραμείνει στο λογικό του μυαλό. Όμως είναι υπέροχο, να μπορούμε να φτάνουμε στην καρδιά του θέματος. Για πρώτη φορά αυτή τη χρονιά, που ο πλανήτης πέρασε από αυτό το υδάτινο ζώδιο, ήταν τον Φεβρουάριο, όταν βιώσαμε την ανάδρομη κίνησή του.

Όμως στη συνέχεια, το σύμπαν μας δίνει μια δεύτερη ευκαιρία! Μπορούμε τώρα να πάρουμε ό, τι μάθαμε κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του πλανήτη και να το αφομοιώσουμε στα μελλοντικά μας σχέδια.

Παρόλο όμως, που ήμασταν σε θέση να έχουμε μια καλύτερη ιδέα για το τι θέλουμε, δεν νιώσαμε τη μεγάλη ώθηση για να μιλήσουμε την αλήθεια μας… ειδικά για να ξεκαθαρίσουμε κάθε σύγχυση, στον τομέα των σχέσεων της ζωής μας.

κρυσταλλομαντεία

Μετακινηση του Ερμή στο Κριό

Ωστόσο όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν… καθώς τώρα, αισθανόμαστε τη βαρύτητα και τη σπουδαιότητα της μετακίνησης του Ερμή στον Κριό.

Ο Κριός είναι ένα πύρινο ζώδιο, παρορμητικό, με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Σ’ αυτό το ζώδιο, συχνά δεν καθόμαστε και αναλογιστούμε ποια θα είναι η επόμενη επιλογή μας ή ποια κατεύθυνση θα πρέπει να ακολουθήσουμε.

Κι αυτό, επειδή ο Κριός προτιμά πρώτα να ενεργεί και μετά να σκέφτεται. Ενώ δεν είναι πάντα προτιμότερο από την αναβλητικότητα στην οποία βρισκόμαστε, η αλήθεια είναι ότι έχουμε κάνει το σκεπτικό.

Έχουμε πιθανώς σκεφτεί κάθε πιθανή επιλογή, αλλά δεν έχουμε κάνει καμία κίνηση. Γι’ αυτό κι αυτή η διέλευση, είναι τόσο απαραίτητη και ευπρόσδεκτη.

Διαβαστε επισης : Πάσχα 2020 Με παλιές Γνωριμίες και νέους Έρωτες

zodia-zvdia-yy

Για πολλούς από εμάς, δεδομένου του περιβάλλοντος της ανάδρομης κίνησης του Ερμή και στη συνέχεια της επιβράδυνσής του, που όλοι βιώσαμε καθώς αντιμετωπίσαμε τον κορονοϊό, νιώσαμε ότι το σύμπαν ήταν εναντίον μας, με πολλούς τρόπους.

Ακριβώς όταν φάνηκε ότι ήμασταν έτοιμοι και η ομίχλη καθάριζε, συναντήσαμε ένα άλλο εμπόδιο! Και τη η στιγμή που αυτό φαινόταν να διαλύεται, ακριβώς τότε βιώσαμε ακόμη ένα.

Αλλά βιώνουμε αυτό που έπρεπε να βιώσουμε. Και ανεξάρτητα από το αν το συνειδητοποιούμε ή όχι, όλοι χρειαζόμασταν αυτή την επιβράδυνση και το χρόνο, επειδή μας επέτρεψε να ξεκαθαρίσουμε αυτά που θέλουμε.

Αυτή η ενέργεια του Κριού είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε, επειδή έχουμε ξεκαθαρίσει τις επιθυμίες μας, ώστε να ενεργήσουμε στη ζωή μας με αυτοπεποίθηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Μετακινηση του Ερμή στο Κριό

Είμαστε έτοιμοι να φτάσουμε στην ουσία όσων αισθανόμαστε και σκεφτόμαστε! και τώρα, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι μπορούμε…. είτε να περάσουμε τη ζωή μας περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή είτε να αποφασίσουμε ότι αυτή η στιγμή δεν θα είναι ποτέ πιο κατάλληλη από ό, τι είναι ήδη.

Επομένως, είμαστε σε θέση να εκμεταλλευτούμε όλη την ησυχία, τις παύσεις και τις σκέψεις μας και να δημιουργήσουμε, όχι μόνο έναν χάρτη γι’ αυτά που ακριβώς θέλουμε και νιώθουμε, αλλά και να ετοιμαστούμε να δράσουμε, σύμφωνα μ’ αυτόν.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, θα πρέπει να αφήσουμε τον εαυτό μας να μοιραστεί, να μιλήσει, να εξηγήσει τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Πρέπει να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να δράσουμε με συναίσθημα, να ακολουθήσουμε τα σχέδια, ακόμα κι αν αισθανόμαστε ότι ο υπόλοιπος κόσμος δεν λειτουργεί ακόμη κανονικά! Ακόμα κι αν εξακολουθεί να αισθάνεται αβέβαιος.

Διαβαστε επισης : Πάσχα 2020 Με παλιές Γνωριμίες και νέους Έρωτες

zwdia-tarw-zodia-19

Μετακίνηση του Ερμή στο Κριό

Επειδή όλα αυτά είναι μέρος αυτού που θα χρειαστεί, για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Η καταστροφή, είναι η πορεία προς τη δημιουργία! Και ίσως αυτό που μαθαίνουμε είναι, πως η κατάλληλη στιγμή…. είναι απλώς μια ψευδαίσθηση ετοιμότητας.

Μπορούμε να αποφασίσουμε τι σημαίνει ετοιμότητα. Μπορούμε να επιλέξουμε τι να κάνουμε, πώς να ενεργήσουμε και πώς θέλουμε να μοιάζουν οι ζωές μας. Και αυτό το γεγονός παραμένει… όταν φαίνεται πως καταρρέουν τα πάντα, είναι καιρός να αρχίσουμε να καλλιεργούμε αυτούς τους σπόρους, γι’ αυτό που ελπίζουμε να αναπτυχθεί στο μέλλον.

Με τον Ερμή να μετακινείται στον Κριό, μην φοβάστε να προωθήσετε, να επιλέξετε και να πείτε τι αισθάνεστε. Απλά προσπαθήστε να το κάνετε με όσο περισσότερη λεπτότητα και ευγένεια, μπορείτε. Δεν θα συμφωνήσουν όλοι μαζί σας και δεν μπορείτε να τους κάνετε όλους ευτυχισμένους! Οπότε δεν θα χρειαστείτε την επικύρωση των άλλων, για να ζήσετε ευτυχισμένοι με τις επιλογές της ζωής σας. Αντιθέτως, να αισθάνεστε σίγουροι, πως είστε υπεύθυνοι για να πείτε την αλήθεια σας… Όχι για το πώς θα ληφθεί από τους άλλους!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra