Μια φλογερή έκρηξη θα σαρώσει την καρδιά μας 03-19/04

imerisies-22314

Μια φλογερή έκρηξη θα σαρώσει την καρδιά μας 03-19/04 .

Μια φλογερή έκρηξη : Ο Ερμής κυβερνά το μυαλό, την επικοινωνία και το τσάκρα του λαιμού. Με την είσοδό του στον Κριό μας σαρώνει με μια φλογερή έκρηξη.

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, παρέχοντας νέα ξεκινήματα και μια αίσθηση αναγέννησης. Επίσης στον Κριό αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο αστεροειδής Χείρωνας (2018-2027), η Αφροδίτη και ο Ήλιος!

Ερμής: προστάτης των ταξιδιών, ρήτορας, ποιητής, μάντης, θεραπευτής, τυχερός αστέρας και οδηγός του κάτω κόσμου.

zodia-taro-45

Με το μαγικό κηρύκειο στο χέρι, ο Ερμής οδηγεί τις  ψυχές, στον ανώτερο κόσμο. Όταν ο Ερμής ενώνεται με τον Ήλιο στον ίδιο αστερισμό, ο νους (Ερμής) ευθυγραμμίζεται με το «εγώ» και τη δύναμη της θέλησης (Ήλιος).

Αυτή η διέλευση θα είναι πολύ συνεργάσιμη… τόσο με τον Ήλιο όσο και με την Αφροδίτη στον Κριό. Είναι ευνοϊκή για τον Κριό, τον Λέοντα και τον Τοξότη και λιγότερο – ως καθόλου – ευνοϊκή για τον Καρκίνο, τον Ζυγό και τον Αιγόκερω.

Κάθε χρονιά που τελειώνει η εποχή των Ιχθύων, περιμένουμε με ανυπομονησία τη γλυκιά αναγέννηση της ανοιξιάτικης ισημερίας και την αρχή της εποχής του Κριού.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Μια φλογερή έκρηξη θα σαρώσει την καρδιά μας 03-19/04 .

Ποτέ δεν νιώσαμε πως είναι τόσο απαραίτητο…. όσο τώρα. Εδώ λοιπόν είμαστε, κοιτώντας τον αέρα στην παραλία, βγαίνοντας στην ξηρά… από τα θολά νερά των Ιχθύων. Ο Ερμής ξεσπά με χαρούμενα γέλια στον Κριό.

Ετοιμαστείτε να δεχτείτε αρκετή ψυχική, σωματική και σεξουαλική ενέργεια. Ήρθε η ώρα να ξυπνήσετε το μυαλό και να ελευθερώσετε το πνεύμα. Ο Ερμής στον Κριό μας ζητά να είμαστε πιο υπομονετικοί και να συγχωρούμε πιο εύκολα. Να μιλάτε λιγότερο, να ενεργείτε περισσότερο και να ακούτε ακόμα πιο πολύ. Αυτό δεν είναι κάτι φυσικό για τον κοφτό και άμεσο Κριό.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας  Mπερδεμένες σκέψεις και συναισθήματα

zodia-zvdia-22

Αυτό που μαθαίνουμε είναι η δύναμη της εκκίνησης – η δύναμη να κοιτάζουμε στον καθρέφτη και να λέμε, ξέρεις κάτι; Έβαλα τα δυνατά μου και τώρα προχωράω – και οι ευκαιρίες θα συνεχίσουν να φθάνουν. Μέρος της ανάκτησης του εσωτερικού παιδιού του Κριού είναι η ανάκτηση του ρόλου μας σαν μαθητές της ζωής, με απόλυτη ταπεινοφροσύνη.

Ο Ερμής μπαίνει στον Κριό ενώ το φεγγάρι βρίσκεται στον Αιγόκερω – μια αργή αρχή για τη διέλευση. Η Αφροδίτη φεύγει από το πάρτι του Κριού στις 14 Απριλίου για τον αστερισμό του Ταύρου. Στις 17 Απριλίου, ο Ερμής τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Εδώ θα δοκιμαστεί η ικανότητά μας να παραμένουμε ήρεμοι και ψύχραιμοι. Ίσως χρειαστεί να περιμένετε για ώρες στην τράπεζα…. να σας δοθούν λανθασμένες πληροφορίες σχετικά με το πού ή πότε θα συναντήσετε κάποιον… ή ορισμένες λεπτομέρειες σχετικές με τα οικονομικά ή την επαγγελματική σας ζωή να μην είναι σωστές.

tarw-taro-xartomanteia

Μια φλογερη έκρηξη θα σαρώσει την καρδιά μας 03-19/04 .

Σε γενικές γραμμές, αυτή η όψη δημιουργεί απογοήτευση και ανυπομονησία. Μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι, χωρίς κίνητρα, να νιώθετε τεμπελιά, λύπη, ή απενεργοποίηση. Προσέξτε τις διαφωνίες, τα άγχη και την εξαιρετικά τεταμένη ενέργεια. Το χρυσό αστέρι της ημέρας καταφτάνει στις 18 Απριλίου, όταν ο Ερμής κάνει σύνοδο με τον Ήλιο!

Η επιρροή του Ερμή ενεργοποιεί εξαιρετικά το μυαλό. Μπορεί να έχετε αϋπνία, έντονα ή αγχωτικά όνειρα και νευρικό στομάχι. Ακούστε το ένστικτό σας και ακολουθήστε τη διαίσθησή σας. Η εποχή του Ταύρου ξεκινά στις 19 Απριλίου, την ίδια μέρα που ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Ταύρο. Θα έχουμε επίσης το τελευταίο τέταρτο Σελήνης στον Καρκίνο. Επομένως, η μέρα θα είναι γεμάτη ενέργεια, δραστηριότητα και συναίσθημα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76