Νέα Σελήνη η πρώτη του 2020 – Aνανέωση και καινούργια ξεκινήματα

evdomadiaies-5-11-5

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, τον Ιανουάριο του 2020 .

Νέα Σελήνη η πρώτη Νεα Σελήνη του 2020 πραγματοποιείται στις 24 Ιανουαρίου, στον Υδροχόο! Αυτή είναι ουσιαστικά μια δεύτερη καινούργια χρονιά, για την αστρολογία.

Είναι η πρώτη Νέα Σελήνη της νέας δεκαετίας! Η πρώτη μετά τις εκλείψεις του Ιανουαρίου… και συμβαίνει μόλις μια ημέρα πριν, από το κινεζικό νέο έτος 2020!

Αυτή είναι μια θαυμάσια ευκαιρία, να αυξήσετε τις δονήσεις σας και να ανανεώσετε τη δέσμευσή σας, απέναντι στα όνειρα και τα ιδανικά σας! Ήρθε η ώρα για ανανέωση και καινούργια ξεκινήματα. Και τι ξεκινήματα!

zodia-taro-45

Αυτή η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, είναι μια ψυχρή ημισέληνος! Αλλά, σαν ένα φωτεινό χειμωνιάτικο πρωινό…. φέρνει την κρυστάλλινη σαφήνεια στη ζωή σας και μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Αισθάνεστε παγιδευμένοι και εγκλωβισμένοι από οικονομικούς περιορισμούς ή βιώνετε μια δυστυχισμένη κατάσταση στην ερωτική σας ζωή? Ώρα να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα!

Το πρώτο βήμα είναι να κερδίσετε κάποια απόσταση, από την πηγή της δυστυχίας σας. Είναι σχεδόν σαν να σας βάζει το σύμπαν σε μια κλειστή γωνία, που δεν προσφέρει διέξοδο. Όμως περιμένει από σας, να κάνετε ένα κβαντικό άλμα μακριά από τους σημερινούς περιορισμούς σας! Όπως είπε περίφημα ο Albert Einstein : «Δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας με την ίδια σκέψη που χρησιμοποιήσαμε όταν τα δημιουργήσαμε»!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια  20-22/01 Αντιμαχία συντρόφων – Απότομος χωρισμός

zwdia-fotia

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, τον Ιανουάριο του 2020 .

Αυτό που η ζωή σας χρειάζεται περισσότερο τώρα, είναι η δική σας προσωπική πινελιά ιδιοφυΐας! Να είστε αληθινοί με τον εαυτό σας. Και με την πάροδο του χρόνου, θα βρείτε ανθρώπους, που θα μπορείτε να είστε μαζί τους. Μ’ αυτόν τον τρόπο, ό,τι ήταν νεκρό ένα λεπτό πριν…. Ξαφνικά, ζωντανεύει ξανά.

Η έννοια της νέας σελήνης στον Υδροχόο

Αυτή η νέα σελήνη είναι μια δεύτερη ευκαιρία να πραγματοποιήσετε θετικές αλλαγές. Μπορείτε να λειτουργήσετε καλύτερα, αυτή τη φορά! Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, φέρνει επίσης στο νου σας εικόνες, ώστε να σημειωθεί πρόοδος, την κατάλληλη στιγμή. Μια ευκαιρία να κάνετε τα πράγματα σωστά!

Ο Υδροχόος θέλει να κάνει τη διαφορά στον κόσμο. Πού θέλουμε να είμαστε τα επόμενα χρόνια? Ποια είναι τα όνειρα και τα ιδανικά μας? Ποιοι είναι οι δικοί μας άνθρωποι? Αυτή είναι η ευκαιρία μας να το κάνουμε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, τον Ιανουάριο του 2020 .

Για παράδειγμα, αν πειραματίζεστε με μια σχέση, δοκιμάζοντας τα νερά, ήρθε η ώρα να αποφασίσετε αν θέλετε πραγματικά να προχωρήσετε.

Ή…. πείτε ότι σχεδιάζετε ένα ταξίδι και φαντάζεστε όλα τα υπέροχα μέρη που θέλετε να πάτε… τώρα είναι η στιγμή να αποφασίσετε αν θα το επιδιώξετε ή αν ήταν απλά μια ουτοπία. Υπάρχει ακόμα χρόνος να σημειώσετε πρόοδο και να κάνετε τα πράγματα σωστά.

Αυτή η νέα σελήνη θα ρίξει φως σε ένα διαρκώς αυξανόμενο χάσμα ανάμεσα στα όνειρά σας και την πραγματικότητα, φέρνοντας σημαντικά διλήμματα στο προσκήνιο… που είναι πιθανόν να σας δημιουργήσουν προβλήματα, στο άμεσο μέλλον.

Με τη Σελήνη που εξακολουθεί να είναι στον ανεξάρτητο Υδροχόο, έχετε πραγματικά μια χρυσή ευκαιρία τώρα, να κάνετε πρόοδο και να είσαστε δυναμικοί, ενώ υπάρχει ακόμα χρόνος… και είναι φυσικά το όραμά σας ξεκάθαρο. Τι υπέροχο δώρο από το Σύμπαν!

tarw-taro-xartomanteia

Έχετε μια μαγική ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με μια μακροχρόνια επιθυμία ή ένα όνειρο. Είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για να δώσετε καινούργια πνοή σ’ ένα αγαπημένο έργο.

Να αναζωογονήσετε μια σχέση ή να ξεκινήσετε κάτι που είχατε σκεφτεί για λίγο, αλλά δεν είχατε τη δυνατότητα να προχωρήσετε, εξαιτίας της καθημερινότητάς σας.

Προχωρήστε προσεκτικά για να αποφύγετε λάθη – ξεκινήστε καλύτερα, παρατηρώντας στενά και επανασυνδέοντας τα πράγματα και τους ανθρώπους, που γνωρίζετε ήδη.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια  20-22/01 Αντιμαχία συντρόφων – Απότομος χωρισμός

zodia-astra-tarot

Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία να εναρμονιστείτε και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, ώστε να προσαρμόσετε την πραγματικότητά σας περισσότερο στο όραμά σας. Είναι μια ευκαιρία να εξετάσετε τη ζωή σας και να σκεφτείτε τι θέλετε να δηλώσετε σ’ αυτή τη γη.

Σε ποιο κόσμο θέλετε να ζήσετε? Αξιοποιήστε αυτή τη Νέα Σελήνη, για να κάνετε το όραμά σας πραγματικότητα! Το Σύμπαν θέλει να δώσετε στις νέες και προοδευτικές σας ιδέες, μια ευκαιρία να παλέψετε γι’ αυτές!

Η Νέα Σελήνη του 2020 στον Υδροχόο, φέρνει μια νέα αρχή, για όλα τα ζώδια. Είναι μια δεύτερη ευκαιρία να αποφασίσετε για τη μελλοντική σας πορεία!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA