Νέα Σελήνη στον Κριό 05/04 Αρχίστε να διεκδικείτε για τον εαυτό σας

imerisies-provlepseis-tetarto-14-5

Νέα Σελήνη στον Κριό 05/04, Επιρροή ανά Οίκο

Η Νέα Σελήνη θα αναδυθεί στον Κριό την Παρασκευή 5 Απριλίου. Το βέβαιο είναι ότι δεν πρόκειται για ήρεμη σχέση!

Σκεφτείτε ότι ο Κριός είναι ο πρώτος εκπρόσωπος του ζωδιακού κύκλου, άρα ηγείται… Και κάθε Νέα Σελήνη σηματοδοτεί καινούργια ξεκινήματα!

Η Άνοιξη από μόνη της παραπέμπει σε ανανέωση, αναγέννηση, νέες εκκινήσεις. Ειδικά η Άνοιξη του 2019 το κάνει πράξη… Αλλά συνοδεύεται από μια προειδοποίηση, που δεν πρέπει να παραμεληθεί: Πρόκειται για τη συνάντηση του Κρόνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ήλιο και τη Σελήνη!

zodia-taro-45

Μήπως νιώθετε μια παρόρμηση να τρέξετε μακριά; Μην βιάζεστε, γιατί κουβαλάτε μαζί σας ένα μεγάλο φορτίο. Δεν πρόκειται να πάτε μακριά χωρίς ένα δομημένο σχέδιο!

Όταν συγκρούονται οι ενέργειες των πλανητών που διασχίζουν τον Αιγόκερω, είναι γεγονός ότι ενδέχεται να προκαλέσουν απογοητεύσεις. Μπορεί να ξεκινήσετε κάτι και να ανακοπεί η πορεία του. Φυσικά θα γίνετε έξαλλοι. Αλλά όταν αυτές οι ενέργειες συνεργάζονται, είναι σχεδόν ανεξέλεγκτα προωθητικές!

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Απριλίου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zodia-zvdia-oroskopio-11

Νέα Σεληνη στον Κριό 05/04, Επιρροή ανά Οίκο

Αυτό συνδυάζεται άριστα με τον Άρη στον Κριό, που προάγεται στον Αιγόκερω. Γι’ αυτό υπό αυτή τη Νέα Σελήνη, πρέπει να κάνετε στοχευμένες κινήσεις. Να επιτεθείτε αποφασιστικά. Βάλτε τον στόχο, οπλίστε – και επιμείνετε ακόμη κι αν κάτι θελήσει να ανακόψει την ταχύτητά σας… Δεν υπάρχουν υπαναχωρήσεις εδώ!

Σε κάθε Νέα Σελήνη θέτουμε καινούργιους στόχους. Κάποιοι τομείς ευνοούνται περισσότερο, ανάλογα με τον Οίκο που επηρεάζει στον αστρολογικό χάρτη του καθενός. Συμβουλευτείτε τον οδηγό που ακολουθεί, για να μάθετε σε ποια πτυχή της ζωής σας ενδείκνυται να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση!

chartomantia-098

Νέα Σεληνη στον Κριό 05/04, Επιρροή ανά Οίκο

Νέα Σελήνη στον 1ο Οίκο: Αρχίστε να διεκδικείτε για τον εαυτό σας. Ηγηθείτε!

Νέα Σελήνη στον 2ο Οίκο: Οργανώστε την οικονομική σας διαχείριση. Κάντε επενδύσεις ή αποταμιεύσεις με μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Νέα Σεληνη στον 3ο Οίκο: Να εννοείτε όσα λέτε, να τηρείτε τις υποσχέσεις σας!

Νέα Σελήνη στον 4ο Οίκο: Η οικογένεια σε προτεραιότητα, γίνετε παράδειγμα προς μίμηση!

Νέα Σελήνη στον 5ο Οίκο: Πειθαρχήστε περισσότερο τα παιδιά σας. Δώστε έμφαση στη δημιουργική προσέγγιση!

Νέα Σεληνη στον 6ο Οίκο: Βελτιώστε τις καθημερινές πρακτικές για την υγεία σας. Κάντε συνήθεια την εξάσκηση και την προσεγμένη διατροφή!

zodia-astra-tarot

Νέα Σεληνη στον Κριό 05/04, Επιρροή ανά Οίκο

Νέα Σελήνη στον 7ο Οίκο: Ανανεώστε την πίστη και αφοσίωσή σας στο ταίρι σας και σε συνεργάτες. Να διαπραγματευτείτε όπου χρειάζεται!

Νέα Σεληνη στον 8ο Οίκο: Μόνο εσείς είστε υπεύθυνοι για την ψυχική και συναισθηματική σας ισορροπία. Μην δέχεστε να άγεστε και να φέρεστε!

Νέα Σελήνη στον 9ο Οίκο: Να πολεμάτε για την υπεράσπιση των πεποιθήσεών σας. Να ζείτε βάσει των αρχών σας, με θάρρος και αφοσίωση!

Νέα Σελήνη στον 10ο Οίκο: Μπορείτε να γίνετε πρότυπο τόλμης και γνησιότητας. Ωριμάστε κοινωνικά, χωρίς δισταγμούς!

Νέα Σελήνη στον 11ο Οίκο: Στοχεύστε στη διατήρηση των καλών σας φίλων και την απόκτηση καινούργιων. Επιδιώξτε το!

Νέα Σεληνη στον 12ο Οίκο: Παλέψτε για να ξεπεράσετε εθισμούς και κάθε είδους προβληματικές συνήθειες. Τονώστε την πίστη σας!

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Απριλίου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia