Νέα Σελήνη στον Λέοντα 01/08 Οι Μάσκες Πέφτουν

anadromos-aris

Νέα Σελήνη στον Λέοντα .

Σελήνη Πέμπτη 1 Αυγούστου .

Αυτόν τον μήνα η Σεληνη και ο Ήλιος βρίσκονται στον Λέοντα. Η ορμή και η αυτοπεποίθηση βρυχώνται κάτω από τις αστρικές φωτιές.

Μετά από αυτή τη Νέα Σελήνη, η Σελήνη περνά στην Παρθένο στις 2 Αυγούστου. Στις 6 Αυγούστου περνά στον Σκορπιό, σηματοδοτώντας το τέλος της φάσης της Νέας Σελήνης και την αρχή της φάσης του τετάρτου.

zodia-taro-45

Κάθε Νέα Σελήνη είναι μια καινούρια αρχή. Αυτή την περίοδο ξεκινάμε (ξανά) την δουλειά πάνω στην εξάλειψη του εγωισμού, η οποία δεν τελειώνει ποτέ. Το αρχέτυπο του Λέοντα έχει να κάνει με την ταυτότητα και την προσωπική θεωρία.

Ο Λέοντας κυβερνάται από τον Ήλιο. Όπως, λοιπόν, οι πλανήτες γυρνάνε γύρω από τον Ήλιο, έτσι και ο Λέοντας θεωρεί ότι όλα περιστρέφονται γύρω από εκείνον. Στην εποχή των κοινωνικών μέσω και του ακραίου ναρκισσισμού, η διάκριση ανάμεσα στην περηφάνια, την αγάπη για τον εαυτό και την ψευδαίσθηση καταρρέει.

Ο εγωισμός ξυπνά από το άγριο βρυχηθμό του λιονταριού: πεινασμένος και αιμοβόρος, με τα δόντια του να λάμπουν και να προκαλούνται από τα πάντα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Μερικές φορές ο Λέοντας στολίζει τα λόγια του με οξύ, η γλώσσα του καίει με την παρόρμηση να διορθώσει ή να διαφωνήσει. Η φωτιά συχνά αποδεικνύεται ανεπηρέαστη και από τα πιο ισχυρά ψυκτικά μέσα. Εκτός, βέβαια, κι αν μας νοιάζει πολύ να τη σβήσουμε, να την καλλιεργήσουμε με τέχνη και ειλικρινή συζήτηση.

Ας μην συμβιβάσουμε την ανθρωπιά μας για μια στιγμή εγωιστικού ενθουσιασμού. Να είστε ευγενικοί και υπομονετικοί. Να είστε καλοί φίλοι, γείτονες και σύντροφοι. Όταν το χρειάζεστε, μείνετε μόνοι. Και όταν είστε μόνοι, δοκιμάστε να ουρλιάξετε, να απελευθερώσετε το άγριο ζώο από μέσα σας.

Ποιοι θέλετε να είστε σε αυτό το τεράστιο δίκτυο του ανθρώπινου πνεύματος; Και τι κάνετε με τη θέλησή σας πραγματικότητα; Προσέχετε αυτά που εκπέμπετε; Και η ασυνείδητη εκδήλωση είναι εκδήλωση. Οτιδήποτε δεν σας κάνει να νιώθετε περήφανοι πρέπει να ξεχαστεί.

 

μελλοντολόγος

Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Αυτό το αρχέτυπο με ωθεί να αντιμετωπίσω έναν ισχυρό θυμό μέσα μου, που συχνά ξεχνάω ότι βρίσκεται εκεί. Γι’ αυτό βουτάω πραγματικά μέσα στη σκιώδη πλευρά.

Μερικές φορές προκαλείτε από γλυκύτατους και αθώους ανθρώπους που δεν αξίζουν την οργή μου. Όταν μας πνίγει ο θυμός χωρίς προφανή λόγο και ρίχνουμε τα πάντα πάνω στους άλλους, αυτό δείχνει ότι δεν έχουμε λύσει κάτι μέσα μας.

Ο εγωισμός είναι εξαιρετικά προστατευτικός. Όσο περνάει ο καιρός, οι παρωπίδες παχαίνουν, είναι ακόμα πιο δύσκολο να τις καταστρέψουμε. Δεν είναι μία από τις δυνάμεις του Λέοντα να αναγνωρίζει τα προσωπικά του ελαττώματα.

Ναι, είναι δυσάρεστο. Ωστόσο είναι απολύτως απαραίτητο να κοιτάξουμε μέσα μας και να διαμελίσουμε το ποιοι είμαστε, τι μας έχει συμβεί στο παρελθόν, τι κάνουμε, πώς μας καθορίζουν ή όχι οι σκέψεις μας, κ.λπ.

zwdia-3-zodia

Νέα Σεληνη στον Λέοντα

Να λοιπόν τι πρέπει να γίνει: αφήστε την ιστορία, αδέλφια μου. Την ιστορία της θλίψης σας, της μανίας σας, της βίας μέσα σας. Την ιστορία της οικογένειας και της πατρίδας σας, των πρώην σας, των χρηματικών προβλημάτων σας.

Την ιστορία του σώματός σας, της αρρώστιας σας, της προβληματικής καρδιάς σας. Είναι τόσο βαριά και την έχετε εξιστορήσει τόσες φορές –αφήστε την τώρα. Θέλει μόνο μια στιγμή και μια βαθιά ανάσα. Ή ένα καλό άλμπουμ και λίγο χορό, μόνοι σας με τα μάτια σας κλειστά. Αφήστε τη κάτω, θάψτε τη, απελευθερωθείτε, απομακρυνθείτε. Δεν είναι πλέον δική σας, δεν είναι η δική σας ιστορία για να την πείτε.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Κάθε νέα Σελήνη μας κάνει να νιώθουμε πιο κουρασμένοι απ ότι συνήθως, γι’ αυτό χαλαρώστε αν πρέπει, μην νιώθετε τύψεις. Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο τσάκρα του ηλιακού πλέγματος και της καρδιάς, ενώστε τα δύο.

Εκτός κι αν νιώθετε πολύ θυμωμένοι, τότε επικεντρωθείτε στην καρδιά. Φοράτε ζεστές, φλογερές αποχρώσεις. Ανάψτε φωτιά στην παραλία με τους φίλους σας. Κάψτε παλιά γράμματα.  Ανοίξτε την καρδιά σας, γίνετε πιο ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream