Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, Ποια 3 Ζώδια θα Ταλαιπωρηθούν!

imerisies-provlepseis-pempti-24-4

Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, Ποια 3 Ζώδια θα Ταλαιπωρηθούν!

Είναι γεγονός ότι η έννοια της Νέας Σελήνης γεμίζει χαρά και προσδοκία τους περισσότερους. Αποτελεί έναυσμα για αισιοδοξία, για απελευθέρωση, για την ελπίδα ότι όλα είναι πιθανά!Ακόμα και σε περιπτώσεις που τίποτα δεν κυλά όπως θα θέλατε, έρχεται μια Νέα Σελήνη: Δίνει την επιπλέον ώθηση που χρειάζεστε, για να ανοίξετε καινούργια μονοπάτια!

Ωστόσο, σε όλα υπάρχει και η άλλη πλευρά. Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που προκαλούνται από το κλίμα αλλαγής μιας Νέας Σελήνης. Στην παρούσα Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, αναμένεται να επηρεαστούν αρνητικά όσοι ανήκουν στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη.

Ασχέτως του πού βρίσκεται ο Ήλιος στον αστρολογικό σας χάρτη, το πιο πιθανό είναι εσείς να προκληθείτε περισσότερο. Η Σελήνη συνδέεται με το συναίσθημα και τον εσωτερικό κόσμο όλων. Γι’ αυτό έχει τη δυναμική να «κατευθύνει» αυτά που νιώθετε – και όχι πάντα με τον εύκολο τρόπο!

zodia-taro-45

Πολλά εξαρτώνται από το σημείο του χάρτη σας που έχετε τη Σελήνη. Αυτό μπορεί να συμβάλει περαιτέρω στο να κεντρίσει ευαίσθητες χορδές, που μπορεί να μην θέλετε να χειριστείτε τώρα. Είναι αυτή η αίσθηση, ότι όλα κυλούν ομαλά και δεν έχετε λόγο να είστε αναστατωμένοι… Αλλά για κάποιο λόγο, ξαφνικά σας καταβάλλει ένας αρνητισμός. Αυτά είναι τα «παιχνίδια» που παίζει η Σελήνη με τον ψυχισμό σας και μπορούν να ανατρέψουν όλο τον εσωτερικό – και εξωτερικό – κόσμο σας!

Διαβαστε στο ωροσκόπιο ο Ερμής ανάδρομος τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, Ποια 3 Ζώδια θα Ταλαιπωρηθούν!

Κριός: Ίσως να έχετε αυτοκαταστροφικές τάσεις

Αυτή η Νέα Σελήνη ενδέχεται να σας κάνει εξαιρετικά ευαίσθητους, έναντι κάθε δόνησης που υπάρχει στο περιβάλλον σας. Αναδύεται στον 12ο Οίκο σας της πνευματικότητας, που συνδέεται με την ενέργεια του υποσυνειδήτου και της διαίσθησής σας. Από τη μία πλευρά, μπορεί να συντονιστείτε καλύτερα με την εσωτερική σας φωνή: Να κατανοήσετε καλύτερα κάποια πράγματα για τον εαυτό σας, που ίσως δεν είχατε συνειδητοποιήσει. Από την άλλη πλευρά, ο 12ος Οίκος είναι γνωστός και ως Οίκος της αυτό-ακύρωσης.

Αν έχετε βαθιά μέσα σας θέματα που έχετε αφήσει αξεδιάλυτα, τώρα ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια. Αυτό μπορεί να σας κάνει αυτοκαταστροφικούς, ως αντίδραση στην ανάγκη να τα χειριστείτε. Αντ’ αυτού, θα σας κάνει καλό να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να απομονωθείτε και να γαληνέψετε. Επιστρατεύστε την πίστη σας ότι όλα θα πάνε καλά – και εμμείνετε σε αυτή τη θέση!

chartomantia-098

Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, Ποια 3 Ζώδια θα Ταλαιπωρηθούν!

Λέων: Κάτι θα φτάσει στον τερματισμό του

Αυτή η Νέα Σελήνη ενδέχεται να μην είναι πολύ λαμπερή για εσάς: Να νιώσετε ότι δεν είναι τα πάντα προορισμένα να έχουν διάρκεια. Αναδύεται στον 8ο Οίκο σας, του θανάτου και της αναγέννησης. Εσείς καλείστε να αποδεχθείτε ότι κάποια πράγματα πρέπει να λήξουν, προκειμένου επιτέλους να ξεκινήσει κάτι καινούργιο και καλύτερο. Θα σας διέπει μια ένταση και θα νιώθετε πιο ευάλωτοι, γι’ αυτό πρέπει να φερθείτε στον εαυτό σας πιο τρυφερά!

Ταυτόχρονα, ο 8ος Οίκος αφορά τις πηγές και τους πόρους σας. Αυτή είναι ιδανική στιγμή για να αποπληρώσετε χρέη ή να χειριστείτε τα λογιστικά σας. Απελευθερωθείτε από συναισθηματικά και ρεαλιστικά φορτία, που αποφεύγετε να χειριστείτε και να λύσετε!

zodia-astra-tarot

Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, Ποια 3 Ζώδια θα Ταλαιπωρηθούν!

Τοξότης: Τολμήστε να αγγίξετε ευαίσθητα θέματα

Αυτή η Νέα Σελήνη αναδύεται για εσάς στον – ίσως – πιο ευαίσθητο αστρολογικό τομέα όλου του ζωδιακού χάρτη: Στον 4ο Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτό μπορεί να υποδεικνύει μια αλλαγή στις συνθήκες ζωής σας, όπως μια μετακόμιση. Πρέπει να φύγει καθετί παλιό και να υποδεχθείτε το καινούργιο. Επίσης, μπορεί να υποδεικνύει μεταστροφές στη δυναμική του οικογενειακού περιβάλλοντος. Πρόκειται για εξαιρετικά μύχιες πτυχές της ζωής του καθενός, γι’ αυτό ο χειρισμός αλλαγών εδώ δεν είναι ποτέ εύκολος.

Σε ένα ακόμα πιο βαθύ επίπεδο, ο 4ος Οίκος αφορά την πρώιμη παιδική ηλικία, τη μητέρα σας, τις αξίες και τις αρχές με τις οποίες μεγαλώσατε. Μπορεί να νιώσετε σαν να επιστρέφετε στις ρίζες σας, να κλείνετε κάποια κεφάλαια σε σχέση με τους οικογενειακούς δεσμούς. Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, το προγονικό φορτίο είναι βαρύ!

Διαβαστε στο ωροσκόπιο ο Ερμής ανάδρομος τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia