Νέα Σελήνη 16/10 Μια κρίση συνείδησης με δυνατές συναισθηματικές αντιδράσεις

miniaies-erwtikes-zwdio-zygos

Νέα Σελήνη 16/10 στο Ζυγό – 16 Οκτωβρίου 2020 .

Νέα Σελήνη 16/10 : Κάθε μήνα η σελήνη, περιστρέφεται στο ίδιο ζώδιο με τον ήλιο. Αυτή η σύνοδος σελήνης / ήλιου είναι αυτό που αποκαλούμε Νέα Σελήνη. Αυτό το μήνα, η σελήνη και ο ήλιος συνδέονται, στον ευγενή Ζυγό. Αυτή είναι η τελευταία φάση της σελήνης στον ηλιακό κύκλο του Ζυγού.

Αργότερα το ίδιο βράδι, η σελήνη μπαίνει στο Σκορπιό. Στις 23 Οκτωβρίου, η σελήνη μεταβαίνει από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο στο πλαίσιο της προετοιμασίας, για την πρώτη φάση της, στον ηλιακό κύκλο του Σκορπιού.

Τα νέα φεγγάρια είναι νέες αρχές. Είναι καιρός να εξετάσουμε τις σχέσεις μας και τα ειλικρινά συναισθήματά μας για τους ανθρώπους με τους οποίους ζούμε, εργαζόμαστε, σπουδάζουμε και κάνουμε έρωτα. Είμαστε με τους σωστούς ανθρώπους?

zodia-taro-45

Προσδιορίζουμε ποιες σχέσεις είναι οι πιο δύσκολες και μετά αναρωτιόμαστε γιατί συμβαίνει αυτό. Η ανθρωπότητα φωνάζει, λιμοκτονεί για κοινωνικότητα, ρομαντισμό και ειρήνη.

Ας προχωρήσουμε δίπλα στα αγαπημένα μας πρόσωπα και ας δούμε τι μπορούμε να θεραπεύσουμε μαζί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Νέα Σελήνη 16/10 στο Ζυγό – 16 Οκτωβρίου 2020 .

Σαν παιδί του Ουρανού – Πατέρας Ουρανός- και της Μητέρας Γης, το ζώδιο του Ζυγού είναι γεμάτο μεγαλοπρέπεια, και λάμψη. Ο Ζυγός πρέρχεται από την ελληνική θεά Θέμιδα, της οποίας το όνομα μεταφράζεται σε «θεϊκό νόμο».

Στις περισσότερες κλασσικές ερμηνείες, η Θέμις απεικονίζεται με δεμένα μάτια, κρατώντας ένα σπαθί για να κόψει την παραίσθηση. Ο Ζυγός είναι γνωστός σαν παράγοντας ισορροπίας, αλλά μερικές φορές δεν υπάρχει μέση οδός στον κόσμο του, με τη ζυγαριά του να γέρνει ή από τη μια μεριά ή από την άλλη….χωρίς ενδιάμεσο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 14-16/10 Μυστικά στο φως – Τυχερό χρήμα

μελλοντολόγος

Μπορούμε να κόψουμε τον κόσμο στα δύο, τοποθετώντας ό, τι βλέπουμε και αισθανόμαστε στη μια κατηγορία ή στην άλλη…. ή μπορούμε να σκάψουμε βαθύτερα για να κατανοήσουμε την πραγματική έννοια του σπαθιού.

Το σπαθί του Ζυγού δεν είναι όπλο διαίρεσης ή αποκλεισμού. Έχει σχεδιαστεί για να ανακαλύψει την αλήθεια και να καθορίσει όρια. Αυτές οι γραμμές δεν προορίζονται να απομονώσουν ή να υποτιμήσουν συγκεκριμένους ανθρώπους ή ιδέες.

Ο καθορισμός των ορίων, σημαίνει «να αγαπάς τον εαυτό σου και τους άλλους». Τα όρια, είναι μια μορφή επικοινωνίας. Είναι απαραίτητα και ευεργετικά για όλους.

Οι άνθρωποι στη ζωή μας, αντικατοπτρίζουν το ποιοι είμαστε και πού βαδίζουμε…και η διαπροσωπική σύγκρουση, αντανακλά μόνο την εσωτερική μας διαφωνία. Κάθε άτομο που συναντούμε…είναι ένας δάσκαλος, που φωτίζει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία μας. Οι άνθρωποι που μας ενοχλούν περισσότερο, μας δείχνουν τα μέρη του εαυτού μας που δεν έχουν ωριμάσει ακόμη… για να μπορέσουμε να γίνουμε αμερόληπτοι μάρτυρες!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Νεα Σελήνη 16/10 στο Ζυγό – 16 Οκτωβρίου 2020 .

Αυτή η Νέα Σελήνη φαίνεται αμφιλεγόμενη, με το διπλό της τετράγωνο σε Κρόνο και Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Θα κάνει επίσης αντίθεση, με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό.

Αυτές οι κοφτερές όψεις, μας καταβάλλουν και μας κάνουν να νιώθουμε αβέβαιοι για τις κινήσεις που πρέπει να κάνουμε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα, επειδή ο Ερμής θα είναι ανάδρομος.

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό μπορεί να εκδηλωθεί σαν κρίση συνείδησης, προκαλώντας άγχος, κόπωση, αποδιοργάνωση και δυνατές συναισθηματικές αντιδράσεις. Ωστόσο, όλα θα πάνε καλά, ακόμα κι αν πρέπει να κάνουμε καινούργια σχέδια, την τελευταία στιγμή.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 14-16/10 Μυστικά στο φως – Τυχερό χρήμα

taro-zodia-76

Με τον εμπλεκόμενο Πλούτωνα, είναι σαφές ότι οι σύνθετοι καρμικοί προορισμοί…. εκκολάπτονται – και δεν γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες τώρα….αλλά θα τις αντιληφθούμε πολύ αργότερα!

Ας πάρουμε λοιπόν μια βαθιά ανάσα και ας καθορίσουμε…. αν οι φόβοι μας είναι πραγματικοί ή όχι. Με τον εμπλεκόμενο Κρόνο επίσης, δημιουργούνται συχνά προβλήματα, εξαιτίας της ανασφάλειάς μας. Ο Ζυγός, μας ζητά να συμβιβαστούμε και να παραμείνουμε πιστοί στις αρχές μας.

Μην υποτιμάτε τη δύναμή σας. Ισορροπήστε το μυαλό σας με τη Γιόγκα του Ζυγού. Στο διαλογισμό, εστιάστε στο τσάκρα της καρδιάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia