Νέα Σελήνη 28/10 Μην περιμένετε τίποτα να πάει σύμφωνα με τις προσδοκίες σας

zwdio-skorpios-afroditi

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό  28 Οκτωβρίου .

Νέα Σελήνη : Κάθε μήνα η Σελήνη θα βρεθεί στον ίδιο αστερισμό με τον Ήλιο. Αυτή τη σύνοδο Σελήνης και Ήλιου ονομάζουμε Νέα Σελήνη.

Αυτόν τον μήνα η Σελήνη και ο Ήλιος βρίσκονται μαζί στον Σκορπιό. Η Σελήνη μπαίνει στον Τοξότη δύο ημέρες αργότερα στις 29 Οκτωβρίου. Το επόμενο Σαββατοκύριακο περνά από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο για να προετοιμαστεί για το τέταρτο της Σελήνης.

Αυτός ο συνδυασμός Ήλιου / νέας Σελήνης θα βρεθεί σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο –μην περιμένετε τίποτα να πάει σύμφωνα με τις προσδοκίες ή τις υποθέσεις σας. Έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο για το εφεδρικό σας σχέδιο.

zodia-taro-45

Η Νέα Σελήνη δεν είναι μόνο συμβολική. Πολλοί θα αλλάξουν σπίτι, δουλειά, θα τερματίσουν μια σχέση κ.λπ. Ωστόσο, όπως και με κάθε όψη στον Σκορπιό, η συναισθηματική βυθομέτρηση και η θεραπεία είναι η βασική μας εστίαση. Το θεραπευτικό κομμάτι δεν είναι πάντα ξεκάθαρο.

Καθένας που ξέρει έναν Σκορπιό πιθανώς θα συμφωνήσει ότι αυτά τα πλάσματα είναι κυρίαρχοι στο να κρατούν κακίες. Κάτι κολλάει μέσα τους, κάτι που προτιμά να νιώθει πόνο και μίσος παρά φως. Οι σκορπιοί είναι νυκτόβια πλάσματα που ζουν κάτω από πέτρες στην έρημο, οπότε το καταλαβαίνω. Δεν είναι στη φύση σας. Αλλά λίγη συγχώρεση (και για τον εαυτό σας) θα σας βοηθήσει τρομερά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό  28 Οκτωβρίου .

Οι Σκορπιοί είναι μυστηριώδεις και σαγηνευτικοί. Τα περίπλοκα τελετουργικά που έχουν στο ζευγάρωμα παραμένουν λάθος απεικονισμένα παρά την σημαντική παρατήρηση και την επιστημονική έρευνα που έχει γίνει. Είναι τα μόνα ζώα που αυτοκτονούν στη γνώση του θανάτου τους, παίρνουν αποτελεσματικά τον έλεγχο της εμπειρίας του θανάτου τους αντί να υποκύπτουν σε αυτόν. Η ανάγκη τους για έλεγχο είναι τόσο ισχυρή: ο ανεξέλεγκτος θάνατος δεν είναι θάνατος αλλά ήττα. Είναι ενδιαφέρον να σκεφτούμε την ουρά του σκορπιού ως συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιήσει εναντίον της ίδιας του της ζωής.

Πέρα από τον έλεγχο, οι Σκορπιοί σχετίζονται επίσης με την οικειότητα, τα οικονομικά, τις κληρονομιές και τον κοινό πλούτο ή ό,τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια. Ο Σκορπιός, όπως και το ζώο, ζει αόρατος. Αν και συχνά απεικονίζεται ως μια σκοτεινή και μακάβρια οντότητα, είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι ο Σκορπιός κολυμπά κάτω για να ξαναγεννηθεί, για να μεταμορφωθεί.

μελλοντολόγος

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό  28 Οκτωβρίου .

Ο Σκορπιός μαθαίνει με τον δύσκολο τρόπο, τσιμπά μονίμως με την ουρά του αυτούς που αγαπά περισσότερο. Γι’ αυτό η μεγαλύτερη πρόκληση για τον Σκορπιό είναι να μάθει πώς να χρησιμοποιεί τη δύναμή του σωστά. Πολύ πιο εύκολο στα λόγια. Η δύναμή του είναι αληθινή και εθιστική! Για παράδειγμα, μπορεί να διαβάσει τους άλλους με απόκοσμη ακρίβεια και στον δικό του κόσμο αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αλαζονική χειραγώγηση ή απάτη.

Οι αλλαγές (ή οι ενοχλήσεις) που έρχονται με αυτή τη νέα Σελήνη μπορεί να είναι τόσο ολοκληρωτικές που να τις νιώσουμε σαν θάνατο, αλλά δεν πρέπει να στεναχωριέστε. Μπορούμε να σκοτώσουμε μεταφορικά κάτι αντί να συνεχίσουμε να υποφέρουμε απαράδεκτες συνθήκες. Μπορούμε να είμαστε πιο ελεύθεροι και δυνατοί από πριν. Πάντα.

Ο Σκορπιός εκτιμά την ποιότητα περισσότερο από την ποσότητα. Είναι μινιμαλιστής και ουσιοκράτης. Έτσι, είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεφορτωθείτε ό,τι δεν χρειάζεστε.

taro-zodia-76

Νέα Σεληνη στον Σκορπιό  28 Οκτωβρίου .

Κάθε νέα Σελήνη μας κάνει να νιώθουμε πιο κουρασμένοι απ’ ότι συνήθως. Ο ύπνος και η ησυχία είναι πολύ σημαντικά. Δεν είναι μια κοινωνική φάση της Σελήνης. Αν θέλετε να ξεκουραστείτε, ξεκουραστείτε.

Δεν είναι η ώρα για να πιέσουμε το σώμα μας. Είναι, ωστόσο, καλή περίοδος για να γράψετε, να διαλογιστείτε ή να εξασκήσετε την πνευματική πρακτική σας που σας μεταφέρει βαθιά μέσα στον εαυτό σας.

Μπορείτε να αναγνωρίσετε ποιες δυναμικές είναι οι πιο δύσκολες στη ζωή σας τώρα και να αναρωτηθείτε γιατί, με ταπεινότητα και σεβασμό;

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Νέα Σεληνη στον Σκορπιό  28 Οκτωβρίου .

Αντίστοιχα, μπορείτε να αναγνωρίσετε ποιοι άνθρωποι και ποιες πρακτικές είναι πιο υποστηρικτικές; Τιμήστε και αγκαλιάστε την υποστήριξη. Εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας.

Αν και η σεξουαλική ενέργεια μπορεί να είναι έντονη καθώς βαδίζουμε προς αυτή τη φάση της Σελήνης, αποφύγετε να την δαπανήσετε κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης. Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο ιερό τσάκρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4