Νέο νόημα νέες ευκαιρίες στη ζωή μας 05-09/09

erwtikes-13214

Νέο νόημα νέες ευκαιρίες στη ζωή μας 05-09/09 .

Νέο νόημα νέες ευκαιρίες : 5 Σεπτεμβρίου – Είσοδος Ερμή στον Ζυγό (μέχρι 27 Σεπτεμβρίου) .

Ο Ερμής μπαίνει στο Ζυγό, φέρνοντας ευαισθητοποίηση και νέες ιδέες, που αφορούν το στυλ αλληλεπίδρασης και τον τρόπο επικοινωνίας σας με τους άλλους.

Μπορεί να είναι ευκολότερο να μιλήσετε – και να ακούσετε – με ευγένεια, δικαιοσύνη και διπλωματία, αυτή την περίοδο. Οι σκέψεις, οι ιδέες, η επικοινωνία και οι διαπραγματεύσεις θα είναι ιδιαίτερα ισορροπημένες κι αρμονικές.

zodia-taro-45

Μπορεί μάλιστα, να είστε πιο ευαισθητοποιημένοι με τους άλλους ανθρώπους και με το περιβάλλον σας. Θα έχετε περισσότερα κίνητρα για να ισορροπήσετε την κριτική ή τον θυμό σας…με την ευγένεια και τη διπλωματία.

Από την άλλη πλευρά η αλληλεπίδραση, θα μπορούσε επίσης να γίνει ένα προσεκτικά κατασκευασμένο παιχνίδι . Στο οποίο η αλήθεια, η ειλικρίνεια και τα γεγονότα, αντικαθίστανται από χειραγωγημένη στρατηγική και «λευκά ψέματα» που έχουν σχεδιαστεί για να αποφεύγουν τα συναισθήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Η αναποφασιστικότητα και η ουδετερότητα είναι δυνατά μ’ αυτήν τη διέλευση, καθώς θα βλέπετε πολλές διαφορετικές πλευρές μιας κατάστασης. Μπορεί να αναζωογονηθούν οι ιδέες και οι σκέψεις σας από κάποιον, που μπορεί να είναι καλός σύμβουλος.

Ίσως είναι πιο εύκολο τώρα να βρεθούν ικανοποιητικές λύσει σε διαφωνίες, που θα είναι δίκαιες, για όλους τους ενδιαφερόμενους – αλλά προσέξτε να μην κάνετε λάθος υποθέσεις, σχετικά με το τι θέλει η άλλη πλευρά.

Διαβαστε επισης : Ερωτική Καφεμαντεία 05-12/09 Νέα συμβάντα στην ζωή των ζευγαριών

zodia-astra-tarot

6 Σεπτεμβρίου – Είσοδος Αφροδίτης στο Λέοντα (μέχρι 2 Οκτ.)

Μπορεί να είναι μια πολύ δημιουργική στιγμή, καθώς η αγάπη για την ομορφιά της Αφροδίτης, συνδυάζεται με τη δημιουργική δραματική αίσθηση του Λέοντα. Βρείτε τρόπους για να νιώθετε καλά κάνοντας το περιβάλλον σας και τον εαυτό σας όμορφο και αντανακλώντας το εσωτερικό σας πνεύμα!

Η μόδα στυλ «Vogue»…. είναι το ύφος της εποχής. Είναι σοφό όμως, να μην ταυτίζεστε με την εξωτερική εμφάνιση …τόσο τη δική σας όσο και των άλλων σε σημείο που να ξεχνάτε το άτομο, την κατάσταση ή το πλαίσιο στο οποίο συμβαίνουν όλα.

Ο στόχος είναι να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με απολαύσεις που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής σας, χωρίς να φουσκώνετε το «εγώ» σας με ψεύτικη αυτοεκτίμηση και αίγλη χωρίς ουσία.

κρυσταλλομαντεία

Όλες οι σχέσεις, οι αλληλεπιδράσεις, τα οικονομικά, οι αξίες και οι πόροι…. πρέπει να περιλαμβάνουν τρόπους έκφρασης της ταυτότητάς σας, της αξίας και της ειλικρίνειάς σας. Λίγη ανάλαφρη διασκέδαση, μπορεί να είναι ένας τρόπος για να ξεκινήσετε.

9 Σεπτεμβρίου – Ήλιος τρίγωνο Δίας (17,25 μοίρες Παρθένου / Αιγόκερω)

Είναι ένα διάστημα που η κατανόησή σας, για τη μεγάλη εικόνα και τη θέση σας μέσα σε αυτήν, μπορεί να ταιριάξει. Με αποτέλεσμα, η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμησή σας να είναι αρκετά υψηλές αυτήν τη στιγμή.

Η ικανότητά σας να βλέπετε τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες με μεγαλύτερη σαφήνεια, μπορεί να δημιουργήσει τύχη. Η εικόνα σας για τη ζωή και τον κόσμο γύρω σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα φωτεινή, αισιόδοξη και εμπνευσμένη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πρόκειται για μια καλή διέλευση, γιατί νιώθετε πως επεκτείνεστε και είστε ελεύθεροι. Μπορεί να είστε ιδιαίτερα συνδεδεμένοι με την πνευματική σας ενέργεια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, βρίσκοντας νέο νόημα στη ζωή σας και τις εκδηλώσεις που ξετυλίγονται γύρω σας. Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι αυξημένη τώρα και θα νιώσετε υπέρμαχοι της δικαιοσύνης.

Ταυτόχρονα, υπάρχει μια πιθανότητα…. όλη αυτή η αυτοπεποίθηση και η «γνώση» να υπερβούν κατά πολύ την υπερβολική αυτοπεποίθηση, τον δογματισμό ή την υπερβολική επιείκεια… αν δεν στηρίζονται στον ρεαλισμό και τη μετριοφροσύνη. Χρησιμοποιήστε την κρίση σας σωστά και απολαύστε αυτήν τη ζεστή, λαμπερή ενέργεια!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος