Ξαφνικά γεγονότα ξετυλίγονται τη σωστή στιγμή 19/01-18/02 – Ήλιος στον Υδροχόο

771

Ξαφνικά γεγονότα ξετυλίγονται τη σωστή στιγμή 19/01-18/02 .

Ξαφνικά γεγονότα  : Ο Ήλιος στον Υδροχόο .

Χρόνια πολλά Υδροχόοι! Στο τέλος περίπου του ζωδιακού κύκλου, βρίσκεται ο ηλεκτρικός Υδροχόος. Σαν το τελευταίο ζώδιο του αέρα, ο Υδροχόος αντιπροσωπεύει όλα όσα μαθαίνουμε, μελετάμε και γνωρίζουμε.

Ο ηλιακός κύκλος του Υδροχόου, αφορά επίσης την περιπέτεια και την δημιουργία. Ακολουθεί το δικό του μονοπάτι. Είναι ο αντικομφορμιστής του ζωδιακού κύκλου. Αυτό το διάστημα είναι εξαιρετικό, για να συνδεθείτε με νέες ιδέες.

zodia-taro-45

Ο Υδροχόος προσφέρει μια προοδευτική και καινοτόμο προοπτική. Ανυπομονεί για τα εναλλακτικά, ανορθόδοξα, τεχνολογικά και φιλοσοφικά πράγματα. Το αρχέτυπο του Υδροχόου είναι εγκεφαλικό, περίεργο και εντελώς πρωτότυπο.

Η ζωή κάτω από αυτόν τον ήλιο, φαίνεται νέα και συναρπαστική. Τα γεγονότα ξετυλίγονται ξαφνικά…. και παρόλο που όλα φαίνονται ξεπερασμένα, όλα γίνονται ακριβώς τη σωστή στιγμή.

Ο Υδροχόος λατρεύει τις εκπλήξεις και μας κρατά σε αγωνία, υπενθυμίζοντάς μας, πως δεν γνωρίζουμε τίποτα. Εισπνεύστε αυτήν την ευφορία, αυτή τη συνεχή θαυματουργή κατάσταση! Οι ουρανοί ανοίγουν, έτοιμοι να μας πλημμυρίσουν με δώρα που επεκτείνουν το μυαλό μας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ξαφνικά γεγονότα ξετυλίγονται τη σωστή στιγμή 19/01-18/02 .

Προετοιμαστείτε για μια έκρηξη δημιουργικής και καλλιτεχνικής ενέργειας. Ο Ήλιος στον Υδροχόο, βρίσκεται σε απόσταση 180 μοιρών από τον Λέοντα (κυβερνάται από τον ήλιο). Επειδή ο Λέων κυβερνά το «εγώ», μπορεί να πει κανείς ότι ο Υδροχόος δεν έχει «εγώ»…αλλά αυτό είναι αναληθές. Η επιβεβαίωση του Υδροχόου είναι «γνωρίζω».

Ο Υδροχόος μπορεί να είναι πνευματικός, ιμπεριαλιστής και απότομος. Είναι επίσης απίστευτα πεισματάρης. Στον κόσμο του Υδροχόου, τα πάντα είναι μια μάχη, μια αντιπαλότητα, μια συνεχής πορεία ενάντια στο συμβιβασμό. Οι ισορροπημένοι Υδροχόοι είναι αφοσιωμένοι, στην εξέλιξη τόσο της ανθρωπότητας… όσο και του προσωπικού τους «εγώ».

Στην καλύτερη περίπτωση, ενδυναμώνουν, αναβαθμίζουν και αναζωογονούν την κοινωνία στην οποία ζουν, με λαμπερή αισιοδοξία και ενθουσιασμό.

zodia-zvdia-22

Μπορεί να αποσυνδεθεί συναισθηματικά, να απομακρυνθεί, να διαχωριστεί ανάμεσα στην αγάπη της αλληλεγγύης και στην αγάπη της μοναξιάς. Ο κυβερνήτης πλανήτης του Υδροχόου είναι ο Ουρανός, πλανήτης του απροσδόκητου. Σκεφτείτε τον ελληνικό μύθο του Γανυμήδη που αντιπροσωπεύει τον Υδροχόο.

Ο Γανυμήδης ήταν ένα όμορφο νεαρό αγόρι από την Τροία….ένας ταπεινός βοσκός, που δεν ήξερε πως ο Δίας τον παρακολουθούσε και είχε ερωτευτεί την ομορφιά του. Ο Δίας μετατράπηκε σε αετό και απήγαγε τον Γανυμήδη.  Ο Γανυμήδης ορίστηκε επίσης ο οινοχόος των θεών. Τώρα τον γνωρίζουμε σαν «νεροκουβαλητή». Αυτή είναι η ρίζα του φλογερού πάθους του Υδροχόου για την κοινωνική δικαιοσύνη. Η κραυγή του, ξεκάθαρη σαν την αυγή, ξαφνιάζει στο χειμωνιάτικο πέρασμα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 3ο 10μερο Ιαν ΄21 Προβλέψεις Αγάπης

κρυσταλλομαντεία

Ξαφνικα γεγονότα ξετυλίγονται τη σωστή στιγμή 19/01-18/02 .

Στις 23 Ιανουαρίου γίνεται η σύνοδος Ήλιου/ Κρόνου στον Υδροχόο. Ο κυνικός Κρόνος ασκεί μεγάλη πίεση, ειδικά για όσα νιώθουμε για το μέλλον και την καριέρα μας. Στις 26 Ιανουαρίου, ο Ήλιος στον Υδροχόο τετραγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο. Αν έχετε ένα σχέδιο, ο Ουρανός θα έρθει και θα το αλλάξει εντελώς.

Ένα σκληρό τετράγωνο με τον Ουρανό σηματοδοτεί ανεπιθύμητες εκπλήξεις. Να είστε προσεκτικοί. Στην πανσέληνο της 28ης Ιανουαρίου, ο Ήλιος θα κάνει σύνοδο με τον Δία στον Υδροχόο. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να ταξιδέψετε. Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο ξεκινά στις 30 Ιανουαρίου. Θα αρχίσουμε να νιώθουμε την οπισθοδρόμηση πολύ νωρίτερα, ήδη από τις 15 Ιανουαρίου. Την 1η Φεβρουαρίου ο Ήλιος κάνει τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο. Αυτή είναι μια αναποφάσιστη και κουραστική επιρροή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ξαφνικα γεγονότα ξετυλίγονται τη σωστή στιγμή 19/01-18/02 .

Στις 8 Φεβρουαρίου ο Ήλιος κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή. Αν πρέπει να υπογράψετε έγγραφα ή να κάνετε σημαντικές αγορές – παρόλο που αυτό είναι συνήθως ταμπού με τον Ερμή ανάδρομο – αυτή είναι η καλύτερη μέρα για να το κάνετε.

Στις 11 Φεβρουαρίου έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο / Κινέζικη Πρωτοχρονιά! Το νέο έτος γιορτάζεται τεχνικά στις 12 Φεβρουαρίου στην Κίνα, λόγω της χρονικής διαφοράς. Το 2021 είναι η χρονιά του «μεταλλικού» βοδιού.

Η ζωή στην Κίνα περιστρέφεται γύρω από τις φάσεις της σελήνης. Για παράδειγμα, τα γενέθλια γιορτάζονται όχι σύμφωνα με μια καθορισμένη ημερομηνία, αλλά ανάλογα με το πότε το φεγγάρι και ο ήλιος επιστρέφουν στις ίδιες θέσεις.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 3ο 10μερο Ιαν ΄21 Προβλέψεις Αγάπης

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ξαφνικά γεγονότα ξετυλίγονται τη σωστή στιγμή 19/01-18/02 .

Όσο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η εποχή του Υδροχόου είναι το χειρότερο διάστημα για να γιορτάσουμε τον έρωτα και τις σχέσεις. Επειδή ο Υδροχόος μπορεί είναι πολλά πράγματα…. αλλά ρομαντικό, δεν τον λες!

Υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες στο παλάτι του Υδροχόου …που θα μας βοηθήσουν να πραγματοποιήσουμε ακόμα και τα πιο άγρια – όχι ερωτικά – όνειρά μας. Αν αισθάνεστε συγκλονισμένοι από αυτή την ψυχική/ διανοητική ενέργεια, διαλογιστείτε στο τσάκρα της ρίζας για να νιώσετε γειωμένοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065