Οι επιθυμίες και η πράξη θα συναντηθούν το Σαββατόβραδο 26-27/06

zwdia-fwtia

Οι επιθυμίες και η πράξη θα συναντηθούν το Σαββατόβραδο 26-27/06 .

Οι επιθυμίες και η πράξη : Αυτό το σαββατοκύριακο, η Αφροδίτη ολοκληρώνει τη διαδρομή της στον Καρκίνο που τον κυβερνά η Σελήνη…

Στο εξής θα απολαμβάνει τον βρυχηθμό του ηλιόλουστου Λέοντα!

Η σύνδεσή της με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα την εβδομάδα που έπεται, θα προάγει τον συναισθηματικό δεσμό με τις επιθυμίες και τις αξίες σας!

zodia-taro-45

Το κίνητρο πίσω από κάθε παρόρμησή σας, αναζωογονείται και γίνεται πιο ισχυρό. Είχατε τις ευκαιρίες να αντιληφθείτε τις επιλογές σας για απολαύσεις… Ξεχωρίσατε εκείνες που έχουν διάρκεια με ουσία ή δυνατότητες για μεταμορφωτικές ικανοποιήσεις. Από μόνη της αυτή η συνειδητοποίηση μπορεί να σας αλλάξει, να σας βελτιώσει – να σας ικανοποιήσει!

Αν και βασίζετε τις προτεραιότητές σας σε αυτά που προτιμάτε, δεν έχετε πάντα απάντηση στο «γιατί»: Είναι το τι προσφέρει ικανοποίηση, έναντι όσων σαν κάνουν να νιώθετε ασφαλείς; Τι σας συνδέει με άλλους, έναντι όσων σας παράσχουν δύναμη και ευελιξία;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Οι επιθυμίες και η πράξη θα συναντηθούν το Σαββατόβραδο 26-27/06 .

Νιώθετε την κάθε δυνατότητα – και την ζυγίζετε με γνώμονα τις αξίες σας. Τι μπορεί να θυσιαστεί για την καθεμιά; Τι κερδίζετε, έναντι όσων ίσως παραμερίζετε; Μπορείτε να έχετε και τις δύο πλευρές; Τι είναι «σωστό», έναντι αυτού που «αξίζει»; Τι επιθυμεί το σύμπαν από εσάς, για εσάς; Υφίσταται καν κάτι τέτοιο; Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της διεργασίας συντελείται σε ένα βαθύτερο επίπεδο, πριν καν φτάσει στην επεξεργασία της σκέψης!

Ο Άρης είναι στον Λέοντα, σταθερότητα και Φωτιά. Αφορά τη δημιουργικότητα, χωρίς πάντα να είναι αυθεντική. Θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο και σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Έτσι ο Άρης γίνεται μια μηχανή αλλαγής – και αντικρούει κάθε αντίσταση. Αλλά υπό τη συγκυρία, η αντίσταση είναι αυτή που βοηθά να βελτιώσετε την πορεία σας. Είναι μια ολοκαίνουργια «πίστα»… Και στον Λέοντα αρέσει το παιχνίδι!

Διαβαστε επισης : Tράπουλα SIGMA προβλέπει για τις δύσκολες σχέσεις

tarw-taro-xartomanteia

Ωστόσο, όλη αυτή η ένταση από τον έντονα προωθητικό Άρη, δεν είναι εύπλαστη. Προσέξτε τον αντίκτυπό σας… Ειδικά όταν η Αφροδίτη προχωρήσει στα εδάφη του Λέοντα, το βράδυ του Σαββάτου. Οι επιθυμίες και η πράξη θα βρεθούν πάλι στην ίδια ομάδα και θα είναι πύρινες. Η Αφροδίτη ετοιμάζει μια όψη χιαστί με τον ανάδρομο Δία στους Ιχθύες. Οι αξίες μπορεί να αναταραχθούν και να αιφνιδιαστούν… Να έχετε επαφή με το κριτήριό σας των συνεπειών όλο το σαββατοκύριακο!

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη στον Υδροχόο θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Άρη. Θα αντλήσει ενέργεια από ένα σταθερό Τ-τετράγωνο των Άρη – Κρόνου – Ουρανού, που θα γίνει ακριβείας το πρωί της Κυριακής. Αναμένεται δράμα, αν και θα υπάρχει κάποια λανθάνουσα ευαισθησία. Μην εμπλακείτε σε συγκρούσεις για πλάκα… Είναι γεγονός ότι κάπως έτσι ξεκινούν οι καβγάδες συνήθως: «Δεν με εξουσιάζεις εσύ»!

Διαβαστε επισης : Tράπουλα SIGMA προβλέπει για τις δύσκολες σχέσεις

zwdia-fotia

Οι επιθυμιες και η πράξη θα συναντηθούν το Σαββατόβραδο 26-27/06 .

Μπορεί να αποτελεί μια δικαιολογία για να γκρινιάξετε, όπως και μια αφορμή για ανταρσία και έλεγχο. Οι τρυφερές συγκρούσεις μπορεί να είναι οι απάντηση, το παιχνίδι των ρόλων είναι πάντα πολύ απολαυστικό!

Το πρωί της Κυριακής όλη αυτή η ενέργεια θα κορυφωθεί κάπως: Η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή, που θα γίνει σύντομα ακριβείας. Σίγουρα υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα δράματα για να ψυχαγωγηθείτε… Ακολουθήστε την όσφρησή σας, την ακοή, την όραση… Γιατί όχι και μια σχετική πρόσκληση!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098