Οι Επικοινωνίες έχουν αποτέλεσμα τώρα 19/08-05/09

imerisies-1314

Οι Επικοινωνίες έχουν αποτέλεσμα τώρα 19/08-05/09 .

Ο Ερμής στην Παρθένο από 19 Αυγούστου – 5 Σεπτεμβρίου 2020 .

Ο Ερμής κυβερνά τα ταξίδια, την επικοινωνία και το μυαλό. Με το μαγικό κηρύκειο στο χέρι, ο μάντης Ερμής, οδηγεί τις νεκρές ψυχές από τον κατώτερο, στον ανώτερο κόσμο.

Οι διελεύσεις του Ερμή είναι εξαιρετικά σύντομες. Διαρκούν μόλις δύο εβδομάδες. Ο Ερμής είναι ο πλανήτης, που καταλύει πραγματικά κάθε ζωδιακό κύκλο.

zodia-taro-45

Έχει μεγαλύτερη επιρροή ακόμη και από τον Ήλιο στη συνείδησή μας. Αυτός ο πλανήτης διέπει την επεξεργασία της ψυχής μας. Αυτή η επιρροή καθορίζει την αντίληψή μας και το επικοινωνιακό μας στυλ.

Τώρα βιώνουμε την πεμπτουσία της μορφής του Ερμή. Η εποχή της Παρθένου είναι ίσως η πιο πολυάσχολη, της χρονιάς. Ο Ερμής κυβερνά την Παρθένο και τους Διδύμους – τις πολυάσχολες μέλισσες του ζωδιακού κύκλου. Αυτός ο πλανήτης, διοχετεύεται απευθείας στο μυαλό κάθε ζωδίου!

Και στην Παρθένο, αυτό εκδηλώνεται σαν συνεχής παρακολούθηση. Ο Ερμής στην Παρθένο, είναι το κοφτερό μάτι με την επιταχυμένη ανάλυση, που σκέφτεται συνεχώς.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Οι Επικοινωνίες έχουν αποτέλεσμα τώρα 19/08-05/09 .

Αυτή η αντίληψη μας βοηθά να εστιάζουμε στο στόχο μας και να παραμένουμε ρεαλιστές. Ήρθε η ώρα να εργαστείτε, να οργανώσετε, να επικοινωνήσετε και να δικτυωθείτε Καλή επιτυχία, αν καταφέρετε να βρείτε χρόνο για ξεκούραση!

Η Παρθένος καθορίζει πτυχές της ζωής που αφορούν την υγεία, τη διατροφή, την εργασία, την ιατρική και την εξυπηρέτηση. Στην πραγματικότητα, η Παρθένος είναι ο χρήσιμος οικοδεσπότης / διευθυντής / γονέας / συνεργάτης που θα εργαστεί και θα εξυπηρετήσει τους άλλους, μέχρι να εξαντληθεί.

Η καλύτερη συμβουλή για τους Παρθένους, είναι να επιβραδύνετε και να αφιερώσετε χρόνο για τον εαυτό σας. Ο κόσμος θα συνεχίσει να γυρίζει, αν κοιμάστε μια επιπλέον ώρα. Απολαύστε το φαγητό σας, κάντε αφρόλουτρα διαρκείας και γενικά διασκεδάστε όσο μπορείτε και όποτε μπορείτε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν Χαρτομαντεία 19-21/08 Αισθηματικές εξομολογήσεις – Επανασυνδέσεις

chartomantia-098

Ο Ερμής στην Παρθένο είναι η αντίθεση του ανάδρομου Ερμή : όλα λειτουργούν ομαλά και αποτελεσματικά. Η Παρθένος είναι προσεκτική, αναλυτική, ακριβής και παραγωγική. Για το μη εκπαιδευμένο μάτι, η Παρθένος φαίνεται ήρεμη, χαλαρή και ψύχραιμη. Αυτό που ίσως δεν βλέπετε, είναι η δέσμη της νευρικής ενέργειας που δονείται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια.

Αν και αυτό σίγουρα συμβάλλει στη στερεότυπη ανήσυχη προσωπικότητα της Παρθένου, ο πραγματικός σκοπός αυτού του τονωτικού, είναι το κίνητρο. Χωρίς αυτό να ρέει μέσα στις φλέβες της, η Παρθένος δεν θα μπορούσε να πετύχει όλα όσα κάνει, απορροφημένη μέσα στο σώμα και τα χέρια της καθώς δουλεύει, θερίζει, κόβει και ράβει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Οι Επικοινωνιες έχουν αποτέλεσμα τώρα 19/08-05/09 .

Η πρώτη συναρπαστική μέρα είναι το τρίγωνο Ερμή / ανάδρομου Ουρανού στον Ταύρο στις 25 Αυγούστου. Αυτό σηματοδοτεί μια απροσδόκητη αλλά τυχαία αλλαγή σχεδίων. Είναι καλή μέρα για ταξίδια. Αυτή η όψη ωστόσο, μπορεί να είναι πολύ ενθαρρυντική, ώστε να κινηθούμε πολύ γρήγορα ή να νιώσουμε αποπροσανατολισμένοι. Πιθανά παράξενα όνειρα.

Ο Ερμής κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Αιγόκερω στις 29 Αυγούστου. Πρόκειται για μια μέρα κοινωνικών επαφών, ταξιδιών και διεθνών υποθέσεων. Η ενέργεια του Δία είναι τόσο πολυάσχολη, που μπορεί εύκολα να διασκορπιστεί. Το στοιχείο της γης φέρνει ακόμα και βαθύ ύπνο… στο τέλος μιας ενθαρρυντικής ημέρας.

Ο Ερμής κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στις 30 Αυγούστου. Αυτή είναι μια μπερδεμένη κι απογοητευτική επιρροή, που μας κάνει να μην νιώθουμε σιγουριά, για το πού να πάμε ή τι να κάνουμε. Ενδέχεται να υπάρχουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής, στα σχέδιά μας.

taro-zodia-76

Οι Επικοινωνιες έχουν αποτέλεσμα τώρα 19/08-05/09 .

Κατά την πανσέληνο της 1 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτή είναι μια ισχυρή, καθαρτική επιρροή που μας αφήνει να ήρεμους και ξεκάθαρους ψυχολογικά και πνευματικά.

Τέλος, στις 3 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής τριγωνίζει τον ανάδρομο Κρόνο στον Αιγόκερω. Θα κάνουμε πολλά παραγωγικά πράγματα, αλλά και θα περιπλανηθούμε, αναρωτώμενοι γιατί συμβαίνει ό,τι συμβαίνει και γιατί πρέπει να το επαναλάβουμε. Αλλά θα συνεχίσουμε να επιστρέφουμε στη δουλειά μας, παραμένοντας συγκεντρωμένοι και κάνοντας βαθύ ύπνο στο τέλος της ημέρας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν Χαρτομαντεία 19-21/08 Αισθηματικές εξομολογήσεις – Επανασυνδέσεις

tarw-taro-xartomanteia

Προσέξτε αυτό το διάστημα, γιατί θα είστε ιδιαίτερα επικριτικοί, τόσο απέναντι στον εαυτό σας, όσο και απέναντι στους άλλους. Η Παρθένος αγωνίζεται να αφήσει τα πράγματα, ως έχουν! Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο πεπτικό και νευρικό σας σύστημα.

Γιορτάστε την πρώτη ημέρα αυτής της διέλευσης με την Γιόγκα της Παρθένου. Αν γεννηθήκατε με τον Ερμή  στην Παρθένο, οι επόμενες δύο εβδομάδες, είναι η επιστροφή του Ερμή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA