Οι Κάρτες των Αγγέλων – Πέμπτη 31/01

4772109676873

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Πέμπτη 31/01

tarw-ζωδια: σκορπιος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: η δικαιοσύνη (ανεστραμμένη) & το τρια των κυπελλων

Οι καρτες  tarw  η δικαιοσύνη ανεστραμμένη και το τρια των κυπελλων δείχνουν αναποφασιστικότητα από την πλευρά σας ή μπορεί ακόμα να πιστεύετε ότι τα πράγματα είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά. Προσωπική μου άποψη: διώξτε τις όποιες φοβίες και ανασφάλειες και θα υπάρξουν πολύ ευτυχισμένες στιγμές στην ζωή σας. Για πολλούς από εσάς είναι πιθανή η ενστάλαξη νέου μέλους στην οικογένεια ( μωρό , νύφη ,  γαμπρός). Αξιοσημείωτο είναι ότι το τρία των κυπέλλων είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή καρτα στον τομέα των ομοφυλόφιλων και ευνοεί ιδιαίτερα τα ερωτικά τρίγωνα!

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

zodia-taro-45

 

 

 

tarw-zwdia: τοξοτης

Η κάρτα  tαrw της ημέρας: το πεντε των δηναριων & το εξι των ξιφων

Οι καρτες  tarw το  πεντε των δηναριων και το εξι των ξιφων δείχνει ότι είσαστε καταβεβλημένοι είτε από έλλειψη ενέργειας είτε από έλλειψη χρημάτων. Θα παρουσιαστεί διέξοδος για εσάς και θα ετοιμαστείτε να κάνετε το πρώτο σας βήμα σε μια νέα κατάσταση .Θα υπάρξουν μικρές προστριβές με τον/την σύντροφο σας αλλά θα ξεπεραστούν . Σε γενικές γραμμές τα πράγματα καλυτερεύουν αλλά απαιτείται ακόμα αρκετός χρόνο και εργασία και από τις δύο πλευρές για να φέρετε την σχέση σας στο επιθυμητό επίπεδο.

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

tarw-ζωδια: αιγοκερως

Η κάρτα taro της ημέρας: οι εραστες  (ανεστραμμενη) & το επτα των κυπελλων

Οι καρτες  tarw  οι εραστες ανεστραμμενη και το επτα των κυπελλων δείχνει την επιθυμία σας να τα έχετε όλα μεμιάς. Αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει γιατί πρέπει να δώσετε τις απαραίτητες προτεραιότητες : Σχέση; Καριέρα; φήμη ; οικονομικά;  γάμο; ή όλα μαζί; Εάν επιθυμείτε το τελευταίο έχετε κάνει την πιο λανθασμένη επιλογή Ακόμα προσέχετε την συμπεριφορά σας με τον την σύντροφο σας γιατί μπορεί να δώσετε αφορμή για αρνητικά σχόλια.

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

tarw-zvdia: υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο βασιλιας των δηναριων (ανεστραμμενος) & ο κοσμος

Οι καρτες  tarw  υποδηλώνουν να προσέχετε  τρίτα άτομα  που  κινούνται προς  εσάς  γιατί σας πλησιάζουν με δόλο. Από την άλλη θα υπάρξουν σημαντικές επιτυχίες για εσάς σε πολλούς τομείς της ζωής σας που  θα σας κάνουν να νοιώσετε και πάλι ζωντανοί.

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

tarw-zvdia: ιχθυες

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το εξι των δηναριων

Η καρτα tarw εξι των δηναριων σας συμβουλεύει να είστε ευγενικοί και γενναιοδωροι με το/την σύντροφο σας. Εαν χρειαστείτε την όποια βοήθεια μην διστάσετε να την ζητήσετε. Οι σχέσεις φαίνεται ότι βελτιώνονται και κάποιοι πολύτιμοι φίλοι συνεισφέρουν σε αυτό.

Διαβαστε στο Εκτεταμένο Ερωτικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot