Οι Κάρτες των Αγγέλων – Τετάρτη 30/01

4772109676873

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Τετάρτη 30/01

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia σκορπιός

Αν το διάστημα αυτό τσακώνεστε συνέχεια με ένα συγκεκριμένο άτομο, σήμερα λύστε το θέμα αυτό χρησιμοποιώντας μία εντελώς αντίθετη τεχνική από αυτή που συνήθως χρησιμοποιείτε. Επομένως αντί να πέσετε με τα μούτρα στον πόλεμο, υποχωρήστε στις απαιτήσεις του εν μέρη. Μπορεί να μην είναι κάτι που σας αρέσει βέβαια , αλλά πιστέψτε με η ηρεμία που θα φέρει η πράξη σας αυτή ως αποτέλεσμα , αξίζει αυτή σας την υποχώρηση για μόνο αυτή τη φορά.

zodia-taro-45

 

zodia τοξότης

Το φως των αγγέλων πέφτει καταπάνω σας σήμερα όπως και τις ημέρες που ακολουθούν. Το αποτέλεσμα θα είναι να αισθάνεστε υπέροχα και να δέχεστε αγάπη από παντού- μην εκπλαγείτε επομένως από το φαινόμενο αυτό. Πάρτε λίγες ώρες από το 24ωρο σας και μοιραστείτε την χαρά σας με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει πάρα πολύ. Μήπως επίσης υπάρχει και κάποιο άλλο άτομο στη ζωή σας που θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα; Τι περιμένετε – σηκώστε το ακουστικό του τηλεφώνου σας και καλέστε τον ή την

 

zodia αιγόκερως

Χάνετε αρκετή από τη δύναμη και την ενέργεια σας κανονίζοντας ραντεβού με διάφορα άτομα τα οποία τελικά δεν καταλήγουν πουθενά. Αντί λοιπόν να σπαταλάτε άσκοπα τις δυνάμεις καλύτερα να αφήσετε το φλερτ για λίγο χρονικό διάστημα και να επενδύσετε την ενέργεια σας στα χόμπι σας. Σύντομα το κατάλληλο άτομα θα εμφανισθεί στη ζωή σας , και μάλιστα άξαφνα. Οπότε σας συμβουλεύω να σταματήσετε την άσκοπη αναζήτηση σας και να κάνετε λίγη υπομονή

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

zodia υδροχόος

Αν κάποιος απαντήσει στην αγγελία σας στο ίντερνετ αλλά δεν είναι ο τύπος που συνήθως επιλέγετε ως ερωτικό σύντροφο , αλλά παρόλα αυτά θεωρείτε ότι είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον άτομο, γιατί δεν δοκιμάζετε να βγείτε για ένα καφέ με το άτομο αυτό; Μπορεί τελικά να ταιριάξετε και να είναι η εξαίρεση στον κανόνα της επιλογής των ερωτικών συντρόφων.

 

zodia ιχθείς

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που ομοιάζουν κατά πολύ με τους πίνακες αφηρημένης ζωγραφικής. Αν και με την πρώτη ματιά μπορεί είτε να είναι δυσνόητοι ή να μην σας εντυπωσιάσουν, με τη δεύτερη ίσως τελικά αποκαλυφθεί η πραγματική εικόνα και όλα τους τα μυστικά μπροστά στα μάτια σας. Κρατήστε αυτή την γνώση στο μυαλό σας μιας και πάρα πολύ σύντομα ένα τέτοιο άτομο θα εμφανισθεί στην ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε στο Εκτεταμένο Ερωτικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66