Οι καταστάσεις θα πάρουν την οριστική τους μορφή 29/07-14/09

didaskalia-planitwn-afroditi

Οι καταστάσεις θα πάρουν την οριστική τους μορφή .

Ο Άρης στην Παρθένο (29 Ιουλίου – 14 Σεπτεμβρίου 2021) .

Με τον Άρη στο Λέοντα από τις αρχές Ιουνίου, γινόμαστε όλο και πιο γενναίοι και ανεξάρτητοι. Βελτιώνουμε σε μεγάλο βαθμό τη σχέση μας με τον εαυτό μας. Είμαστε πιο σίγουροι, αποφασιστικοί, απλοί, ειλικρινείς.

Η εποχή του Λέοντα, είναι επίσης ανάλαφρη, γενναιόδωρη και ενθουσιώδης. Κρατάμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα κοντά και τους λέμε με ενθουσιασμό πώς αισθανόμαστε.

zodia-taro-45

Όπως συμβαίνει με τον Λέοντα, αυτό το διάστημα δεν είναι λιτό… αλλά γεμάτο μεγάλη ευχαρίστηση και αναψυχή. Όμως το σκηνικό πρόκειται να αλλάξει! Γυρίστε το κεφάλι σας τώρα και παραδοθείτε στο ρυθμό του Άρη, από την Παρθένο. Ο Άρης στην Παρθένο είναι μια εξαιρετικά πνευματική και παραγωγική επιρροή.

Καθώς κορυφώνεται στον ανατολικό ορίζοντα κάθε πρωί, σηκωνόμαστε με καθαρό μυαλό και ιδέες που ωριμάζουν την αυγή. Η γήινη Παρθένος είναι γεμάτη λογική και σκεπτικισμό… ενδιαφέρεται για το νόημα και το σκοπό της ζωής… εστιάζει στα εργαλεία και τις δεξιότητες. Η ζωή αυξάνεται σημαντικά με τον Άρη στην Παρθένο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Οι καταστάσεις θα πάρουν την οριστική τους μορφή .

Θα κινηθούμε, θα δημιουργήσουμε, θα μάθουμε και θα μοιραστούμε. Θα αφοσιωθούμε στη δουλειά. Αν περιμένατε μια προτροπή για να ξεκινήσετε… αυτή είναι. Ο Άρης σκιαγραφεί τον παρακινητικό παράγοντα.

Στην Παρθένο, παρακινούμαστε από την αγάπη για τη δουλειά και τη μαγεία του να μένουμε απασχολημένοι. Ο Άρης στην Παρθένο απαιτεί πρακτική και ρουτίνα και σχεδόν καθόλου χαλάρωση. Η Παρθένος μας δίνει μια οριστική κατεύθυνση.

Διδάσκει την αρετή της σκληρής δουλειάς και της αναζήτησης γνώσης. Το σώμα της είναι σκληρό και ανθεκτικό, το μυαλό της κοφτερό. Είναι ενθαρρυντική, αλλά και κολασμένα τελειομανής. Οι Παρθένοι είναι ειδικοί στον συγκεκριμένο τομέα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 29-31/07 Ερωτικές κινήσεις στο παρασκήνιο

chartomantia-098

Οι καταστάσεις θα πάρουν την οριστική τους μορφή .

Δουλεύουν και επιτυγχάνουν απίστευτα πράγματα με λιγότερο ύπνο και φαγητό από ό, τι χρειάζονται οι περισσότεροι άνθρωποι. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσαν να φροντίσουν καλύτερα τον εαυτό τους. Φαίνεται ότι αυτό που τους τρέφει πάνω απ ‘όλα είναι το έργο τους. Το να βρούνε μια ισορροπία μεταξύ εργασίας – τελειομανίας υγείας κι ευεξίας – τροφής και άσκησης…. αυτή είναι η δική τους πρόκληση.

Η Παρθένος αντιπροσωπεύεται καλύτερα από τον υπερβατικό διαλογισμό (yogic concept sacha). Η πιο συνηθισμένη μετάφραση είναι η καθαρότητα, αλλά το sacha είναι στην πραγματικότητα η ιδέα ότι οι εξωτερικές δραστηριότητες που εκτελούνται για τη διατήρηση ενός καθαρού, φρέσκου περιβάλλοντος έχουν σχεδιαστεί για να μας βοηθούν να διατηρούμε καθαρό μυαλό και σώμα. Οι εξωτερικοί καθρέφτες, αντανακλούν τον εσωτερικό μας κόσμο. Το χάος στο περιβάλλον, μεταφράζεται άμεσα, σε χάος στο σώμα.

μελλοντολόγος

Οι καταστασεις θα πάρουν την οριστική τους μορφή .

Στο σώμα, η Παρθένος κυβερνά την κάτω πεπτική οδό και το συμπαθητικό νευρικό σύστημα. Με τον Άρη εδώ, το στομάχι και το πεπτικό σύστημα θα είναι εξαιρετικά ευαίσθητα. Εκτός από τη μετακίνηση και την πλούσια κατανάλωση τροφής σε θρεπτικά συστατικά, πρέπει να προσπαθούμε να μειώσουμε το άγχος μας.

Η Παρθένος τείνει να σκέφτεται πάρα πολύ, πράγμα που σημαίνει πως ανησυχεί. Η λύση είναι ο διαλογισμός και η βαθιά αναπνοή (με έμφαση στην αναπνοή). Κάντε διαλείμματα ενώ εργάζεστε. Καθίστε σε ένα ήσυχο μέρος μόνοι σας, κλείστε τα μάτια σας. Ακόμα και λίγα λεπτά να το κάνετε καθημερινά, θα καταφέρετε να καθαρίσετε το μυαλό σας… και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 29-31/07 Ερωτικές κινήσεις στο παρασκήνιο

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

18 Αυγούστου: Άρης σύνοδος Ερμής στην Παρθένο – Εξαιρετικά παραγωγική, αναλυτική, πνευματική επιρροή. Αιχμηρό αλλά ανυπόμονο μυαλό.

21 Αυγούστου: Άρης τρίγωνο Ουρανός στον Ταύρο- Ασταθής ενέργεια. Αϋπνία. Μπορεί να αισθάνεστε αγχωμένοι, άρρωστοι ή χωρίς κίνητρα.

2 Σεπτεμβρίου : Άρης αντίθεση ανάδρομος Ποσειδώνας στους Ιχθύες – Βαριά, υπνηλία, ληθαργική επιρροή.

6 Σεπτεμβρίου : Άρης τρίγωνο Πλούτωνας στον Αιγόκερω – Αυτή είναι μια ευτυχισμένη, υψηλή ενεργειακή επιρροή που μας κρατά ξύπνιους τη νύχτα. Ωστόσο, φέρνει περισσότερη ενέργεια στην ψυχή απ’ ό, τι στο σώμα. Κουρασμένοι αλλά «τσιτωμένοι». Ομορφιά, ανάλυση, αρμονία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66