Οι λεπτομέρειες θα κάνουν την διαφορά 22-23/08

afroditi-ixtheis-zvdia

Οι λεπτομέρειες θα κάνουν την διαφορά 22-23/08 .

Η αμοιβαιότητα είναι ένα στοιχείο που θα διέπει την ατμόσφαιρα από το βράδυ της Παρασκευής.

Η Σελήνη στον Ζυγό και η Αφροδίτη στον Καρκίνο, θα φροντίσουν να μην γίνουν αποδεκτές οι όποιες ανοησίες…

Ακόμα κι αν αφορούν εσάς, προς εσάς!

zodia-taro-45

Ο νεοφερμένος Ερμής στην Παρθένο, βοηθά να βάλετε σε σειρά τις λεπτομέρειες κάθε κατάστασης. Ασχοληθείτε με αυτό, τώρα που επιστρέφει σταδιακά και η ευέλικτη καθημερινότητά σας!

Και καθώς ο επικοινωνιακός πλανήτης προχωρά, ενισχύει την εύνοια ενός επικείμενου εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Να αναμένετε εξαιρετική πρόοδο σε κάθε ανταλλαγή απόψεων και στιγμές αναλαμπών: Είναι βέβαιο ότι θα ανανεωθεί το σκεπτικό αλλά και οι αισθήσεις σας!

Το Σάββατο ο Ήλιος μετακομίζει στην Παρθένο. Θα συγκατοικήσει με τον Ερμή, που την κυβερνά κιόλας. Κάθε είδους σχεδιασμός θα αρχίσει να αποκτά περισσότερο νόημα. Ό,τι προέκυψε κατά την διαμονή του Ήλιου στον Λέοντα, θα περάσει από «διαλογή» και επεξεργασία για να αποκτήσει σημασία. Κανείς δεν ξέρει προς τα πού θα πορευτεί στη συνέχεια – αλλά η διαδικασία είναι ενθουσιώδης!

chartomantia-098

Οι λεπτομέρειες θα κάνουν την διαφορά 22-23/08 .

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη θα συναντήσει την Ήρα. Θα προωθηθεί σε ένα τετράγωνο με τον Άρη και σε μια αντίθεση με τον Κρόνο. Θα φωταγωγήσει το αναπτυσσόμενο Τ-τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο, πιο μεστό από ένα που προηγήθηκε την Παρασκευή. Το γεγονός ότι οι εμπλεκόμενοι «παίκτες» έχουν αίσια πόστα στα ζώδια που κυβερνούν, προάγει τα ανώτερα στοιχεία τους!

Ένα τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο, μπορεί να είναι απάνθρωπο… Μπορεί και να αφορά τη συντριβή κάποιων μεγάλων βαρών. Ενίοτε χρειάζεστε να «σπάσουν κάποια κεφάλια» μεταφορικά, είτε να θωρακιστούν κάποιες περιπλανήσεις σας με συμμόρφωση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Μπορεί η διαδικασία να απαιτεί ένα μακρύ και επίπονο ταξίδι προς έναν απώτερο στόχο. Ο Ζυγός φροντίζει να βάλει το χαμόγελο στην προσπάθειά σας, χωρίς να ανέχεται παιδιαρίσματα!

Το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη περνά στον Σκορπιό. Γρήγορα θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ήλιο από την Παρθένο. Τώρα πρέπει να αναζητήσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε το δικό σας αφήγημα… Που θα σας αγγίζει βαθιά και θα επιτρέπει να μετατρέψετε έναν κυκεώνα πραγμάτων σε κάτι αξιόπιστο!

Η Σελήνη προχωρά σε ένα εξάγωνο με τον Ερμή και ακολουθεί μια αντίθεσή της με τον Ουρανό. Η διάθεση της ημέρας είναι να σας στρέψει στον ρεμβασμό, πριν έρθει το βράδυ και αλλάξει την οπτική σας.

Μην σας απασχολήσει καμία πρόκληση… Αντιθέτως, να καλωσορίσετε κάθε ευκαιρία για να αναβαθμίσετε τη θέση σας. Είναι κι αν αυτή μια πτυχή για να την κάνετε πιο ισχυρή. Τα άτολμα μυαλά, οι ευπαθείς θέσεις, τα επισφαλή συναισθήματα δεν εξυπηρετούν κανέναν. Αναβαθμιστείτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Οι λεπτομερειες θα κάνουν την διαφορά 22-23/08 .

Στη διάρκεια του σαββατοκύριακου, ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και η Αφροδίτη τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Το όλο κλίμα σας κεντρίζει να εκμεταλλευτείτε αυτές τις όψεις αργής κίνησης.

Είναι στο χέρι σας να αναβαθμίσετε το σκεπτικό σας, να προβλέπετε σε κάτι καλύτερο!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος