Οι μαγικές διελεύσεις της άνοιξης σας δίνουν μια μοναδική ευκαιρία να «ανθίσετε»

zwdia-ilios-karkinos-21-6

Οι μαγικές διελεύσεις της άνοιξης, σας δίνουν μια μοναδική ευκαιρία να «ανθίσετε»

Οι μαγικές διελεύσεις : Η αστρολογία, έχει μακρά ιστορία και παράδοση σαν βοήθημα στην πρακτική, τόσο της αλχημείας όσο και της ”μαγείας”.

Δύο από τις πιο βασικές συνθήκες για μια μαγική δραστηριότητα είναι όταν ο πλανήτης είτε βρίσκεται σε ζώδια στα οποία αυξάνονται οι δυνάμεις του ή όταν ο πλανήτης μπορεί να είναι σε σύνοδο με ένα ισχυρό σταθερό αστέρι.

Ακολουθούν οι διελεύσεις της άνοιξης του 2020 που ανταποκρίνονται καλύτερα σ’ αυτές τις δύο προϋποθέσεις.

zodia-taro-45

Ήλιος, Αφροδίτη, Άρης και Κρόνος, είναι όλοι σε άνοδο από 21-30 Μαρτίου

Κατά τη διάρκεια αυτών των εννέα διαδοχικών ημερών, ο Ήλιος στον Κριό και ο Άρης στον Αιγόκερω είναι και τα δύο σε ζώδια έξαρσης, που προσδίδει σεβασμό, τιμές και εκτίμηση. Αυτό σημαίνει ότι η προσπάθεια για άριστη εργασία (Άρης) και η προβολή (Ήλιος) μπορεί να οδηγήσει σε ευνοϊκές εντυπώσεις.

Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη στον Ταύρο και ο Κρόνος στον Υδροχόο δεσπόζουν ταυτόχρονα, παρέχοντας τη δύναμη των πόρων, που θα επιφέρει σταθερά αποτελέσματα. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανότερο να έχετε ό, τι χρειάζεστε για να πετύχετε σε Αφροδίσιες δραστηριότητες, όπως η αγάπη, η φιλία, η κοινωνικότητα και οι τέχνες. Οι δραστηριότητες του Κρόνου, όπως ο μακροπρόθεσμος σχεδιασμός, η δομή και η πειθαρχία θα είναι επίσης επιτυχείς, αυτό το διάστημα. Με τέσσερις από τους επτά κλασσικούς πλανήτες να βρίσκονται σε άνοδο, αυτή είναι μια δυνατή περίοδος για να εξασφαλίσετε πόρους ή να τους χρησιμοποιήσετε για να σας προσέξουν σημαντικοί άνθρωποι.

zodia-astra-tarot

Ημισέληνος με μια λαμπερή Αφροδίτη 27-28 Μαρτίου

Για μικρό χρονικό διάστημα, η σελήνη στον Ταύρο προσθέτει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη, στην ήδη εμπλουτισμένη ουράνια συστοιχία. Ο Ταύρος είναι το ζώδιο της έξαρσης για τη σελήνη, δίνοντάς της τη δύναμη των τιμών και της εκτίμησης.

Η σελήνη διελαύνει επίσης τον δεύτερο δεκανό του Ταύρου, και προσφέρει την δύναμη της υλικής επιτυχίας. Μαζί με την Αφροδίτη, η οποία έχει επίσης τη δύναμη των πόρων στον Ταύρο, είναι ένα ισχυρό μαγικό ζευγάρι – είτε χρησιμοποιείται για γονιμότητα, αφθονία είτε για πρόοδο. Το κοντινό σταθερό αστέρι ο Algol προσθέτει ακόμα περισσότερη δύναμη, απαντώντας στις προσευχές, αυξάνοντας την τόλμη και παρέχοντας φυσική και πνευματική προστασία.

μελλοντολόγος

Το πρωινό της 28ης Μαρτίου, καθώς η Σελήνη και η Αφροδίτη αναδύονται με τον Algol, οι εικόνες και τα σύμβολα της Mέδουσας, μπορούν να θεωρηθούν σαν ισχυρά και διαρκώς μαγικά εργαλεία. Αυτές οι δύο μέρες, προσφέρουν μια από τις πιο ισχυρές μαγείες, ολόκληρης της χρονιάς.

Κρόνος σε ορθή πορεία στον Υδροχόο από 21 Μαρτίου – 11 Μαΐου

Ενώ ο Κρόνος ήταν σε έξαρση στον Αιγόκερω, υπήρχαν πολλά εμπόδια στην ικανότητά του να χρησιμοποιήσει αυτήν την εξουσία. Ο Κρόνος στον Υδροχόο δεν θα έχει τα ίδια προβλήματα.

Μετά τη σύνοδο με τον Άρη στα τέλη Μαρτίου, ο Κρόνος κινείται ήρεμα αυτή την περίοδο.

Στο ζώδιο του Υδροχόου, ο Κρόνος ενδιαφέρεται να ανοίξει όρια και να χαλαρώσει τους περιορισμούς, προκειμένου να προωθήσει την ανταλλαγή αγαθών και ιδεών ώστε να υπάρξει ανάπτυξη και καινοτομία.

Φυσικά, δοκιμάζοντας νέα πράγματα συχνά σημαίνει, ότι κάτι άλλο θα καταλήξει στο περιθώριο. Επομένως, το κλειδί εδώ, είναι η διαμόρφωση δομών και ορίων, έτσι ώστε να μη στέκονται εμμονικά στις επιτυχίες του παρελθόντος. Η ευκαιρία περιμένει εκείνους που είναι πρόθυμοι να ανοιχτούν και να αναλάβουν υπολογισμένα ρίσκα.

Διαβαστε επισης : Baronial Tarot of Love – Τα μυστικά της Αγάπης 25/03

tarw-taro-xartomanteia

Οι μαγικές διελεύσεις της άνοιξης : Αφροδίτη σε σύνοδο με τις Πλειάδες από 2-4 Απριλίου

Οι Πλειάδες – γνωστές ως επτά αδελφές – είναι ένας αστερισμός που έχουν σεβαστεί πολλοί πολιτισμοί, σε όλο τον κόσμο για πολλούς λόγους. Κάποιοι λένε ότι ο Παρθενώνας και άλλοι ελληνικοί ναοί είναι προσανατολισμένοι προς την άνοδό τους.

Λέγεται επίσης ότι ένας από τους λόγους που οι Δρυίδες είδαν πιο λεπτό το πέπλο του κόσμου στο Samhain, είναι επειδή αυτή ήταν η εποχή, που οι Πλειάδες κορυφώθηκαν τα μεσάνυχτα. Ομοίως, στα δυτικά δόγματα, θεωρείται ότι αυξάνουν τη δύναμη της όρασης. Τόσο της φυσικής όρασης των ματιών, όσο και τις πιο μυστικιστικές ιδέες που συχνά συνδέονται με το τρίτο μάτι «τσάκρα».

Διαβαστε επισης : Baronial Tarot of Love – Τα μυστικά της Αγάπης 25/03

κρυσταλλομαντεία

Η Αφροδίτη περνάει από αυτά τα αστέρια κάθε χρόνο, αλλά μόνο μία φορά στον οκταετή κύκλο της, η Αφροδίτη περνά πολύ κοντά – και αυτή είναι μια τέτοια χρονιά.

Από τη στιγμή που η Αφροδίτη συνδέεται με τις τέχνες… καθώς και με τις κοινωνικές και ρομαντικές σχέσεις, μπορούμε να ζητήσουμε πληροφορίες σχετικά με τις μυστικές και κρυφές όψεις αυτών των δραστηριοτήτων. Ειδικά για εκείνες που επειδή ίσως είμαστε πολύ κοντά, δεν μπορούμε να δούμε αντικειμενικά.

Ανατολή Ηλίου στις 12 Απριλίου

Ο ήλιος εξυψώνεται στον Κριό, μεγεθύνοντας τις φυσικές του ενδείξεις, της τιμής, του σεβασμού και της εκτίμησης. Ένας από τους καλύτερους τρόπους να τιμηθεί ένας πλανήτης, είναι να χρησιμοποιήσει τις πλανητικές του μέρες και ώρες. Η πρώτη ώρα της πλανητικής μέρας ανήκει πάντοτε στον πλανήτη εκείνης της ημέρας, καθιστώντας την ανατολή μια ισχυρή μαγική ευκαιρία. Ειδικά όταν ο συγκεκριμένος πλανήτης, κυριαρχεί σε μία από τις ανόδους της.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Την ανατολή στις 12 Απριλίου, είναι η ημέρα και η ώρα του ήλιου και ο ήλιος συμβαίνει να είναι στο ζώδιο της έξαρσής του, τον Κριό.

Η σελήνη κάνει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο από το πύρινο ζώδιο του Τοξότη. Επισημαίνοντας την κυριαρχία της τριαδικότητας, που ο ήλιος απολαμβάνει ενώ βρίσκεται σε ζώδια της φωτιάς κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η κυριαρχία της τριαδικότητας, είναι σαν τη δύναμη μιας μεγάλης οικογένειας. Ενώ παράλληλα προσφέρει την υποστήριξη των συγγενών πνευμάτων, των οπαδών και της ευρύτερης κοινότητας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065