Ολική έκλειψη Ηλίου 02/07 Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

zwdio-astrologia-aygoystoy-14

Πώς θα με επηρεάσει η Έκλειψη του Ηλίου στον Καρκίνο;

Αυτή η ολική έκλειψη του Ηλίου του Ιουλίου θα επηρεάσει τους περισσότερους που έχουν πλανήτες ή σημεία στις 5-15 μοίρες των παρορμητικών ζωδίων (Κριό, Ζυγό, Αιγόκερω, Καρκίνο).

Τι σας τροφοδοτεί; Από που αντλείτε τη θρέψη σας; Πού μπορεί μια σταγόνα νερού –αγάπης, καλοσύνης, δημιουργικής έμπνευσης– να κάνει τη διαφορά για σας;

Είναι ώρα για πότισμα. Κοιτάξτε το ζώδιό σας για να ανακαλύψετε από ποια σχισμή του βράχου πρόκειται να αρχίσει να βγαίνει νερό…

zodia-taro-45

ζώδια Κριός

Μήπως η καριέρα σας έχει καταντήσει τοξική, αγαπητοί Κριοί; Πέφτετε κάτω από το βάρος των ευθυνών, των στόχων και της εικόνας που προσπαθείτε να διατηρήσετε; Νιώθετε τον έξω κόσμο αφιλόξενο καιρό τώρα. Είναι ώρα να στραφείτε μέσα σας για θρέψη. Στο σπίτι, στην οικογένεια, στο κάλεσμα της ψυχής σας. Αυτή η έκλειψη ρίχνει φως στις βάσεις της ζωής σας και πάνω στο ποιος είστε βαθιά μέσα σας. Τι πρέπει να αλλάξει για να νιώσετε και πάλι ασφαλείς; Πού μπορείτε να βρείτε καταφύγιο; Σύντομα θα έχετε μια υποψία.

ζώδια Ταύρος

Το μυαλό σας είναι αυτό που έχει γίνει σκληρό και εύθραυστο, Ταύροι. Κρατάτε μερικές τοξικές πεποιθήσεις και η αρνητική οπτική σας δεν εξυπηρετεί κανέναν και λιγότερο από όλους εσάς. Όλα είναι μαύρα κι άραχνα αυτές τις μέρες; Έχετε τσεκάρει τα στοιχεία τελευταία; Αυτή η έκλειψη ανοίγει ένα ευπρόσδεκτο παράθυρο στο μυαλό σας. Μέσα από αυτό μπαίνουν νέες ιδέες, άνθρωποι και η ζωή μπορεί επιτέλους να ξεχυθεί και να προκαλέσει τυχόν δογματισμούς. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε κάποιο μάθημα, να γράψετε ή να ταξιδέψετε. Περιμένετε νέα τροφή για σκέψη!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love

Πώς θα με επηρεάσει η Έκλειψη του Ηλίου στον Καρκίνο;

ζώδια Δίδυμοι

Όλα γυρίζουν γύρω από λογαριασμούς, χρέη και φόρους τελευταία, Δίδυμοι; Μήπως σας εκφοβίζουν οι πιο κοντινοί σας άνθρωποι; Οι συναισθηματικοί και οι οικονομικοί δεσμοί σας φαίνεται να έχουν γίνει τοξικοί. Είναι ώρα να σταματήσετε να περιμένετε από τους άλλους να αναγνωρίσουν την αξία σας και να σταθείτε στα δικά σας πόδια. Επιστρέψτε στα βασικά. Τι είναι αυτό που εκτιμάτε περισσότερο στον εαυτό σας; Τι είναι αυτό που αγαπάτε στους άλλους; Αυτή η έκλειψη φέρνει μια δόση αξίας και αποκαλύπτει τις δυνατότητες νέων πόρων εισοδήματος!

ζώδια Καρκίνος

Ώρα να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Παίζατε τον δεύτερο ρόλο στην ταινία των άλλων για πολύ καιρό και δεν πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα να τους δείξετε τι μπορείτε να κάνετε; Δεν είναι ώρα να επικεντρωθείτε στις δικές σας ανάγκες; Στη δική σας ηγεσία; Στις δικές σας δημιουργικές δυνατότητες; Αυτή η έκλειψη φέρνει μια αλλαγή στη στάση σας και έναν νέο εαυτό. Ίσως ένα συμβόλαιο που θα σας αλλάξει τη ζωή. Ίσως χρειαστεί να ορθώσετε το ανάστημά σας απέναντι σε κάποιον νταή ή να ξεφορτωθείτε μια τοξική σχέση. Μια κυριολεκτική μεταμόρφωση ετοιμάζεται να συμβεί!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Πώς θα με επηρεάσει η Έκλειψη του Ηλίου στον Καρκίνο;

ζώδια Λέων

Φαίνεται πως το καλό κάρμα έρχεται στο δρόμο σας. Και καιρός δεν ήταν, Λέοντες; Ήσασταν υπό τον έλεγχο κάποιου άλλου για πολύ καιρό. Δουλεύατε υπάκουα και κάνατε ό,τι σας έλεγαν μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει. Ήσασταν το καλό κορίτσι ή αγόρι. Φτάνει πια! Δεν είστε ο γραμματέας κανενός. Δεν είστε υπάκουη νοικοκυρά. Ο θεός έχει πολύ μεγαλύτερα σχέδια για σας! Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα όνειρά σας και ακούτε τη διαίσθησή σας. Τα μυστικά του έρωτα και της ζωής σάς αποκαλύπτονται καθώς μιλάμε!

ζώδια Παρθένος

Έχει βγάλει κάποιος όλη τη διασκέδαση από τον κόσμο, Παρθένοι; Έχει γίνει τοξική μια ερωτική σχέση; Ή ίσως είναι ένα χόμπι, τα παιδιά σας ή κάτι άλλο που πρέπει να αγαπάτε και να απολαμβάνετε, αλλά δεν είναι πλέον διασκεδαστικό; Εκεί που πιστεύατε ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο για να αγωνιστείτε, αυτή η έκλειψη του Ηλίου φέρνει ελπίδα και ένα νέο όνειρο για το μέλλον! Στραφείτε στους φίλους, το δίκτυό σας και την κοινότητά σας για να ρίξετε νερό και να φέρετε χαρά στον κόσμο σας και πάλι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Πώς θα με επηρεάσει η Έκλειψη του Ηλίου στον Καρκίνο;

ζώδια Ζυγός

Χρειάζεστε ένα νέο μονοπάτι ζωής, αγαπητοί Ζυγοί. Ένα νέο σχέδιο και το χρειάζεστε τώρα! Έχετε παγιδευτεί πολύ καιρό από τις οικογενειακές υποχρεώσεις, από τοξικές καταστάσεις στο σπίτι. Έχετε φυτευτεί σε ένα σημείο και αναρωτιέστε αν θα έχετε ποτέ την ευκαιρία να παλέψετε για τους δικούς σας στόχους. Αυτή η έκλειψη έρχεται για να ανοίξει ένα νέο μονοπάτι στην καριέρα σας και να αναζωπυρώσει την αίσθηση του πεπρωμένου! Περιμένετε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Αφήστε τη βροχή να πέσει από τον ουρανό και να ποτίσει τη γη.

ζώδια Σκορπιός

Το άμεσο περιβάλλον σας έχει γίνει δηλητηριώδες, αγαπητοί Σκορπιοί. Κάθε μέρα αντιμετωπίζετε τοξικούς ανθρώπους, κουτσομπολιά, μικροπολιτικές και ακόμα και περιορισμούς στις κινήσεις σας που εμποδίζουν τις σκέψεις σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ανυψωθείτε πάνω απ’ όλα αυτά και να δείτε την ευρύτερη εικόνα. Να βρείτε ελπίδα, νόημα και σκοπό στη ζωή σας. Η αλλαγή περιβάλλοντος είναι το εισιτήριό σας! Οι φετινές διακοπές μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό. Διαφορετικά, τον κώδικα μπορεί να σπάσει ένα εκδοτικό πρότζεκτ ή μια παγκόσμια συνεργασία!

zwdia-fotia

ζώδια Τοξότης

Είστε έτοιμοι για βαθιές και προσωπικές συνδέσεις, αγαπητοί Τοξότες; Μπορεί να σας αρέσει η ανεξαρτησία σας, αλλά αυτή η εμμονή με την αυτάρκεια, τη συναισθηματική και την οικονομική, πρόκειται να σας κάνει περισσότερο κακό παρά καλό αυτή τη στιγμή. Είναι καιρός να βάλετε και τους άλλους στο παιχνίδι! Είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τη ζωή σας με κάποιον; Τον τραπεζικό λογαριασμό σας; Είστε πρόθυμοι να εμπιστευτείτε τους άλλους ή να δεχτείτε μια εξωτερική επένδυση; Ώρα να πετάξετε τοξικές αξίες, ανθρώπους και πρότζεκτ και να ξανασκεφτείτε τις προτεραιότητές σας.

ζώδια Αιγόκερως

Πότε ήταν η τελευταία φορά που βιώσατε καλοσύνη, αγαπητοί Αιγόκεροι; Η τελευταία φορά που δείξατε; Μπορεί να είστε κατάσταση πλήρης αποστασιοποίησης, να έχετε υιοθετήσει στυλ Νταρθ Βέιντερ και να μην αφήνετε κανέναν να σας πλησιάσει. Μπράβο σας! Η δύναμή σας είναι αναμφισβήτητη! Αλλά είναι αλήθεια αυτό που θέλετε; Το μόνο που έχετε καταφέρει να αποξενώσετε τους πάντες, συμπεριλαμβανομένων αυτών που μπορούν να προσφέρουν τα κλειδιά του βασιλείου… Αυτή η έκλειψη ρίχνει φως σε όλες τις σχέσεις, ερωτικές και άλλες, ισχύουσες ή όχι. Αφήστε τους άλλους να ξαναζωντανέψουν τον κόσμο σας!

chartomantia-098

Πώς θα με επηρεάσει η Έκλειψη του Ηλίου στον Καρκίνο;

ζώδια Υδροχόος

Καημένοι, μικροί μου Υδροχόοι. Ποιος το περίμενε; Εσείς, οι υπέρμαχοι της ελευθερίας, φυλακισμένοι σκοτεινών δυνάμεων και καταστάσεων εκτός του ελέγχου σας… Κάνετε το καθήκον σας, τη δουλειά σας, κοιμάστε, δουλεύετε λίγο περισσότερο. Παλεύετε μια άδικη μάχη και χάνετε. Ο εχθρός σας κρύβεται, αρνείται να αποκαλυφθεί και να παλέψει δίκαια! Αν έχετε παραιτηθεί στις καθημερινές θυσίες χωρίς τέλος, σταματήστε. Αυτή η έκλειψη ρίχνει πολύ αναγκαίο λιπαντικό στη δουλειά, στη ρουτίνα της καθημερινότητας και στον τρόπος ζωής σας γενικότερα. Η βοήθεια καταφθάνει!

ζώδια Ιχθύες

Είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε και πάλι, αγαπητοί Ιχθύες! Να ερωτευτείτε με την αγάπη, με τη ζωή, να γοητευτείτε από μια νέα δημιουργική ιδέα… Και πόσο το χρειάζεστε. Ο κόσμος σάς πνίγει, πνίγει τη ζωή μέχρι να βγει από μέσα σας με την πίεση του για συμμόρφωση. Είναι μόνο πίεση; Είναι μια τοξική φιλία; Αλλά το ψάρι δεν μπορεί να ζήσει σε ξηρή και εύθραυστη γη για πολύ, όσους κανόνες κι αν ακολουθήσει. Πείτε τους, λοιπόν, να τα παρατήσουν και ακολουθήστε την καρδιά σας! Αυτή η έκλειψη σηματοδοτεί την αρχή περισσότερης ευτυχίας στη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot