Ο Άρχων του Κάρμα Ανάδρομος – Ανατροπές και άγνωστες πληροφορίες

qZYOC

Ο Άρχων του Κάρμα Ανάδρομος .

Ο Άρχων του Κάρμα Ανάδρομος : Ο Κρόνος γύρισε  ανάδρομος από τις 11 Μαΐου, στην 1η μοίρα του Υδροχόου.

Πρόκειται για έναν τακτό κύκλο που πραγματοποιεί κάθε χρόνο και διαρκεί για περίπου τέσσερεις μήνες, φέτος μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου.

Αυτή θα είναι μια περίοδος βαθιάς προσωπικής και συλλογικής αναθεώρησης, για όλα τα σημαντικά σας θέματα!

zodia-taro-45

Ο Κρόνος αποκαλείται «Άρχοντας του Κάρμα». Όσο θα κινείται ανάδρομος μπορεί να υπάρξουν αλλαγές, ελιγμοί και ανατροπές, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν στο φως άγνωστες πληροφορίες.

Ο Κρόνος κυβερνά τα θεμέλια και την δομή σας αλλά επίσης τη συλλογική δόμηση, τις τράπεζες, τις κυβερνήσεις και ό,τι αφορά τα ακίνητα. Σε αυτό τον καίριο κύκλο ενδέχεται να προκύψουν σημαίνοντα γεγονότα στην παγκόσμια σκηνή και την προσωπική σας ζωή!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου σας στρέφει συχνά σε όσα αφορούν την προσωπική σας ασφάλεια, τον επαγγελματικό και εργασιακό τομέα. Αυτά τα θέματα μπορεί να κινούνται πιο αργά απ’ όσο θα θέλατε. Ωστόσο, θα έχετε ένα περιθώριο τεσσάρων μηνών για να εκτιμήσετε αν οι δράσεις σας αποδίδουν όπως επιθυμείτε ή πρέπει να αλλάξετε κατευθύνσεις!

Μπορεί η ανάδρομη φάση του Κρόνου να φαντάζει ως περίοδος άγχους ή περιορισμών για κάποιους. Σε αυτές τις στιγμές, είναι σημαντικό να θυμάστε τις προθέσεις του: Καλείστε να αποτιμήσετε όλα τα καίρια θέματά σας!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 13-16/05 Λάθη και ψέματα – τρίτα άτομα

chartomantia-098

Ο Άρχων του Κάρμα Ανάδρομος

Όσο ο Κρόνος θα κινείται με την όπισθεν, μπορεί να νιώσετε θλίψη, καταπίεση ή και αρνητισμό. Το σπουδαίο είναι να αντιληφθείτε και να χειριστείτε αυτές τις τάσεις, μέσα στο διάστημα της αναδρομής. Όταν ο πλανήτης της πειθαρχίας γυρίσει ορθόδρομος, θα πρέπει να έχετε αντιμετωπίσει αυτά τα συναισθήματα… Γιατί θα πρέπει να είστε έτοιμοι για περισσότερη παραγωγικότητα και επιτυχίες!

Αν νιώθετε ήδη να σας επηρεάζει η στροφή του Κρόνου, μάλλον τον έχετε στις πρώτες δύο μοίρες των σταθερών ζωδίων (Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό ή Υδροχόο). Πάντως μπορούν να γίνουν σημαντικές αλλαγές κατά την αναδρομή του, γι’ αυτό θεωρείται η πιο προκλητική περίοδος!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος στον Υδροχόο, ενώ στη συνέχεια θα μπει με την όπισθεν στον Αιγόκερω. Όσο είναι στον Υδροχόο, θα θελήσετε να βρείτε τη δική σας θέση μέσα στη συλλογική και κοινωνική αποστασιοποίηση. Ο Κρόνος θα επιστρέψει στον Υδροχόο στις 18 Δεκεμβρίου, σε ορθή πορεία πλέον. Και εκεί θα διαμείνει για τα επόμενα δυόμιση χρόνια!

Στις 2 Ιουλίου θα περάσει ανάδρομος στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει για έξι μήνες. Από εκεί ο Κρόνος θα χειριστεί βασικά θέματα που αφορούν την ασφάλεια, την εργασία και τα χρήματά σας!

Ο Κρόνος και ο Δίας πρόκειται να περάσουν στον Υδροχόο προς το τέλος της φετινής χρονιάς. Τότε θα μπείτε κι εσείς σε μια νέα φάση για τη ζωή σας, ειδικά όσον αφορά τα γεγονότα ανά το παγκόσμιο. Θα εστιάσετε πολύ περισσότερο στο κοινωνικό σύνολο και τι έχει αποτέλεσμα σε συλλογικό επίπεδο!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 13-16/05 Λάθη και ψέματα – τρίτα άτομα

μελλοντολόγος