Ο ανάδρομος Ερμής θα είναι πολύ δύσκολος για 3 ζώδια

ermis-anadromos

Ο ανάδρομος Ερμής τον Οκτώβριο του 2019 θα είναι πολύ δύσκολος για αυτά τα ζώδια .

Ο ανάδρομος Ερμής, δεν είναι κάτι που ο καθένας περιμένει με ανυπομονησία να δει. Αντίθετα, δεν μπορούμε να περιγράψουμε την αγωνία που βιώνουν μερικοί άνθρωποι – ιδιαίτερα όσοι ασχολούνται με το διαδίκτυο- τρεις με τέσσερις φορές το χρόνο, λόγω αυτού του ουράνιου γεγονότος.

Ο ανάδρομος Ερμής, τον Οκτώβριο του 2019 θα είναι ο χειρότερος για αυτά τα ζώδια: Δίδυμους, Παρθένους και Σκορπιούς.

Αλλά εγγυώμαι, πως δεν θα είναι το τέλος του κόσμου.

zodia-taro-45

Η σελήνη, θα περάσει μέσα από το υπερβολικά αισιόδοξο και ενθουσιώδες ζώδιο του Τοξότη, που έχει πλανητικό κυβερνήτη τον Δία.

Ο Τοξότης είναι ήδη ένα ανήσυχο και υπερβολικά συγκαταβατικό πύρινο ζώδιο, ενώ ο Δίας είναι μεγαλύτερος….κι από την ίδια τη ζωή.

Αντί να το εξετάσετε αρνητικά, χρησιμοποιήστε αυτόν τον ανάδρομο κύκλο για να αντικατοπτρίσετε, να επανεξετάσετε και να επανεκτιμήσετε τις καταστάσεις.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικο Ωροκόπιο Νοεμβρίου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Τι επιφυλάσσει λοιπόν για Δίδυμους, Παρθένους και Σκορπιούς ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό?

Δίδυμοι: Θα νιώσετε καταβεβλημένοι από τις αρμοδιότητες

Σοβαρευτείτε Δίδυμοι! Παρόλο που συνήθως τα έχετε όλα τακτοποιημένα σε μια σειρά, αυτός ο ανάδρομος Ερμής, θα είναι λίγο πιο δύσκολος από τους περισσότερους. Ο περίεργος Ερμής, είναι ο πλανητικός σας κυβερνήτης, ο οποίος συχνά είναι ο λόγος για τον οποίο είστε αναγκασμένοι να γεύεστε τα αποτελέσματα των αναδρομών του, περισσότερο από αρκετούς άλλους.

Ο άτακτος αγγελιοφόρος, θα είναι ανάδρομος μέσα από τον 6ο οίκο σας – της υγείας της καθημερινότητας και των γενικών καθηκόντων. Αυτό είναι προκλητικό από μόνο του! Δεδομένου ότι αυτή η περιοχή του χάρτη σας, ανήκει στην Παρθένο, την αδελφή σας λόγω Ερμή. Ωστόσο, με τον μυστηριώδη Σκορπιό στα ηνία, θα σας παρουσιαστούν, μια σειρά από ενδιαφέροντες εκπλήξεις στο χώρο εργασίας. Να καταγράφετε τα πάντα! Φροντίστε να μην εξαντληθείτε….. και το πιο σημαντικό, να είστε πολύ προσεκτικοί μ’ αυτούς που κάνετε κουτσομπολιό. Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

 

tarw-taro-xartomanteia

Παρθένος: Συζητήσεις και προβλήματα με το αυτοκίνητο, είναι πολύ πιθανά

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή, Παρθένοι. Με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ενεργοποιεί τον 3ο οίκο σας – της επικοινωνίας, των μεταφορών, του άμεσου κύκλου και των ανταλλαγών- δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα νιώσετε τα αποτελέσματα, από πρώτο χέρι.

Κι αυτό είναι μια πραγματικότητα για σας, θεωρώντας ότι ο αγγελιοφόρος θεός, συμβαίνει επίσης να είναι ο πλανητικός σας κυβερνήτης, όπως και για τους αδελφούς σας Διδύμους. Παρόλα αυτά, δεν είστε τόσο σπουδαίοι στο να εκφράζετε τον εαυτό σας, ειδικά όταν αφορά, κάτι βαθιά συναισθηματικό.

Ωστόσο, με ένα σταθερό υδάτινο ζώδιο όπως ο Σκορπιός να αναλαμβάνει το προβάδισμα, πρόκειται να αλλάξετε τον τρόπο έκφρασής σας. Τι είδους καταπίεση βιώνετε σε σχέση με τον άμεσο κύκλο σας? Υπάρχει κάτι που χρειάζεται να βγάλετε από μέσα σας? Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-tarw-zodia-19

Είτε αποφασίσετε να μιλήσετε έξω απ’ τα δόντια, είτε να φορέσετε το καπέλο του Sherlock Holmes….αρκετά μυστικά θα αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ποιος ξέρει, ίσως να είσαστε αυτοί, που θα τα αποκαλύψετε.

Διαφορετικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα. Α! και πηγαίνετε το αυτοκίνητό σας στο μηχανικό για την συνηθισμένη συντήρησή του. Δεν θα το μετανιώσετε! Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Σκορπιός: Είστε Ψυχαναλυτικοί…όπως ποτέ πριν

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας και δεν έχετε άλλη επιλογή, από το να το αντιμετωπίσετε. Λοιπόν, γιατί να μην κάνετε… ό,τι καλύτερο μπορείτε? Εκτός από τις συνηθισμένες τεχνικές δυσλειτουργίες, κάποιες ασήμαντες παρεξηγήσεις, και μια αναδρομή στα περασμένα, «αναπολώντας» τους τοξικούς σας «πρώην», υπάρχει πραγματικά μια θετική πλευρά στην ανάδρομη κίνηση του Ερμή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διπλοτσεκάρει και τριπλοτσεκάρει τα πάντα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ειδικά αν πρόκειται για κάτι, που αφορά την προσωπική σας εικόνα. Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

taro-zodia-098

Διαφορετικά, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε μια βαθιά ενδοσκόπηση. Θέματα που περιστρέφονται γύρω από το επικοινωνιακό σας στυλ, τις σχέσεις και τις αξίες σας, θα είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων σας. Θα μπορούσατε επίσης να αντιμετωπίσετε μια σημαντική συζήτηση, που ίσως αποφεύγατε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Βλέπετε το ζώδιο σας, είναι σπουδαίο στο να ρίχνει φως σε ό, τι είναι κρυμμένο κάτω από την επιφάνεια. Θα είστε ένα πνευματικό ραντάρ, σε όλο αυτό τον ρετρό κύκλο! Οπότε δώστε προσοχή, σε ό, τι εμφανίζεται για αναθεώρηση.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικο Ωροκόπιο Νοεμβρίου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA