Ο ανάδρομος Ουρανός θα αλλάξει τα δεδομένα για όλους 15/08

771

Ο ανάδρομος Ουρανός θα αλλάξει τα δεδομένα για όλους .

Ο ανάδρομος Ουρανός : Είναι μια ευκαιρία για πραγματικό μετασχηματισμό.

Από όλους τους ανάδρομους πλανήτες που γιορτάζουν το 2020, ο ανάδρομος Ουρανός, είναι ίσως ένας από τους πιο χρήσιμους και συναρπαστικούς. Η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη ξεκινά το Σάββατο 15 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι τον Ιανουάριο του 2021.

Ο Ουρανός είναι ένας από τους εξωτερικούς πλανήτες, που σημαίνει ότι δεν επηρεάζει τόσο έντονα την προσωπική μας ζωή όσο μερικοί από τους ταχύτερους πλανήτες…. αλλά πρέπει να πληροφορηθείτε, πώς θα επηρεάσει τη ζωή σας – γιατί χάρη σ’ αυτόν τον επαναστατικό πλανήτη, υπάρχει μια περίοδος τεράστιας ανάπτυξης και αλλαγής προοπτικής για όλους.

zodia-taro-45

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της καινοτομίας, της αφύπνισης – και είναι εδώ για να μας διδάξει πώς να είμαστε μοναδικοί και προοδευτικοί άνθρωποι. Έτσι, όταν ο πλανήτης είναι ανάδρομος, σημαίνει πως ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε την επεξεργασία, την αναθεώρηση και την προσαρμογή σε μερικές από τις άγριες μπαλιές που μας έριξε ο Ουρανός.

Επιπλέον, με την οπισθοδρόμηση να λαμβάνει χώρα μέσα στο σταθερό γήινο ζώδιο του Ταύρου, θα περάσουμε από μια περίοδο ψυχικής ανάπτυξης και επανεκτίμησης των οικονομικών, των σχέσεων ακόμη και του εαυτού μας.

Γνωρίζοντας ότι ο Ουρανός περπατάει στον αισθησιακό Ταύρο, τα οικονομικά ζητήματα και οι ερωτικές υποθέσεις, θα κάνουν ένα επεισοδιακό ταξίδι, με το αστρολογικό τρενάκι του λούνα παρκ.

zodia-astra-tarot

Ο ανάδρομος Ουρανός θα αλλάξει τα δεδομένα για όλους .

Το σύμπαν μας δίνει τη σπάνια ευκαιρία να εγκαταλείψουμε όλο το δράμα που έχουμε υποστεί στις σχέσεις μας…και να κατανοήσουμε την αξία μας στις συνεργασίες. Το ίδιο ισχύει και για επαγγελματικές ευκαιρίες.

Αν έχετε νιώσει την αλλαγή, την έμπνευση και την αλλαγή μοτίβων στη ζωή σας που ξεκίνησε από το 2020, τώρα είναι μια ευκαιρία να καταλάβετε ποιους απ’ αυτούς τους σπινθήρες θα θελήσετε να αγκαλιάσετε, να ενσωματώσετε και να εξερευνήσετε πιο βαθιά. Δείτε πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού το 2020

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Η συνήθεια που έχετε να ξοδεύετε χρήματα αυτή τη χρονιά, συμπεριλαμβάνει πολλές παρορμητικές αγορές. Ωστόσο, ο ανάδρομος Ουρανός, μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε την προοπτική σας γύρω από τα χρήματα, με αποτέλεσμα να αυξήσετε τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Έχετε πέντε μήνες περιθώριο, για να το προσπαθήσετε και να γίνετε δημοσιονομικά υπεύθυνη, εφαρμόζοντας ένα νέο πρόγραμμα αποταμίευσης.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 2ο 10ήμερο Αυγουστος 20

xartomanteia

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Σκεφτείτε όλα όσα θέλατε να εξερευνήσετε τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν τα έχετε καταφέρει…και γράψτε τα. Αυτή είναι τώρα η επίσημη λίστα σας για το 2020, Ταύρε – γιατί ήρθε η ώρα να αναλάβετε ρίσκα και να εξερευνήσετε νέες πλευρές του εαυτού σας. Θα καταπλήξετε τον εαυτό σας με την επαναστατική σας στάση, που θα σας επιτρέψει να ξεφύγετε γρήγορα από τον υβριδικό τρόπο ζωής σας, για να επιδιώξετε τα εφηβικά σας όνειρα.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Είστε από τη φύση σας Δίδυμοι καλοί συνομιλητές, αλλά θα διαπιστώσετε πως η πορεία που επιλέγετε να αγκαλιάσετε καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ουρανού είναι, λιγότερη συζήτηση και περισσότερη ενδοσκοπική σιωπή. Επιλέγετε να μείνετε μακριά από φίλους, εραστές και ερωτικά πάθη που νομίζετε πως είναι σκιερά. Δεν θα έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με δραματικές καταστάσεις – θα περνάτε ευτυχώς περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας.

κρυσταλλομαντεία

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αισθάνεστε ένα τσίμπημα στην καρδιά σας, πως έχετε ξεχαστεί από την παρέα σας, επειδή σας αφήνουν έξω από τα πλάνα τους. Αντί να αποσυρθείτε, αφεθείτε σε κάποιες άλλες φιλόξενες φιλίες, που θα σας υπενθυμίσουν ποια είστε και θα νιώσετε ήρεμη και καθησυχασμένη.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ήταν μια χρονιά αλλαγών και προσαρμογών στα εργασιακά σας Λέοντα….και σας επιφυλάσσονται ακόμη περισσότερες εκπλήξεις. Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωσή σας δείχνουν πως θα αποδώσουν, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις. Υπάρχουν ακόμα εξελίξεις για μια προαγωγή – αν και τώρα υπάρχουν περισσότερα άτομα στην ομάδα – κάτι που θα μπορούσε να μαλακώσει το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα. Μη φοβάστε όμως! Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να θαμπώσετε την ανώτερη διοίκηση με τις ικανότητες και τα ταλέντα σας.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ο ανάδρομος Ουρανός θα αλλάξει τα δεδομένα για όλους .

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Είστε προσαρμόσιμη και συνεχώς εξελισσόμενη, Παρθένε – και μερικές από τις αλλαγές και τις συνειδητοποιήσεις που έχετε κάνει στις σχέσεις σας πρόσφατα, είναι έτοιμες για κάποια βαθύτερη εξέταση. Τους επόμενους πέντε μήνες, θα είστε έτοιμη να αγκαλιάσετε, μη συμβατικές ιδέες σχετικά με τον έρωτα και τις δεσμεύσεις. Το να ελευθερώσετε το μυαλό σας και να αγκαλιάσετε την καινούργια ερωτική ατμόσφαιρα, θα είναι κάτι συναρπαστικό και υπέροχο… αρκεί οι κανόνες της σχέσης να είναι σύμφωνα με τους όρους σας. Μην φοβηθείτε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Μην αφήσετε τον εαυτό σας να παγιδευτεί σε κάποιο δράμα με τον ανάδρομο Ουρανό, Ζυγέ. Το μεγαλύτερο σοκ που θα βιώσετε είναι από έναν συνάδελφο – που λαμβάνει ανεπιθύμητες διακρίσεις. Αυτό που θέλετε, είναι να μπείτε στο γραφείο του αφεντικού σας και να ζητήσετε περισσότερα χρήματα για τις προσπάθειές σας! Καλύτερα όμως, να διατηρήσετε την ατμόσφαιρα ως έχει, για το ηθικό του γραφείου. Αγκαλιάστε τη φυσική σας ικανότητα για ισορροπία… και όλα θα πάνε καλά, στο τέλος.

μελλοντολόγος

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Σας δίνεται η ευκαιρία να μεταμορφώσετε τις σχέσεις σας, μία προς μία, αυτή τη στιγμή, Σκορπιέ. Γίνετε ο εαυτός σας, αγκαλιάστε την ειλικρίνεια και εξερευνήστε νέα βάθη στις σχέσεις σας. Εσείς και ο σύντροφός σας θα αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο συζητώντας και αναδιατυπώνοντας το παρελθόν, τους επόμενους μήνες. Θα ακούσετε από πρώτο χέρι για τα προσωπικά τους προβλήματα και τις ανησυχίες τους, που θα εμβαθύνουν την οικειότητα ανάμεσά σας.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Σαν Τοξότης, ένα πράγμα στο οποίο μπορείτε κανονικά να βασιστείτε είναι η απεριόριστη ενέργειά σας. Αλλά αυτή τη στιγμή, αισθάνεστε τεμπελιά κι επιδοκιμασία, καθώς το ενεργειακό σας επίπεδο είναι χαμηλό. Εμπιστευτείτε ότι ένα μικρό διάλειμμα, θα σας βοηθήσει πραγματικά να αναζωογονηθείτε και να ανακαλύψετε νέες ιδέες και προοπτικές για τα πράγματα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 2ο 10ήμερο Αυγουστος 20

zwdia-66

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Μην εκπλαγείτε αν αυτή η οπισθοδρόμηση φέρει τον πρώην εραστή στην πόρτα σας, ζητώντας μια (πιθανώς ανεπιθύμητη) δεύτερη ευκαιρία. Ενώ μπορεί να είναι πολύ αργά για να ζητήσει συγγνώμη για το παρελθόν, θα διασκεδάσετε με το γεγονός, ότι είστε ακόμη στο μυαλό του μετά από τόσο καιρό. Πάρτε το σαν κομπλιμέντο και θυμηθείτε πόσο αξέχαστη και μοναδική είστε πραγματικά.

zwdia-tarw-1

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Πιθανότατα θα αντιμετωπίσετε κάποιες απροσδόκητες ταλαιπωρίες ή ατυχίες αναφορικά με τις επισκευές στο σπίτι ή την κατάσταση διαβίωσής σας στην διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του κυβερνώντος πλανήτη σας. Η αντιμετώπιση αυτών των καταστάσεων δεν είναι κάτι καθόλου διασκεδαστικό- θα υπάρξει και πίεση στο πορτοφόλι σας. Σας διδάσκει όμως, πως πρέπει να είστε υπεύθυνη και να προσαρμόζεστε στις απρόβλεπτες καταστάσεις. Είτε πρόκειται για ένα σπασμένο σωλήνα είτε για μια διαρροή στη στέγη, ανησυχείτε για το οικονομικό κόστος. Ξοδέψτε τα επιπλέον χρήματα για να κάνετε τη σωστή ανακαίνιση στο σπίτι σας. Γιατί «ευτυχισμένο σπίτι….ευτυχισμένη ζωή»!

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Συνήθως δεν ενδιαφέρεστε για το καθημερινό κουτσομπολιό, αλλά όλοι έχουμε τις στιγμές μας – και παρασύρεστε σ’ αυτό. Το στόμα σας τρέχει ροδάνι….υποχρεώνοντάς σας να φανερώσετε τα μυστικά που σας έχουν εμπιστευτεί οι άλλοι. Ανακατεύεστε σε υποθέσεις άλλων, οπότε είναι σημαντικό να κρατάτε κλειστό το στόμα σας, επειδή συνήθως είστε αληθινός φίλος. Μείνετε πιστοί σ’ αυτό που πραγματικά είστε, Ιχθύες.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA