Ο ανάδρομος Ουρανός θα φέρει νέα δεδομένα σε όλους

angels

Ο ανάδρομος Ουρανός θα φέρει νέα δεδομένα σε όλους .

Ο ανάδρομος Ουρανός εμπνέει κάθε ζώδιο για να φτιάξει τους δικούς του κανόνες .

Ήρθε η ώρα να κάνετε ειρήνη με τις πρόσφατες αλλαγές της ζωής σας.

Κάντε κουράγιο, γιατί πρόκειται να πληγείτε από άλλον έναν ανάδρομο. Ο ανάδρομος Ουρανός ξεκινά στις 19 Αυγούστου και διαρκεί μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2022. Ενώ ορισμένοι πλανήτες δεν έχουν και την καλύτερη αστρική φήμη- όπως ο Ερμής για παράδειγμα – η ετήσια ανάδρομη πορεία του Ουρανού είναι περισσότερο διακριτική παρά αγχωτική!

zodia-taro-45

Και είναι εδώ για να μας βοηθήσει να επεξεργαστούμε τις αλλαγές της ζωής μας και να αναβαθμίσουμε τους τρόπους σκέψης μας. Αν θέλετε να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο, σίγουρα θα θέλετε να μάθετε πώς ο ανάδρομος Ουρανός θα επηρεάσει το ζώδιό σας. Ο ατίθασος Ουρανός είναι ο πλανήτης των αφυπνίσεων, της καινοτομίας και των ξαφνικών αλλαγών.

Ο Ουρανός οπισθοδρομεί κάθε χρόνο και φέτος γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου – όπου μετακινείται αργά από το 2018. Αν έχετε αντιμετωπίσει κάποιες απροσδόκητες αλλαγές ή συνειδητοποιήσεις όσον αφορά τη δουλειά, τον έρωτα και τα πράγματα που εκτιμάτε τον τελευταίο χρόνο, αυτός ο ανάδρομος μας ζητά να ενσωματώνουμε και να αποδεχτούμε αυτές τις αλλαγές αντί να τις αντισταθούμε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ο ανάδρομος Ουρανός θα φέρει νέα δεδομένα σε όλους .

Επαναστατικός και προνοητικός ο Ουρανός θέλει να διασφαλίσει ότι θέτουμε τους δικούς μας κανόνες… για εμάς και όχι ακολουθώντας τυφλά τους άλλους . Μπορούμε να δουλέψουμε με την ανάδρομη ενέργειά του κρατώντας ανοιχτό μυαλό και αφήνοντας τις περιοριστικές μας πεποιθήσεις.

Μόλις ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του Ουρανού και οι πέντε διαπροσωπικοί εξωτερικοί πλανήτες θα γυρίσουν ανάδρομοι ταυτόχρονα, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει πολύ λεπτή επεξεργασία στα παρασκήνια τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Προσέξτε κάποιες σοβαρές ανάδρομες δονήσεις του Ουρανού γύρω στις 24 Δεκεμβρίου, όταν εμφανίζεται το τρίτο και τελευταίο τετράγωνο του Κρόνου/Ουρανού της χρονιάς.

tarw-taro-xartomanteia

Αυτή η σειρά των τετραγωνικών όψεων που συμβαίνουν περίπου κάθε 20 χρόνια, μας προκαλεί να γίνουμε πιο προοδευτικοί και να αμφισβητήσουμε το κατεστημένο. Κι αυτό, μας προσφέρει μια τελευταία ευκαιρία να ξεφύγουμε εντελώς από τις ξεπερασμένες παραδόσεις και να αρχίσουμε να χτίζουμε ένα λιγότερο συμβατικό μέλλον.

Ευτυχώς, ο ανάδρομος Ουρανός το 2021 δεν θα έχει σημαντική επίδραση στη ροή της καθημερινότητάς μας, αλλά εξακολουθεί να είναι μια σημαντική στιγμή για να αναθεωρήσουμε, να επεξεργαστούμε και να αρχίσουμε να προσαρμοζόμαστε σε μερικές από τις άγριες προκλήσεις που έριξε η ζωή στο δρόμο μας.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 12-14/08 Ερωτικές ζήλιες – Νέα πρόσωπα

μελλοντολόγοςΟ ανάδρομος Ουρανός Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Η σχέση σας με τα χρήματα και τα υλικά αγαθά, αλλάζει. Μπορεί να έχετε βιώσει πρόσφατα κάποιες απροσδόκητες αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση. Χρησιμοποιήστε αυτή την οπισθοδρόμηση για να προετοιμαστείτε για την επιτυχία, χωρίς να βάζετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι και μένοντας ανοιχτοί σε ξαφνικές συνειδητοποιήσεις γύρω από αυτό που πραγματικά εκτιμάτε.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Σαν πραγματικό ζώδιο της γης, εκτιμάτε το σταθερό και το προβλέψιμο της ρουτίνας σας. Όμως με τον ανάδρομο Ουρανό που φέρνει την επαναστατική του σπίθα στο ζώδιό σας, θα μπορέσετε να χαλαρώσετε τον έλεγχο της ζωής σας και θα σηκώσετε τη σημαία της δικής σας επανάστασης. Εργαστείτε για να αποδεχτείτε την αυθεντικότητά σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι παραβιάζετε κάποιους κανόνες και γίνεστε πιο ανοιχτόμυαλοι.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Αυτή η οπισθοδρόμηση, φωτίζει την πνευματική σας πλευρά! Γι’ αυτό βρείτε χρόνο για να ηρεμήσετε και να κατανοήσετε τη διαίσθησή σας. Δώστε μεγάλη προσοχή στα όνειρά σας και μείνετε ανοιχτοί στα ψυχικά σας οράματα – καθώς θα υπάρξουν απροσδόκητες συνειδητοποιήσεις μέσα από τη λεπτή σφαίρα του υποσυνείδητου. Λίγος επιπλέον χρόνος με τον εαυτό σας, μπορεί να δώσει στη ψυχή σας, χώρο για εξερεύνηση.

taro-zodia-76

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Η σχέση με τους φίλους σας και ο ρόλος σας μέσα σε μια ομάδα έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό. Κι αυτή η οπισθοδρόμηση, σηματοδοτεί μια σημαντική στιγμή για να σκεφτείτε πού βρίσκονται τα πράγματα. Μπορεί να συνδεθείτε με νέες ομάδες, που θα σας προσφέρουν συναρπαστικές ευκαιρίες ή μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε μεγαλώσει μακριά από την παλιά σας ομάδα. Αγκαλιάστε τις αλλαγές στο σύνολό τους.

Ο ανάδρομος Ουρανός Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Με τον επαναστατικό Ουρανό στον τομέα της καριέρας σας, πιθανότατα έχετε αντιμετωπίσει πολλές απρόσμενες εξελίξεις και ξαφνικές αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή. Τώρα αυτός ο πλανήτης ανάδρομος, σας ζητά να αναλογιστείτε τις συνθήκες και τις επιλογές που σας οδήγησαν εκεί που βρίσκεστε επαγγελματικά και να τις χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Ήρθε η ώρα να γίνετε καινοτόμοι σε ό,τι αφορά το μέλλον σας!

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 12-14/08 Ερωτικές ζήλιες – Νέα πρόσωπα

zwdia-zodia-astrologia-65

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Σαν γήινο ζώδιο, είστε λογικοί και πρακτικοί. Όμως ο ανάδρομος Ουρανός σας ζητά να ρισκάρετε και να είστε ανοιχτοί στο να δοκιμάσετε νέα πράγματα, ακόμα κι αν σας απομακρύνουν από την πεπατημένη. Είστε στη διαδικασία σύνδεσης με μοναδικά ενδιαφέροντα, όπως και με την εξέλιξη των πεποιθήσεών σας. Οπότε μείνετε ανοιχτοί στον αυθορμητισμό. Ένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής ή μια ξαφνική ευκαιρία θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να βρείτε το κέφι σας.

Ο ανάδρομος Ουρανός Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Βρίσκεστε σε μια ενδιαφέρουσα περίοδο, αναφορικά με τους πόρους και τις προσωπικές σας διαπλοκές. Αυτή η οπισθοδρόμηση, θα σας δημιουργήσει ξαφνικές επιπτώσεις. Ίσως τελικά καταφέρετε να τακτοποιήσετε ορισμένες οικονομικές απώλειες ή αρχίσετε να πειραματίζεστε με νέες επενδύσεις. Βεβαιωθείτε ότι έχετε θέσει σταθερά όρια γύρω από την ενέργεια και το χρήμα, καθώς κάνετε την έρευνά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Οι προσωπικές σας σχέσεις βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, οπότε ίσως είναι καιρός να εξερευνήσετε κάποιες αντισυμβατικές δυναμικές. Αυτή η οπισθοδρόμηση σας προσφέρει την ευκαιρία να κάνετε έναν απολογισμό για τις σχέσεις σας και να καταλάβετε ποιους κανόνες πρέπει να δημιουργήσετε ή να «σπάσετε» για να υποστηρίξετε την αμοιβαία ελευθερία. Να θυμάστε, πως κανείς δεν μπορεί να υπαγορεύσει τον τρόπο που θα κινηθείτε, εκτός από εσάς και τον σύντροφό σας.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Σαν αυθόρμητο ζώδιο της φωτιάς, δεν συμπαθείτε τα αυστηρά προγράμματα. Όμως με τον ανάδρομο Ουρανό στον οίκο της ρουτίνας σας πιθανότατα έχετε αναπτύξει ένα νέο ρυθμό για τις καθημερινές σας συνήθειες. Αυτή η οπισθοδρόμηση είναι κατάλληλη, για να κάνετε αλλαγές στο πρόγραμμά σας και να δοκιμάσετε νέες μεθόδους για να αποβάλλετε το άγχος της καθημερινότητας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Βρίσκεστε στη μέση μιας εξαιρετικά δημιουργικής περιόδου. Επομένως προσέξτε για τυχόν λάμψεις διορατικότητας και κεραυνούς έμπνευσης. Αυτή η οπισθοδρόμηση, σας προσφέρει την ευκαιρία να επανεξετάσετε τις προηγούμενες ιδέες σας και να βρείτε τρόπους να τις εφαρμόσετε με καινοτομία, στο μέλλον. Αυτή η ανοιχτόμυαλη ενέργεια μπορεί επίσης να διοχετευτεί στην ερωτική σας ζωή, οπότε αναζητήστε νέους ανθρώπους…. και ρομαντισμό, σε ασυνήθιστα μέρη.

xartomanteia

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Το σπίτι μας, είναι το ιερό μας. Όμως αυτή τη στιγμή, ίσως δυσκολεύεστε να νιώσετε σταθερότητα. Με τον κυρίαρχο πλανήτη σας Ουρανό σε ανάδρομη κίνηση στον τομέα του χάρτη σας που αφορά το σπίτι, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε απροσδόκητες επισκευές ή ξαφνικές αλλαγές στη ζωή σας. Κάντε διαλογισμό για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να παραμείνει επικεντρωμένος.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Βρίσκεστε στη διαδικασία ανάπτυξης νέων μεθόδων αυτό-έκφρασης και εξερεύνησης εξωπραγματικών νοητικών αναζητήσεων! Αυτή η οπισθοδρόμηση, σας βοηθά να καταλάβετε τι έχει νόημα. Ίσως διαπιστώσετε ότι ενδιαφέρεστε λιγότερο για την περιστασιακή κοινωνικοποίηση αυτή τη στιγμή και περισσότερο για τα δικά σας πράγματα! Γι’ αυτό βαδίστε στο ρυθμό του δικού σας τυμπάνου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00