Ο αστεροειδής του γάμου ανάδρομος έως τις 02/08/21

astro-live συναστρίες

Ο αστεροειδής του γάμου ανάδρομος έως τις 02/08/21 .

Ο ανάδρομος αστεροειδής Juno (Ήρα) στον τοξότη .

Στις 12 Απριλίου, ο αστεροειδής Ήρα γυρίζει ανάδρομος στις 24 μοίρες του Τοξότη και στις 2 Αυγούστου επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 8 μοίρες του ίδιου ζωδίου. Παρακολουθώντας τις ατέλειωτες αστρολογικές διελεύσεις, προσέχουμε ιδιαίτερα την ανάδρομη κίνηση των προσωπικών πλανητών.

Αυτό συμβαίνει επειδή επηρεαζόμαστε περισσότερο από αυτούς, λόγω της εγγύτητάς τους με τη Γη. Όμως τι συμβαίνει όταν οι αστεροειδείς γυρίζουν ανάδρομοι;

zodia-taro-45

Πρέπει να τους δώσουμε σημασία; Η απάντηση είναι σίγουρα ναι! Δεδομένου ότι πολλοί αστεροειδείς ελέγχουν περιοχές που επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόμαστε στις σχέσεις μας, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι οπισθοδρομήσεις τους, επηρεάζουν αυτό τον τομέα της ζωής μας. Ειδικά ο αστεροειδής Ήρα, συνδέει ένα μέρος του εαυτού μας…. με την ενέργεια ενός άλλου.

Πήρε το όνομά του από τη σύζυγο του Δία, την ελληνική θεά Ήρα (Juno στο ρωμαϊκό Πάνθεον). Ο Juno αναφέρεται σαν ο αστεροειδής του γάμου. Στη σύγχρονη εποχή, ο Juno συχνά ερμηνεύεται σαν το πλανητικό σώμα που υπαγορεύει το στυλ δέσμευσής μας, τον τρόπο με τον οποίο συνυπάρχουμε, καθώς και τον τύπο του μακροχρόνιου συντρόφου και της σχέσης που προσελκύουμε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

 

Ο αστεροειδής του γάμου ανάδρομος έως τις 02/08/21 .

Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο Juno σχετίζεται και με άλλους τύπους συνεργασιών, όχι μόνο με τις ρομαντικές. Η συγκατοίκηση με το σύντροφο ή τους γονείς και η συνιδιοκτησία.. είναι κάποια παραδείγματα της αστρολογικής περιοχής του Juno. Ο Juno γυρίζει ανάδρομος για αρκετούς μήνες κάθε ενάμιση χρόνο.

Όταν το κάνει, μας καλεί να επανεξετάσουμε τους λόγους της κάθε συνεργασίας μας. Μας ωθεί να αναρωτηθούμε αν οι πιο σημαντικές σχέσεις μας είναι ισορροπημένες, αν ικανοποιούνται οι ανάγκες μας και αν η πίστη και η δέσμευσή μας είναι αμοιβαίες.

Αυτά είναι τα ερωτήματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια του οπισθοδρομικού ταξιδιού του Juno στο ζώδιο του Τοξότη από τις 12 Απριλίου ως τις 2 Αυγούστου. Η Ήρα  ταξιδεύει στο φλογερό ζώδιο του Τοξότη από τον Δεκέμβριο του 2020, φέρνοντας στις συνεργασίες, μια αίσθηση επέκτασης.

tarw-taro-xartomanteia

Ο αστεροειδής του γάμου ανάδρομος έως τις 02/08/21 .

Ωστόσο, κάθε ιδεαλισμός που υπήρχε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα εξαφανιστεί το διάστημα της ανάδρομης κίνησης του αστεροειδούς. Στην αστρολογία, υπάρχουν ζώδια «που ταιριάζουν» και ζώδια που είναι «αταίριαστα». Σε αυτήν την περίπτωση, ο Juno και ο Τοξότης είναι λιγάκι αταίριαστοι.

Η φυσική ευαισθησία του Juno επιθυμεί να κάνει σχέση με κάποιον (μερικές φορές ανεξάρτητα από τις επιπτώσεις), ενώ ο Τοξότης είναι ζώδιο που αγαπά την ελευθερία του. Αυτή η ασύμφωνη ενέργεια αστεροειδούς-ζωδίου μπορεί να κάνει αυτή την οπισθοδρόμηση πιο ασταθή από ό, τι αν ο αστεροειδής ήταν ανάδρομος σ’ ένα ζώδιο που επιδιώκει τις δεσμεύσεις, όπως ο Ζυγός ο Καρκίνος ή οι Ιχθύες.

Διαβαστε επισης : Δεύτερο Δεκαπενθήμερο Απριλίου 2021 – Υποθέσεις ερωτικής – συναισθηματικής φύσεως

κρυσταλλομαντείαΣτις 13 Απριλίου, μια μέρα μετά την ανάδρομη πορεία της Ηρας , ο Άρης στο Διδύμους κάνει αντίθεση με τον Juno, δίνοντας ένα μαχητικό κλίμα σ’ αυτήν την περίοδο… που δύσκολα θα αγνοηθεί.

Αυτό μπορεί να είναι το πρώτο τεστ του ανάδρομου Juno, που απαιτεί να επανεξετάσουμε τις δεσμεύσεις μας και να αποφασίσουμε ποιες λειτουργούν και ποιες όχι.

Φυσικά, ο Άρης απέναντι από τον Juno μπορεί να οδηγήσει σε διαμάχες και αντιπαραθέσεις. Μπορεί να ειπωθούν λόγια που δεν θα μπορούμε να πάρουμε πίσω αργότερα.

Ο ανάδρομος Juno μας αναγκάζει να επανεκτιμήσουμε τις συμφωνίες μας και να καθορίσουμε αν μπορούμε να πετύχουμε το υψηλότερο δυναμικό μας με τις τρέχουσες ρυθμίσεις. Μπορεί να είναι μια περίοδος που πυροδοτεί ζήλια, τακτική εκδίκησης και ένταση! και οι όροι μπορεί να επαναληφθούν όταν ο Juno γυρίσει σε ορθή πορεία στις 2 Αυγούστου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ο αστεροειδης του γάμου ανάδρομος έως τις 02/08/21 .

Σε μια πιο θετική νότα, τα αποτελέσματα αυτής της οπισθοδρόμησης, λειτουργούν όπως αυτά της Αφροδίτης – με την έννοια ότι μπορούν να μας ελευθερώσουν από μια σχέση που έχει ήδη φθαρεί. Αν η σχέση σας, σας εμπόδισε να φτάσετε στο υψηλότερο δυναμικό σας ή να αναζητήσετε την αλήθεια σας, η οπισθοδρόμηση του Juno μπορεί να είναι η σωτηρία σας.

Το ίδιο ισχύει αν εσείς και ο σύντροφός σας δεν ταιριάζατε τελευταία, ή αν δεν βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος μ’ ένα συνεργάτη. Αν είστε ελεύθεροι, η οπισθοδρόμηση του Juno μπορεί να σας βοηθήσει να επανεξετάσετε και να αναδιαμορφώσετε αυτό που θεωρείτε αδιαπραγμάτευτο όσον αφορά τη δέσμευση και την ελευθερία που χρειάζεστε γενικότερα στις προσωπικές σας σχέσεις.

Διαβαστε επισης : Δεύτερο Δεκαπενθήμερο Απριλίου 2021 – Υποθέσεις ερωτικής – συναισθηματικής φύσεως

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Το ίδιο ισχύει αν είστε προπονητής, σύμβουλος ή θεραπευτής. Ο Juno μπορεί να σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε τον τύπο και τα όρια των δεσμεύσεων που έχετε για τους πελάτες σας.

Τέλος, αυτός ο ανάδρομος κύκλος θα επηρεάσει περισσότερο εκείνους που έχουν γενέθλιους πλανήτες και γενέθλιο Juno τοποθετημένο μεταξύ 5 και 27 μοιρών σε ένα από τα μεταβλητά ζώδια: Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia