05/03 Αυτός ο ανάδρομος Ερμής σημαίνει πως θ’ αγκαλιάσετε την υποσυνείδητη αλήθεια σας

ermis-anadromos

Ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες, σημαίνει πως θ’ αγκαλιάσετε την υποσυνείδητη αλήθεια σας

Σίγουρα έχετε ακούσει όλα τα σχετικά με το πόσο τρομακτικός είναι ο Ερμής, όταν είναι ανάδρομος. Ίσως να ξέρετε, πόσο αυτή η χαώδης και περίπλοκη διέλευση μπορεί να σας επηρεάσει. Δεν ξέρω για σας, αλλά κάποια σοβαρά παράξενα πράγματα μου έχουν συμβεί, με ανάδρομο Ερμή. Όλα αυτά πιθανόν να σας κάνουν ν’ αναρωτιέστε για το τί σημαίνει ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες το 2019, γιατί…. πλησιάζει γρήγορα.

Αρχίζοντας από τις 5 Μαρτίου και τελειώνοντας στις 28 Μαρτίου, αυτός ο ανάδρομος Ερμής θα κάνει το μυαλό σας ένα ονειρικό, διαστημικό και παράλογο μέρος. Θυμηθείτε ότι οι κανόνες του, αφορούν την επικοινωνία, τη γνωστική λειτουργία και όλα όσα έχουν να κάνουν με τον τρόπο που αξιολογείτε και σκέφτεστε.

Όταν αυτός ο εγκεφαλικός εσωτερικός πλανήτης, κυματίζει προς τα πίσω στην τροχιά του, όλα τα πράγματα που έχουν να κάνουν με την οργάνωση, τον προγραμματισμό και την ευθεία σκέψη μπορεί να πάνε στραβά! Ειδικά όταν είναι σ’ ένα ζώδιο, όπως οι Ιχθύες. Επειδή η ανάλυση των λεπτομερειών δεν είναι το δυνατό σημείο των Ιχθύων, ο Ερμής δεν λειτουργεί όπως είναι συνηθισμένος όταν είναι στο 12ο ζώδιο, του ζωδιακού κύκλου.

zodia-taro-45

Ενώ οι Ιχθύες θέλουν να επεξεργαστούν τα πράγματα πνευματικά και συναισθηματικά, ο Ερμής θέλει να δει τα πράγματα λογικά και ορθά. Σκεφτείτε τον Ερμή, σαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και τους Ιχθύες ,σαν μια θάλασσα γεμάτη συναίσθημα. Τι συμβαίνει με τα ηλεκτρονικά όταν βυθίζονται? Τερματίζουν…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες, σημαίνει πως θ’ αγκαλιάσετε την υποσυνείδητη αλήθεια σας

Σκέφτεστε με την καρδιά σας, όχι με το μυαλό σας

Αν έπρεπε να αναθέσω μια φιλοσοφική παροιμία στον Ερμή, θα ήταν…. “νομίζω, επομένως είμαι» Ωστόσο, όταν ο Ερμής υποβαθμίζει τους παθιασμένους, ευαίσθητους και καλλιτεχνικούς Ιχθύες, αυτές οι λέξεις μετατρέπονται σε «ένιωσα πριν σκεφτώ», Αυτή η διέλευση θα σας απορροφήσει συναισθηματικά…. Γι’ αυτό, προετοιμαστείτε για πράγματα, που θα σας κάνουν να επηρεαστείτε βαθιά, πνευματικά ή καθόλου.

Αυτή η τάση για ονειρική, διαχωρισμένη σκέψη, είναι όμορφη για δημιουργική εξερεύνηση, αναζήτηση αλήθειας και συναισθηματική ικανοποίηση. Ωστόσο, μπορεί επίσης να σας αφήσει να νιώσετε παράλογα…. ή ανίκανοι να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, μέσα από την πίεση της καθημερινότητας Θυμηθείτε ότι ίσως να μην βλέπετε τα πράγματα καθαρά και ότι η ολόψυχη προοπτική σας, μπορεί να σας οδηγήσει να κάνετε λάθη στην πορεία. Συγχωρήστε τον εαυτό σας γι’ αυτό.

taro-zodia-76

Ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες, σημαίνει πως θ’ αγκαλιάσετε την υποσυνείδητη αλήθεια σας

Αφήστε την ανάλυση και την εξονυχιστική έρευνα, για αργότερα

Με το συναισθηματικό ωκεανό των Ιχθύων στο μυαλό σας, αυτή δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να αναγκάσετε τον εαυτό σας να επεξεργαστεί μικρές λεπτομέρειες ή να εργαστεί μέσα από πολύπλοκα παζλ. Με άλλα λόγια, μην υπογράφετε χρονοβόρες συμβάσεις, μη δεσμεύεστε σε περίπλοκες αγορές ή μη καταναλώνετε ενέργεια, προσπαθώντας να κάνετε υπολογισμούς.

Δεν είναι περίοδος, για σχολαστικότητα. Φυσικά, αν δεν έχετε άλλη επιλογή παρά να κάνετε αυτά τα πράγματα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τα πάντα και ότι αφιερώνετε περισσότερο χρόνο για το έργο. Αλλά, αν γίνεται, αφήστε όλα τον αριστερό εγκέφαλο, να δουλέψει αργότερα.

zodia-astra-tarot

Αυτός ο ανάδρομος, θα σας κάνει να σκέφτεστε με έναν τρόπο που δεν είναι λογικός ή γραμμικός.

Αντίθετα το μυαλό σας θα περιπλανιέται σε μακρινά μέρη. Γιατί να αναγκάσετε τον εαυτό σας να ακολουθήσει το άμεσο μονοπάτι, όταν μπορείτε να δείτε τι βρίσκεται εκεί?

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065