Παλιά και νέα συναισθήματα θα ξεκαθαρίσουν 24-25/02

karkinos-problhmata

Παλιά και νέα συναισθήματα θα ξεκαθαρίσουν 24-25/02 .

Παλιά και νέα συναισθήματα : 25 Φεβρουαρίου – Είσοδος Αφροδίτης στους Ιχθύες .

Η δημιουργικότητα, η αρμονία και η συμπόνια διαποτίζουν τις εμπειρίες μας, με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύες. Αν είστε καλλιτέχνης, μουσικός ή συγγραφέας μπορεί να είναι μια εποχή δημιουργικής έμπνευσης.

Ακόμα κι αν δεν είστε, μπορεί αυτό το διάστημα η εκτίμησή σας για τις τέχνες να αυξηθεί! Το ίδιο και η αισθησιακή σας απόλαυση για τη ζωή. Οι σχέσεις θα επηρεαστούν με αυτή την τοποθέτηση, ενθαρρύνοντας περισσότερη διαφάνεια στον έρωτα και τον ρομαντισμό.

zodia-taro-45

Αν κι αυτό μπορεί να κάνει την αλληλεπίδραση πιο ομαλή και πιο μαγική, μπορεί επίσης να σας κάνει πιο ευάλωτους σε εξαπατήσεις ή απογοητεύσεις. Προσπαθήστε να κρίνετε όσο καλύτερα μπορείτε τις καταστάσεις. Αυτή την περίοδο, θα έχετε την τάση να αισθάνεστε μια Καθολική Ενότητα με την ανθρωπότητα.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε αυξημένη ικανότητα για συμπόνια, φροντίδα και σύνδεση με τους άλλους. Αυτό μπορεί να είναι μια μικτή ευλογία – μπορεί να αναδείξει την πιο λατρεμένη πλευρά σας, αλλά και την πιο ιδιοτελή πλευρά σας ( αυτή που εκμεταλλεύεται πιο εύκολα ανθρώπους και καταστάσεις).

Διαβαστε επισης : Τράπουλα ΧΑΛ  Μιλά για το παρελθόν και το μέλλον των σχέσεων

zodia-astra-tarot

Παλιά και νέα συναισθήματα θα ξεκαθαρίσουν 24-25/02 .

Μπορεί επίσης, να θελήσετε να κάνετε μια ανιδιοτελή θυσία, ή να δωρίσετε χρήματα. Όλα γίνονται στο όνομα της Οικουμενικής ομορφιάς, της αλήθειας και της συμπόνιας.

Γιορτάστε αυτήν τη διέλευση απολαμβάνοντας ονειρεμένο αισθησιασμό ή αφήστε τον εαυτό σας να νιώσει βαθιά ερωτευμένος με όλα όσα βρίσκονται γύρω σας.

Διαβαστε το Ερωτικο Ωροσκοπιο Αφροδιτης για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

25 Φεβρουαρίου – Ήλιος εξάγωνο Ουρανός .

Είστε πιο ανοιχτοί στον αυθορμητισμό και τις εκπλήξεις! Η αίσθηση του χιούμορ σας συντονίζεται καλύτερα κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, όπως και η ικανότητά σας να ξεφύγετε από παλιές ξεπερασμένες συνήθειες.

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να πειραματιστείτε με κάτι που δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα σας. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι εκπληκτικό το πόσο εύκολα μπορείτε να ξεφύγετε από τη συνηθισμένη ρουτίνα σας.

Τόσο πολύ μάλιστα…. που καλό είναι να προσέχετε τις απερισκεψίες μ’ αυτή τη διέλευση. Απλά διασκεδάστε!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα ΧΑΛ  Μιλά για το παρελθόν και το μέλλον των σχέσεων

dream

Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι θέλετε τα πράγματα να είναι πιο αυθόρμητα και καινοτόμα, που θα δυσαρεστηθείτε από την καθημερινότητά σας αυτή τη στιγμή. Να θυμάστε όμως, πως η προσπάθεια να προγραμματίσετε τον αυθορμητισμό σας, ακυρώνει τον σκοπό σας.

Και αν ψάχνετε για κάτι νέο, αλλά δεν φαίνεται να βρίσκετε κάτι ικανοποιητικό, δοκιμάστε να σκάψετε λίγο πιο βαθιά μέσα σας, για να δείτε τι είναι αυτό που οδηγεί σ’ αυτή την πείνα. Θα μπορούσατε να βρείτε εκπληκτικές απαντήσεις.

Διαβαστε το Ερωτικο Ωροσκοπιο Αφροδιτης για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA