Πανσέληνος Μαρτίου – Η Αγάπη θα βρει τον Δρόμο της

zwdia-nea-selini-lewn

Πανσέληνος στον Ζυγό

Αποζητούσατε μια θεαματική σεληνιακή ενίσχυση, που θα σας ωθούσε να βελτιώσετε το σκεπτικό σας για πολλά; Είστε τυχεροί!

Στις 20 Μαρτίου αναμένεται να αναδυθεί μια υπέροχη Πανσέληνος στον Ζυγό… Πάνω στην ώρα για την Εαρινή Ισημερία!

Ένας συνδυασμός όψεων εκείνη τη μέρα, έρχεται να διασφαλίσει ότι θα βιώσετε μια νύχτα βαθιάς έμπνευσης και ενσυναίσθησης – το λιγότερο. Η Πανσέληνος στον Ζυγό θα φέρει στο προσκήνιο, όχι απλά την λαχτάρα για ισορροπία: Θα φέρει εξισορροπητικές λύσεις!

zodia-taro-45

Επιπροσθέτως, η επίδραση του Ζυγού θα σας υποκινήσει να καταθέσετε περισσότερα στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων… Που μπορεί να έχουν αποσυντονιστεί κάπως. Αρχίστε να αφιερώνετε λίγη επιπλέον προσοχή και φροντίδα στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Θα νιώσετε να κερδίζετε περισσότερο χρόνο και χώρο για την εστίαση στον εαυτό σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Κάποιοι μπορεί να υποστηρίξουν ότι όλες οι Πανσέληνοι διέπονται από δυναμικές πιθανότητες. Ωστόσο, η Πανσέληνος του Μαρτίου διαθέτει κάποια επιπλέον στοιχεία.

Αρχικά, πρόκειται για μια Υπερπανσέληνο που συνδυάζεται με την έναρξη της Εαρινής Ισημερίας. Η ανάδυσή της τη στιγμή που το σύμπαν μεγαλώνει τη μέρα, σημαίνει ότι πρόκειται για το πιο φωτεινό και φαντασμαγορικό φεγγάρι όλης της χρονιάς, κυριολεκτικά!

Το ζητούμενο όλων είναι να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τη θέση της Πανσελήνου στον Ζυγό. Πώς θα διασφαλίσετε τα πιο παραγωγικά αποτελέσματα, πώς θα έχετε την πλέον ευεργετική εμπειρία ωρίμανσης;

chartomantia-098

Πανσέληνος στον Ζυγό

Αυτή η Πανσέληνος θα στρέψει την εστίασή σας από το «εγώ» στο εμείς». Θα ασχοληθείτε περισσότερο με την σύμπραξή σας με τον «απ’ έξω» κόσμο, όσο αφορά τις σχέσεις και τις συνέργειες. Πώς σας κάνουν οι άλλοι να νιώθετε;

Τώρα θα νιώσετε να θέτετε ως στόχο την εξέλιξη και αλλαγή των δομών μέσα σε αυτές τις σχέσεις. Για παράδειγμα, ποιος σας ενισχύει να προσεγγίσετε τον ανώτερο εαυτό σας και ποιος όχι. Με απλά λόγια, πρέπει να καθίσετε και να συλλογιστείτε συνειδητά: Μήπως διατηρείτε στη ζωή σας ανθρώπους, που ανακόπτουν την ανάδυση του καλύτερού σας εαυτού; Μπορείτε να «ονοματίσετε» ποιοι κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό στη ζωή σας; Αυτή είναι η στιγμή να κόψετε τις χορδές με το παρελθόν, να ανθοφορήσετε μέσα από καινούργια ξεκινήματα!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πανσέληνος στον Ζυγό

Τούτων λεχθέντων, μπορεί να μην είστε έτοιμοι να αποκόψετε ανθρώπους από τη ζωή σας. Πρέπει τουλάχιστον να είστε διατεθημένοι να μιλήσετε με αυτούς. Εξηγήστε τους υπό ποια έννοια η σχέση αυτή επιδρά στη ζωή σας. Ίσως μπορούν να γίνουν κάποιες κινήσεις… Ίσως όλες οι σχέσεις να έχουν ανάγκη από μια βελτιωμένη μορφή επικοινωνίας και ειλικρίνειας!

Κάντε την προσπάθεια να προσεγγίσετε αυτούς τους ανθρώπους. Μιλήστε για την ποιότητα της σχέσης σας με ήρεμη, ευγενική και καλοπροαίρετη διάθεση. Αυτή η απλή κίνηση, μπορεί να κάνει την σύμπραξή σας πιο υγιή. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να έχετε ήδη εντοπίσει τις τοξικές παρουσίες στη ζωή σας. Αν είστε στο στάδιο προσπάθειας να κόψετε αυτές τις χορδές, η Πανσέληνος στον Ζυγό θα σας δώσει την απαραίτητη ενθάρρυνση για να το κάνετε!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Όταν θα έχετε βάλει σε μια τάξη τις προσωπικές σας σχέσεις, θα είστε πλέον σε θέση να στραφείτε στον εσωτερικό σας κόσμο. Περάσατε έναν μακρύ χειμώνα, που αποφεύγατε τις συγκρούσεις και προχωρούσατε με το κεφάλι χαμηλωμένο…

Επιτέλους, έφτασε η στιγμή να κοιτάξετε τη ζωή και όλες τις συμπράξεις σας κατάματα! Με το κεφάλι ψηλά, διαχειριστείτε τους λοιπούς τομείς με ανισορροπίες που συρρικνώνουν την κλίμακα της ανέλιξής σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia