Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 01/09 Τα συναισθήματα και η διαίσθησή θα αυξηθούν

nea-selini-ixtheis

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου στους Ιχθύες 1 Σεπτεμβρίου 2020 .

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου, ονομάζεται «φεγγάρι της συγκομιδής, του καλαμποκιού ή του κριθαριού».

Ο ήλιος στην Παρθένο (σταθερή πραγματικότητα) έρχεται σε αντίθεση με τη σελήνη στους Ιχθύες (απέραντος αιθέρας). Η Πανσέληνος στους Ιχθύες μπορεί ή να υπνωτίσει ή να απελευθερώσει το πνεύμα.

Η πραγματική απελευθέρωση του πνεύματος, είναι μια εντελώς συνειδητή στιγμή. Ορισμένες τροποποιημένες καταστάσεις, μας οδηγούν στην υψηλότερη συνείδηση.

zodia-taro-45

Ωστόσο, ο πιο ισχυρός και αποτελεσματικός τρόπος για να αυξήσουμε τη συνείδησή μας, είναι μέσω του διαλογισμού και της ατρόμητης ηθικής απογραφής μας.

Οι Ιχθύες, είναι το ζώδιο της άρνησης και της αυταπάτης. Λέει πολύ καλά ψέματα και εξαπατάται πολύ εύκολα, επίσης. Δελεάζεται από τα θαύματα, τις φαντασιώσεις και τις κακόβουλες φάρσες.

Η Παρθένος αντιπροσωπεύει την εργασία, την εξυπηρέτηση και την υγεία. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες έρχεται σαν ένα κύμα, μια ομίχλη, μια αναταραχή που καθιστά δύσκολο το να διακρίνουμε, να προβλέψουμε, να δούμε ξεκάθαρα.

chartomantia-098

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου στους Ιχθύες 1 Σεπτεμβρίου 2020 .

Οι Ιχθύες θολώνουν το μυαλό. Δεν έχουν λογική και σκεπτικό. Χρειαζόμαστε περισσότερη γυναικεία ενέργεια στον κόσμο…. αλλά χωρίς αμφιβολία, αυτό που διακρίνει το ζώδιο των Ιχθύων, είναι η επιείκεια, ο εφησυχασμός και η απάθεια.

Οι Ιχθύες είναι αυθεντικοί αλλά ευφάνταστοι…. προσγειωμένοι αλλά πνευματικοί…ευφυείς αλλά ονειροπαρμένοι. Μπορεί να είναι όλα αυτά μαζί….και πολλά άλλα ακόμη. Όντας το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, είναι μια συγχώνευση, όλων των άλλων αστερισμών.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Έχει τη δυνατότητα να αλλάξει σχήμα σε οποιοδήποτε αρχέτυπο, επιθυμεί. Το να μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε αυτήν την κοσμική δύναμη του «χαμαιλέοντα» για το υψηλότερο καλό : Αυτό είναι το έργο σας!

Εδώ, είμαστε με το ένα πόδι στην πράσινη γη της Παρθένου και με το άλλο – τραβηγμένο από μια αόρατη δύναμη- στο πιο απομακρυσμένο αστέρι του σύμπαντος.

Ποια είναι η σχέση μεταξύ ουρανού και γης…. μονοτονίας και έκπληξης? Η Παρθένος παραμένει κοντά στο έδαφος, απασχολημένη με τα χρονοδιαγράμματα και τις εργασίες της. Οι Ιχθύες, ονειρεύονται χωρίς βάθος.

Οι φαντασιώσεις τους, τους πηγαίνουν τόσο μακριά, που όταν ξαφνικά επιστρέφουν στην πραγματικότητα, προτιμούν να πεθάνουν, παρά να αντιμετωπίσουν αυτό που δημιούργησαν.

Οι Ιχθύες λαχταρούν να φύγουν από αυτόν τον κόσμο και να επιστρέψουν στην Ποσειδώνια ουτοπία….την άλλη πατρίδα τους – όπου δεν υπάρχει χρόνος και χώρος.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πανσεληνος Σεπτεμβρίου στους Ιχθύες 1 Σεπτεμβρίου 2020 .

Πριν από μερικά χρόνια πέρασα αυτήν την πανσέληνο με τρεις φίλες μου. Απολαύσαμε τον διαμαντένιο ουρανό και κολυμπήσαμε γυμνές σαν γοργόνες στη θάλασσα, άφωνες από τις μαγευτικές εικόνες που δημιουργούσε ο ήλιος. Γέλασα μέχρι δακρύων.

Τραγούδησα. Κάθισα σ’ ένα βράχο και παρατηρούσα εκστατική την φύση γύρω μου. Περπάτησα χωρίς παπούτσια και το απόλαυσα με όλη μου την καρδιά. Η ψυχική και σωματική ενέργεια αυξάνεται σημαντικά σε κάθε πανσέληνο. Αυτό γίνεται αισθητό όχι μόνο την ημέρα της Πανσελήνου, αλλά και μερικές μέρες πριν και μετά. Τα συναισθήματα και η διαίσθησή σας, θα αυξηθούν.

xartomanteia

Η υπερβολική ενέργεια της Παρθένου, μας κάνει μηχανικούς και αναίσθητους.

Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο σε έναν κόσμο, που διψάει για πνευματικό νερό. Αφήστε τα όνειρά σας να σεργιανίσουν τους φεγγαρόλουστους δρόμους.

Αν η δημιουργικότητά σας είναι εμποδισμένη….εστιάστε στο ιερό τσάκρα του διαλογισμού. Ξεκουραστείτε με τη Γιόγκα των Ιχθύων!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία