Πανσέληνος στον Ταύρο – Μια οριστική ψυχολογική μεταβολή

miniaies-erwtikes-tayros

Πανσέληνος στον Ταύρο Τρίτη, 12 Νοεμβρίου

Πανσέληνος  : Η Σελήνη και ο Ήλιος είναι σε αντίθεση μεταξύ τους στα ζώδια του Ταύρου και του Σκορπιού. Δύο όψεις συμπίπτουν με αυτή την Πανσέληνο.

Απ’ τη μία, ο Ήλιος θα είναι σχεδόν σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό, έτσι και οι δύο θα σχηματίζουν αντίθεση με τη Σελήνη στον Ταύρο.

Η Σελήνη, ωστόσο, παίρνει βοήθεια από έναν πολύ σημαντικό σύμμαχο: Τον Πλούτωνα, τον κυβερνήτη του Σκορπιού. Αν θέλετε την υποστήριξη κάποιου στη διάρκεια αυτής της άσχημης καταιγίδας στον Σκορπιό, αυτή είναι του Πλούτωνα.

zodia-taro-45

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή έχουμε την κλασική μάχη ανάμεσα στην καρδιά (Σελήνη) και το μυαλό (Ερμής). Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα για τον Πλούτωνα, ο οποίος σχηματίζει ένα φιλικό τρίγωνο με τη Σελήνη. Και με αυτούς τους δύο πλανήτες σε ζώδια της Γης (Ταύρο και Αιγόκερω), το αποτέλεσμα μας προσγειώνει στα πόδια μας.

Ενώ ο Ταύρος περπατά με σίγουρο βήμα, ο Σκορπιό παραμένει παγιδευμένος στην καχυποψία. Το ζόρι αυτής της Πανσέληνου σχετίζεται με θέματα εξουσίας και ελέγχου και στον πυρήνα της: ο αυτοέλεγχος. Ο Σκορπιός γρυλίζει από φόβο. Αν δεν εμπιστεύεται, κανείς δεν τον εμπιστεύεται. Ο Σκορπιός είναι ασταθής και περίπλοκος. Αυτός το αρχέτυπο μας πιέζει να πάρουμε αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή μας. Έτσι, αυτή η Πανσέληνος σηματοδοτεί μια οριστική ψυχολογική μεταβολή. Κάθε συναισθηματική αντίδραση που προκύπτει έχει ρίζες στη ψυχολογία μας.

μελλοντολόγος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πανσέληνος στον Ταύρο Τρίτη, 12 Νοεμβρίου

Ο Ταύρος και ο Σκορπιός ψάχνουν μια ποιοτική ζωή. Ο Ταύρος επενδύει το περισσότερο της ενέργειάς του στον υλικό κόσμο, συχνά δίνει πολύ μεγάλη σημασία στα σύμβολα εξουσίας.

Ο Σκορπιός αναζητά ποιότητα στις υποσυνείδητες σπηλιές που αποφεύγουν οι περισσότεροι. Υπενθυμίζει στον Ταύρο ότι έχει την υποχρέωση να κατακτήσει τον φόβο του απέναντι στο άγνωστο και ο Ταύρος υπενθυμίζει στον Σκορπιό ότι πρέπει να ελέγξει την πραγματικότητα και να δει αν όλοι νιώθουν άνετα.

Είναι σίγουρα βολικό να έχετε μια βάση αυτή την περίοδο, ένα μέρος που να σας κρατά ζεστούς. Ο χειμώνας φτάνει μέρα με τη μέρα. Η Πανσέληνος στον Ταύρο έρχεται τη σωστή στιγμή και φέρνει υλικές ανέσεις.

xartomanteia

Πανσεληνος στον Ταύρο Τρίτη, 12 Νοεμβρίου

Και όντως, ο Ταύρος είναι απτικός και στοργικός, με θεία σύνδεση με το σώμα του. Έχει καταπληκτική αισθητική. Η αδυναμία του είναι μαλακά, ζεστά πράγματα, η ζάχαρη, οι γάτες, τα γκουρμέ φαγητά, τα ζεστά μπάνια και ο ατελείωτος ύπνος.

Ωστόσο, ο ισορροπημένος Ταύρος είναι ικανοποιημένος με τα βασικά. Εάν ένας Ταύρος καταφέρει να υπερνικήσει την επιθυμία του για υλικά αγαθά, η επόμενη πρόκληση είναι να ξεπεράσει την αδράνεια. Ο Ταύρος κινείται αργά και συνήθως δουλεύει σε μικρές αλλά εξαιρετικά παραγωγικές εκρήξεις. Πολλοί Ταύροι δουλεύουν με τα χέρια τους, σμιλεύουν και οχυρώνουν το επίγειο τοπίο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Νιώθουμε την κάθε Πανσέληνο και τη δυνατή της ενέργεια όχι μόνο την ίδια μέρα αλλά πολλές μέρες πριν και μετά. Τα έντονα συναισθήματα και η διαίσθηση, όπως τα βιώνουν οι γυναίκες πριν την έμμηνο ρύση τους.

Κατά τη διάρκεια της Πανσέληνου, είναι πιο πιθανό να αντιδράσουμε υπερβολικά. Είναι καθήκον μας να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να μην αντιδράσουμε ό,τι κι αν συμβεί. Φοράτε γήινες αποχρώσεις και/ή γήινα πετράδια κοντά στον λαιμό και την καρδιά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia