Πανσέληνος στους Ιχθύες – Και οι πιο σκληρές καρδιές θα λιώσουν

selini-afosiwsi-allagi

Πανσέληνος στους Ιχθύες 14 Σεπτεμβρίου .

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου λέγεται από τις φυλές των ιθαγεννων της Βόρειας Αμερικής Σελήνη της συγκομιδής, του καλαμποκιού ή του κριθαριού.

Ο Ήλιος και η Σελήνη θα είναι σε αντίθεση στην Παρθένο και στους Ιχθύς: περιορισμένη πραγματικότητα εναντίον απεριόριστης ευτυχίας.

Η Πανσέληνος στους Ιχθύς μπορεί είτε να υπνωτίσει είτε να απελευθερώσει το πνεύμα. Η πραγματική απελευθέρωση του πνεύματος είναι μια πολύ συνειδητή στιγμή.

zodia-taro-45

Πιστεύω ότι ορισμένα εναλλακτικά επίπεδα μπορούν να μας μεταφέρουν στην ανώτερη συνείδηση. Ωστόσο, ο πιο ισχυρός και αποτελεσματικός τρόπος για να ανυψώσουμε την συνείδησή μας είναι μέσω του διαλογισμού και της ατρόμητης απογραφής της ηθικής.

Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο της άρνησης και της ψευδαίσθησης και λέει τόσο καλά ψέματα που μπορεί ακόμα και να αυταπατά τον εαυτό του χωρίς να το συνειδητοποιεί. Μπορεί να γοητευτεί από φαντασιώσεις, κόλπα, οφθαλμαπάτες.

Ο Ήλιος στην Παρθένο αντιπροσωπεύει τη δουλειά, την υπηρεσία, το καθήκον και την υγεία. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς έρχεται σαν κύμα, ένα θόλωμα, μια δύναμη που θαμπώνει και μας δυσκολεύει να διαχωρίσουμε, να δούμε. Οι Ιχθύες θολώνουν τις αποφάσεις μας.

zwdia-fotia

Πανσέληνος στους Ιχθύες 14 Σεπτεμβρίου .

Η επιρροή τους μας κάνει να χρησιμοποιούμε λιγότερη λογική. Αυτό μπορεί να είναι πολύ καλό, ωστόσο. Πρέπει να παίρνουμε περισσότερες αποφάσεις που ευθυγραμμίζονται με την πνευματικότητά μας. Αλλά η σκιά των Ιχθύων βρίσκεται στην επιείκεια τους, στον εφησυχασμό τους, στην υποτακτική, παθητική στάση τους προς τη ζωή.

Θα ήθελα να προσελκύσω την ανώτερη ενέργεια των Ιχθύων: την αυθεντικότητα και την φαντασία, το προσγειωμένο σώμα και την πνευματικότητα, το καθαρό μυαλό που είναι γεμάτο όνειρα. Είναι όλα αυτά και ακόμα περισσότερα.

Ως το τελευταίο ζώδιο, πιστεύω ότι είναι ένα κράμα όλων των υπόλοιπων ζωδίων. Έχουν την ικανότητα να παίρνουν το σχήμα του αρχέτυπου που θέλουν. Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τη δύναμη αυτού του κοσμικού χαμαιλέοντα για το ανώτερο καλό: αυτή είναι η αποστολή μας.

μελλοντολόγος

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πανσέληνος στους Ιχθύες 14 Σεπτεμβρίου .

Να ‘μαστε με το ένα πόδι στην πράσινη γη και το άλλο να γίνεται αόρατο, να το τραβούν αόρατες δυνάμεις στο πιο μακρινό αστέρι. Ποια είναι η σύνδεση ανάμεσα στη γη και τον ουρανό, ανάμεσα στο καθημερινό και το πρωτοφανές; Η Παρθένος μένει κοντά στο χώμα.

Απασχολείται με το πρόγραμμά της και με τις δουλειές της. Οι Ιχθύες γλιστρούν σε απύθμενους κύκλους REM. Τα όνειρά τους τούς μεταφέρουν τόσο μακριά που αν πρέπει να επιστρέψουν ξαφνικά για να αντιμετωπίσουν κάτι, προτιμούν να πεθάνουν παρά να το κάνουν. Οι Ιχθύες λαχταρούν να αφήσουν αυτόν τον κόσμο και να επιστρέψουν στην ποσειδώνια ουτοπία, την απόκοσμη πατρίδα τους, όπου ο χρόνος και ο χώρος δεν υπάρχουν. Καταλαβαίνει η Παρθένος ότι η δουλειά της στη γη την τραβά στο ίδιο ακριβώς μέρος που δεν είναι μέρος, τόσο θείο που δεν μπορεί να ονομαστεί; Καταλαβαίνει ότι η υπηρεσία της και ο πραγματισμός της είναι μόνο μέσα για την επίτευξη των στόχων, μια γέφυρα που ενώνει το σώμα με τον ουρανό;

Στα πόδια μας τα ψάρια κολυμπούν σε κύκλους, μας ωθούν προς τα βάθη του ωκεανού. Κοιτάξτε τους κολυμβητές που αιωρούνται στα θεία νερά, αποκομμένοι από τους κοσμικούς περιορισμούς.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – 2ο 10ήμερο Σεπτεμβρίου

taro-6-9

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – 2ο 10ήμερο Σεπτεμβρίου

Πανσεληνος στους Ιχθύες 14 Σεπτεμβρίου .

Νιώθουμε την κάθε Πανσέληνο και τη δυνατή της ενέργεια όχι μόνο την ίδια μέρα αλλά πολλές μέρες πριν και μετά. Τα έντονα συναισθήματα και η διαίσθηση, όπως τα βιώνουν οι γυναίκες πριν την έμμηνο ρύση τους. Κατά τη διάρκεια της Πανσέληνου, είναι πιο πιθανό να αντιδράσουμε υπερβολικά. Είναι καθήκον μας να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να μην αντιδράσουμε ό,τι κι αν συμβεί.

Υπερβολική ενέργεια Παρθένου μας κάνει μηχανικούς και αναίσθητους. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο σε έναν κόσμο που διψά τόσο πολύ για πνευματικό νερό. Αφήστε τα όνειρά σας να σας μεταφέρουν στους δρόμους κάτω από το φως της σελήνης. Αν η δημιουργικότητά σας είναι μπλοκαρισμένη, επικεντρωθείτε στο ιερό τσάκρα στον διαλογισμό. Αν νιώθετε αναποφάσιστοι ή χρειάζεστε περισσότερη πνευματική διαύγεια, διαλογιστείτε στο τσάκρα του λαιμού.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot