Πανσέληνος 26/08 Λαχτάρα για Ευτυχια

afroditi-ixtheis-zvdia

Πανσέληνος στους Ιχθείς

Κυριακή, 26 Αυγούστου 

Ο Ήλιος και η Σελήνη θα είναι σε αντίθεση ανάμεσα στην Παρθένο και στους Ιχθείς. Μια ινδιάνικη φυλή ονόμαζε αυτή την Πανσέληνο την Σελήνη της συγκομιδής, τη Σελήνη του καλαμποκιού ή του κριθαριού. 

Βρισκόμαστε εδώ, λοιπόν, με το ένα πόδι στη γη και το άλλο να γίνεται γρήγορα διάφανο, να τραβιέται από μια αόρατη δύναμη στο πιο μακρινό αστέρι. Ποια είναι η σύνδεση ανάμεσα στο καθημερινό και στο ξεχωριστό;

zodia-taro-45

Στην γιόγκα, οι καθημερινές ιεροτελεστίες, όπως ο καθαρισμός, είναι εξίσου σημαντικές με τις στάσεις της. Απλές αλλά βασικές πράξεις δείχνουν ότι τα σώματά μας και οι χώροι που κατοικούμε είναι το ίδιο και το αυτό.

Η Παρθένος είναι δεμένη με τη Γη, πάντα έχει κάτι να κάνει. Οι Ιχθύες ζουν στους απύθμενους REM κύκλους. Σε ανθρώπινη μορφή είναι σαν ψάρια έξω απ’ το νερό.

Τα όνειρά τους τούς μεταφέρουν τόσο μακριά, που όταν ξαφνικά πρέπει να επιστρέψουν για να αντιμετωπίσουν κάτι εγκόσμιο προτιμούν να πεθάνουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Πανσέληνος στους Ιχθείς

Οι Ιχθύες λαχταρούν να αφήσουν αυτόν τον κόσμο και να επιστρέψουν πίσω στην ποσειδώνια ευτυχία, την απόκοσμη πατρίδα τους, όπου ο χρόνος και ο χώρος είναι άγνωστες έννοιες.

Κατανοεί η Παρθένος ότι η δουλειά της την τραβά στο ίδιο μέρος, το οποίο είναι τόσο θεϊκό που δεν έχει όνομα; Η Παρθένος ενθαρρύνει τον πραγματισμό και την οργάνωση, αλλά αυτά είναι απλώς μέσα για έναν σκοπό, μια γέφυρα για την ένωση σώματος και ψυχής.

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μπορεί είτε να υπνωτίσει είτε να απελευθερώσει το πνεύμα. Το να είναι κάποιος υπνωτισμένος σημαίνει να είναι χωρίς συνείδηση, αλλά απ’ την άλλη η πραγματική απελευθέρωση του πνεύματος συμβαίνει μόνο σε μια πολύ συνειδητή στιγμή.

zwdia

Πανσέληνος στους Ιχθείς

Οι Ιχθύες ταλαντώνονται ανάμεσα σε αυτές τις δυο καταστάσεις: τη μια στιγμή ξύπνιοι και ζωντανοί μέσα στο σύμπαν και την επόμενη μαγεμένοι από αντικατοπτρισμούς, ψευδαισθήσεις, κόλπα.

Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο της άρνησης και της ψευδαίσθησης και λένε τόσο καλά ψέματα, που μπορεί να τα πουν στον ίδιο τους τον εαυτό και να τα πιστέψουν. Μην μπερδεύετε τις ψευδαισθήσεις με τα όνειρα –κολυμπήστε προς το φως.

Στην Πανσέληνο η ενέργεια είναι ιδιαίτερα υψηλή και δεν την νιώθουμε μόνο την ίδια ημέρα αλλά για αρκετές ημέρες πριν και μετά. Αυξάνει την συναισθηματική και διαισθητική ενέργεια, όπως ακριβώς τη βιώνουν οι γυναίκες πριν από την περίοδό τους. Υπό την Πανσέληνο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αντιδράμε υπερβολικά.

zwdia

Πανσέληνος στους Ιχθείς

Στα πόδια μας τα ψάρια γλιστρούν σε κύκλους αιωνιότητας, μας προτρέπουν να μπούμε στα βραχώδη βάθη του ωκεανού. Βλέπω έναν κολυμβητή να παραδίνεται στα άγια νερά, αποκομμένος από τους επίγειους περιορισμούς: να ρέει, να διπλώνεται, να ανθίζει, να αναδύεται ξανά και ξανά.

Γεμίστε τις μέρες σας με γιόγκα, διαλογισμό, κατάλληλη διατροφή και όνειρα γι’ αυτά που θα έρθουν. Πολλή ενέργεια απ’ τους Ιχθείς μας κάνει να τα χάνουμε, πολλή ενέργεια της Παρθένου μας κάνει μηχανικούς και αναίσθητους και αυτό είναι πολύ πιο επικίνδυνο σε έναν κόσμο τόσο διψασμένο για το πνευματικό νερό.

Αφήστε τα όνειρά σας να ξεχυθούν στους φεγγαρόλουστους δρόμους. Φορέστε ψυχρούς ή λευκούς τόνους. Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο τρίτο μάτι και στο τσάκρα της κορυφής.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia