Πανσέληνος 28/03 – Θυμωμένη και ανυπόμονη

selini-afosiwsi-allagi

Πανσέληνος 28/03 – Θυμωμένη και ανυπόμονη .

Πανσέληνος 28/03 :  Υπερπανσέληνος – πανσέληνος των σκουληκιών – στο Ζυγό .

Αυτή η πανσέληνος, είναι η πρώτη από τις τέσσερις που θα ακολουθήσουν το 2021. Μια υπερπανσέληνος… μπορεί να είναι μια νέα σελήνη ή μια πανσέληνος, που συμβαίνει όταν η σελήνη βρίσκεται σε περίγειο, δηλαδή στην κοντινότερη απόστασή της από τη γη.

Η Πανσέληνος του Μαρτίου είναι επίσης γνωστή σαν πανσέληνος των σκουληκιών, επειδή αυτή την εποχή μαλακώνει το έδαφος από τις βροχές και βγαίνουν τα σκουλήκια.

zodia-taro-45

Ο ήλιος από τον έντονο Κριό και η σελήνη από τον διπλωμάτη Ζυγό κάνουν αντίθεση μεταξύ τους, στον άξονα του εαυτού (Κριός) και των άλλων (Ζυγός). Η υπερπανσέληνος του Ζυγού, μας ρωτά αν ικανοποιούμε τις ανάγκες μας και τις ανάγκες των άλλων.

Κάθε σχέση αποκαλύπτει ποιοι είμαστε και πού βρισκόμαστε στη ζωή. Οι εξωτερικές συγκρούσεις, αντανακλούν απλά…. την εσωτερική μας σύγκρουση. Η υγεία των σχέσεων μας, εξαρτάται από την επικοινωνία μας. Ο Ζυγός ενδιαφέρεται επίσης για την κοινωνία.

Η αγάπη και η κοινωνία είναι οι ξεχασμένοι παλμοί της ανθρωπότητας. Είναι θαμμένες κάτω από ένα βουνό κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και του τείχους των σπιτιών μας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των τσιγγάνων 24-26/03 Της Καρδιάς το γραμμένο

μελλοντολόγος

Πανσέληνος 28/03 – Θυμωμένη και ανυπόμονη .

Κανένας μας δεν νιώθει πραγματικά συνδεδεμένος με τον συνάνθρωπό του σήμερα. Ακόμη και πριν από την πανδημία, η κοινωνική και συναισθηματική μας νοημοσύνη, γινόταν όλο και πιο σπάνια. Αν δεν μπορούμε πλέον να κοιτάμε ο ένας τον άλλον στα μάτια όταν μιλάμε ή αν ξεχάσουμε την τέχνη της πολιτικής διαφωνίας, τι μας μένει;

Ποιος θα διδάξει τη νεολαία να είναι άνθρωποι; Αν εξετάσουμε από ένα καθαρά ριζοσπαστικό πλαίσιο την κοινωνία μας θα δούμε πώς εμφανίζεται η κοινωνική δικαιοσύνη. Όπως και το είδος των συζητήσεων που κάνουμε με κάποιον. Καθώς η έρευνα θα εμβαθύνει, πρέπει να αφήσουμε πίσω μας ορισμένα πράγματα για να παραμείνουμε σε ευθυγράμμιση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Πανσεληνος 28/03 – Θυμωμένη και ανυπόμονη .

Εξωτερικά, αυτό μπορεί να είναι μια δουλειά ή μια σχέση, αλλά ουσιαστικά έχει να κάνει με τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις μας. Μπορεί αρχικά να δυσκολευτούμε πολύ για να τα παρατήσουμε, επειδή δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς αυτά. Είναι πιο εύκολο να μείνουμε εκεί που είμαστε και να μην κάνουμε αλλαγές.

Πρέπει όμως να αντισταθούμε σ’ αυτόν τον εφησυχασμό. Να δούμε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι και ν’ αναλάβουμε δράση. Ταυτόχρονα, πρέπει να μάθουμε να συγχωρούμε και να ζητάμε συγχώρεση. Αυτή είναι η λεπτή ισορροπία της «τραμπάλας» Κριού/Ζυγού.

Η ψυχική και σωματική ενέργεια αυξάνεται σημαντικά σε κάθε πανσέληνο. Το ίδιο συμβαίνει με τα συναισθήματα και τη διαίσθηση.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των τσιγγάνων 24-26/03 Της Καρδιάς το γραμμένο

xartomanteia

Οι Πανσέληνοι κατά την περίοδο του Κριού τείνουν να είναι θυμωμένες, ανυπόμονες και ανήσυχες. Τίποτα δεν φαίνεται να έρχεται αρκετά γρήγορα. Ίσως υπάρξουν και υπερβολικές αντιδράσεις. Αυτό θα φανεί ακόμη πιο αληθινό, δεδομένου ότι αυτή η υπερπανσέληνος θα κάνει ακριβή αντίθεση τόσο με τον Χείρωνα, όσο και με την Αφροδίτη στον Κριό.

Ο Ήλιος, ο Χείρωνας και η Αφροδίτη θα βρίσκονται σε στενή πολυαστρία. Μείνετε όσο πιο ψύχραιμοι μπορείτε και φροντίστε να παρακολουθείτε τις διαπροσωπικές σας συγκρούσεις, όπως και τις διαφωνίες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA