Παρθένος ο Κύκλος που θα βάλει Τέλος στο Χάος

panselinos-stin-partheno

Παρθένος ο Κύκλος που θα βάλει Τέλος στο Χάος

Ο Ήλιος στην Παρθένο 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου (φθινοπωρινή ισημερία) 2019

Στην καρδιά του αστρολογικού έτους φτάνουμε στην Παρθένο, τη θεά της συγκομιδής. Οι μυθικές αδελφές της είναι η Δήμητρα και η Περσεφόνη.

Η Παρθένος θέλει να δουλέψουμε, να αλωνίσουμε και να καθαρίσουμε, να σιγοτραγουδούμε ανάμεσα σε σειρές από ψηλές σοδειές. Πρέπει να βρεθούμε στη φύση για να κατανοήσουμε αυτόν τον αστερισμό.

zodia-taro-45

Η Παρθένος ζει στην πρασινάδα, στον ήχο του ήλιου και του αέρα, του ξερού γρασιδιού που θροΐζει και των βημάτων που ροκανίζουν δίπλα στο ρυάκι. Ταΐστε το ζώο μέσα σας. Ροκανίστε τη ρίζα, πλέξτε το άχυρο, βάψτε το σώμα σας με τα χρώματα του φθινοπώρου. Κάντε το σπίτι σας κάτω από το δέντρο και τα αστέρια. Πλύνετε το πρόσωπό σας και την μπλούζα σας στο κελαρυστό ποτάμι. Πιάστε τα φρούτα ενώ πέφτουν. Ξεριζώστε το μανιτάρι από την γήινη ρίζα του.

Συνήθως οι Παρθένοι είναι κάπως συγκρατημένοι στην αρχή. Έπειτα ιδιαίτερα ομιλητικοί. Το μυαλό της Παρθένου είναι ένα σύνθετο πάζλ. Η Παρθένος είναι συνηθισμένη στον φρενήρη ρυθμό και τις άπειρες ιδιαιτερότητες του εσωτερικού κόσμου της. Οι υπόλοιποι γοητευόμαστε από αυτόν τον χαοτικό αλλά ταυτόχρονα μεθοδικό κυκεώνα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Παρθένος ο Κύκλος που θα βάλει Τέλος στο Χάος

Η ζωή της Παρθένου είναι γρήγορη και αλλάζει διαρκώς. Περιμένετε αυτή η εποχή να είναι, όπως πάντα, εξαιρετικά γεμάτη. Η Παρθένος κυβερνάται από τον Ερμή, τον αγγελιοφόρο θεό. Μπορεί να μετακομίσετε ή να βρείτε δουλειά, να ξεκινήσετε το σχολείο, να χωρίσετε, να σκάψετε πιο βαθιά –ξέρετε την αποστολή σας.

Δεν υπάρχει διάλειμμα, ανάπαυση, χαλάρωση εδώ. Η Παρθένος μπορεί να καταναλωθεί τόσο πολύ από τη δουλειά της που ξεχνά να αναπνεύσει ή να ξεκουραστεί. Θα νιώσετε έναν σπόρο να ανθίζει στο στομάχι σας, ενθουσιασμό στα οστά των χεριών σας, διαπεραστική προσδοκία.

Η Παρθένος έχει αυτενέργεια και καθαρά όρια. Η διέλευση αυτή έχει να κάνει με την εξάσκηση, την αφοσίωση και την οξυδέρκεια. Η Παρθένος είναι εδώ για να διατηρήσει, να παρακολουθήσει, να τακτοποιήσει και να κατηγοριοποιήσει.

Διαβάστε στο : Τράπουλα Sibylla – Απρόσμενες συναντήσεις παλιών Εραστών

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Παρθένος ο Κύκλος που θα βάλει Τέλος στο Χάος

Απαιτεί συνεχή και ευδιάκριτη βελτίωση μέσα και έξω. Αυξάνει επίσης την επίγνωση του σώματος και του τι βάζουμε μέσα του. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να δεσμευτείτε (ξανά) στην τακτική άσκηση και την υγιεινή διατροφή.

Τόσες πολλές αλλαγές συμβαίνουν αυτή την σεζόν. Κατά τρόπο ειρωνικό, οι περισσότεροι Παρθένοι δεν αγαπούν ούτε εκτιμούν την αλλαγή, ειδικά αν διακόπτει τη ροή τους. Η αλλαγή θα έρθει, αυτό το ξέρουμε –αλλά πώς θα αντιδράσετε σε αυτή;

Το φθινόπωρο φτάνει και φεύγει, οι άνεμοι αλυχτούν πάνω στη γη και η ήρεμη, ήπιων τόνων Παρθένος βλέπει τα χωράφια της να μαραζώνουν και να σπάνε κάτω από τους παγωμένους κρυστάλλους. Θα επιστρέψει και θα ξεκινήσει από την αρχή του χρόνου, όπως κι εσείς, όπως κι εγώ. Όλοι επιστρέφουμε. Τίποτα δεν χάνεται.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθενος ο Κύκλος που θα βάλει Τέλος στο Χάος

Η πρώτη ημέρα του κύκλου της Παρθένου θα είναι ιδιαίτερα γεμάτη. Συμπίπτει με το τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους, τον άλλο αστερισμό που κυβερνάται από τον Ερμή. Το αρχέτυπο της Παρθένου συνδέεται πολύ στενά με τα ελεγχόμενα, επίσημα περιβάλλοντα όπως το σχολείο, τη δουλειά κ.λπ. Όταν αποδεχόμαστε εξ ολοκλήρου αυτή την περίοδο μάθησης και οργάνωσης, διοχετεύουμε σωστά την Παρθένο και λαμβάνουμε όλες τις αφθονίες της: την εστίαση, την ορμή και τις μεγάλες, ικανοποιητικές ημέρες!

Στις 29 Αυγούστου –την ίδια ημέρα που ο Ερμής μπαίνει στην Παρθένο– ο Ήλιος θα σχηματίσει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο. Αυτή είναι μια μέρα απόλυτης ελευθερίας. Ό,τι κι αν σας περιόριζε, τώρα είναι η ευκαιρία σας να το αφήσετε ή να το ξεπεράσετε –απολαύστε το. Στις 2 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος ενώνεται με τον Άρη στην Παρθένο σε μια σύνοδο που φέρνει γρήγορους ρυθμούς.

δωρεάν-προβλέψεις

Παρθενος ο Κύκλος που θα βάλει Τέλος στο Χάος

Μια εξαιρετικά παραγωγική ημέρα με αρκετή σωματική ενέργεια για να δουλέψετε. Την επόμενη ημέρα, στις 3 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος ενώνεται με τον Ερμή, τον κυβερνήτη της Παρθένου! Αυτή θα είναι μία από τις καλύτερες ημέρες του κύκλου.

Καλή μέρα για να ταξιδέψετε ή να οργανώσετε. Επίσης, ιδανικό βράδυ για να βγείτε και να παίξετε παιχνίδια γνώσεων! Όλα τείνουν να μοιάζουν ότι μπαίνουν στη θέση τους υπό αυτή την επιρροή –απολαύστε το κι αυτό.

Στις 6 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον Αιγόκερω. Αυτή η βαριά γήινη όψη περιλαμβάνει πολύ σχεδιασμό –μπορεί να νιώθουμε λίγο γκρινιάρηδες λόγω αυτού. Στις 8 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη, προσέχετε στους δρόμους.

Διαβάστε στο : Τράπουλα Sibylla – Απρόσμενες συναντήσεις παλιών Εραστών

zwdia-taro-astra

Μπορεί να νιώθετε εκτός φόρμας και κουρασμένοι. Ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 10 Σεπτεμβρίου.

Η επιρροή αυτή μπορεί να είναι λίγο παράξενη και καταθλιπτική, αλλά συνήθως απλά κλέβει τον ύπνο μας. Τέλος, ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω την ημέρα της Πανσέληνου –αυτή κι αν είναι δυνατή ημέρα!

Μπορεί να μην μπορούμε να κοιμηθούμε, αλλά θα νιώθουμε τόσο καλά ριζωμένοι, βαθιά μέσα μας μέχρι το μεδούλι. Η τέλεια ημέρα για ενεργειακή θεραπεία.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot