Πικάντικη ατμόσφαιρα με συναισθηματικές εκρήξεις 02-03/01

gynaika-antras-sxeseis

Πικάντικη ατμόσφαιρα με συναισθηματικές εκρήξεις 02-03/01 .

Πικάντικη ατμόσφαιρα : Με εξαιρετικά ευνοϊκούς οιωνούς πέρασε το 2021 το κατώφλι του χρόνου, αστρολογικά τουλάχιστον!

Γι’ αυτό φρόντισε ένα πολλά υποσχόμενο εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, συνδυασμός των στοιχείων Γης και Νερού!

Αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί, να κυλήσουν απρόσκοπτα οι δημιουργικές δυνατότητες για όλους. Υπάρχει μια απροσδιόριστη επαφή, που θα ενεργοποιήσει προσγειωμένα αποτελέσματα και επικοινωνίες… Και αυτά τα αποτελέσματα θα είναι γλυκύτατα!

zodia-taro-45

Η ατμόσφαιρα ευνοεί τον οραματισμό, γι’ αυτό «δείτε» τις συγκυρίες να στρέφονται προς όφελός σας την καινούργια χρονιά. Μπορεί και να πάρετε μια πρόγευση από τις καλύτερες μέρες που έρχονται… Αρκεί να διοχετεύσετε την έμπνευσή σας μέσα από ρεαλιστικούς στόχους!

Η Σελήνη στον Λέοντα προσεγγίζει τους Αφροδίτη και Άρη για κάποια ευρύτερα τρίγωνα, στήνοντας ένα μεγάλο τρίγωνο στο στοιχείο της Φωτιάς. Πριν ακόμη γίνει ακριβείας αυτό, η Σελήνη θα ολοκληρώσει τις όψεις της το Σάββατο. Η διάθεσή σας αρχίζει να φωτίζεται με αισιοδοξία, χαρά, απόλαυση, αποκτά κίνηση!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Πικάντικη ατμόσφαιρα με συναισθηματικές εκρήξεις 02-03/01 .

Όλο το σαββατοκύριακο, ο Ερμής στον Αιγόκερω θα προσεγγίζει τον Πλούτωνα. Θα σχηματίσουν μια σύνοδο, που θα γίνει ακριβείας προς τη Δευτέρα. Αυτή θα παράσχει δύναμη και βάθος στις πνευματικές σας διεργασίες, τις επικοινωνίες και τις αισθήσεις σας!

Ίσως να υπάρξει και λίγη ένταση παράλληλα… Δεν αποκλείονται κάποιες λεκτικές εκρήξεις, που θα έχουν πολλαπλές επιλογές στην ερμηνεία τους. Όλες θα είναι βάσιμες. Αλλά έχετε τώρα τη δυναμική να απαλλαγείτε από πεπερασμένους τρόπους σκέψης, να αναδυθείτε σαν τον Φοίνικα από τις στάχτες του!

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη θα αφήσει τον πύρινο Λέοντα και θα περάσει στη γήινη Παρθένο. Ο Δίας θα προετοιμάζει ένα εξάγωνό του με τον Χείρωνα. Η Σελήνη θα βρεθεί σε όψη χιαστί πρώτα με τον Δία και μετά με τον Χείρωνα, άλλη μια κορύφωση. Εδώ ο Αέρας και η Φωτιά στρέφονται στη Γη!

Διαβαστε επισης: Αγγελικά Ταρώ – Ιανουάριος 2021

zwdia-66

Έχουν μεγάλη σημασία τα παρελκόμενα, για όσα μακροπρόθεσμα μελετάτε. Το πώς θα επηρεάσουν τη διάθεσή σας εναπόκειται στο πόσο ειλικρινείς είστε για τις ελπίδες σας, τους περιορισμούς σας, την τωρινή φιλοσοφία σας. Η Σελήνη στην Παρθένο προάγει τη «συντήρηση» αλλά και τη δόμηση των μακροπρόθεσμων σχεδίων σας. Ακόμα και ένα μικρό στρίψιμο μπορεί να επιφέρει μεγάλη διαφορά!

Την Κυριακή, η Σελήνη στην Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό. Προχωρά σε ένα ακόμη τρίγωνο, με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω. Η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, η Ήρα με τον Χείρωνα. Η διάθεση γίνεται πιο πικάντικη, αν και παραμένει σταθερή και ευχάριστη!

Διαβαστε επισης: Αγγελικά Ταρώ – Ιανουάριος 2021

chartomantia-098

Πικαντικη ατμόσφαιρα με συναισθηματικές εκρήξεις 02-03/01 .

Ευνοείται κάθε σταθεροποιητική κίνηση για να βελτιώσετε τα δεδομένα σας. Και θα υπάρχει αρκετή φλόγα για να πυροδοτήσει αυτή την τάση σας: Θα είναι πιο εύκολο να είστε αυθεντικοί, να τροφοδοτήσετε το πάθος της προόδου μέσα από αυτή τη νέα βάση… Είναι η στιγμή να επεκταθείτε πέρα από τη ζώνη άνεσής σας!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το πρώτο σαββατοκύριακο του 2021;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA