Πληροφορίες και αισθησιακές εμπειρίες 27-28/03

karkinos-problhmata

Πληροφορίες και αισθησιακές εμπειρίες 27-28/03 .

Πληροφορίες και εμπειρίες :  Η ατμόσφαιρα προετοιμάζεται για να υποδεχθεί την Πανσέληνο στον Ζυγό, την Κυριακή 28 Μαρτίου.

Στο σκηνικό μπαίνει ένα τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη και μια σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο από τον Κριό.

Κάτι έχει ήδη κατασταλάξει, βοηθώντας σας να το κατανοήσετε καλύτερα στο μέλλον. Κάθε είδους δράση θα συμβάλλει στο να γίνουν πιο διαυγείς οι στόχοι σας!

zodia-taro-45

Η Αφροδίτη θα συμπράξει και με τον Χείρωνα πριν την Πανσέληνο της Κυριακή. Θα είναι κι αυτό ένα εφαλτήριο να κατανοήσετε περισσότερο τον εαυτό σας, σαν μια ευπρόσδεκτη ώθηση να είστε αυθεντικοί!

Ο Ερμής ξεπερνά το τετράγωνό του με τον Άρη και ετοιμάζεται για μια σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Πληροφορίες και αισθησιακές εμπειρίες κερδίζουν σταδιακά έδαφος… Και δεν αποκλείεται να μειώνουν την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα ή να αποτελέσουν «παγίδες», με το ιδιόμορφο σκεπτικό ή τις ψευδαισθήσεις τους. Οι όποιες αμφιβολίες σας γεννηθούν για τα συμπεράσματά σας, θα αποτελέσουν την πιο λογική αντίδραση. Γι’ αυτό δώστε σημασία… σε αυτές και τη λογική σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Πληροφορίες και αισθησιακές εμπειρίες 27-28/03 .

Η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή προς τα ξημερώματα του Σαββάτου. Μπορεί να σας δελεάσει η προοπτική να αναβάλετε πράγματα: Να το κάνετε, μόνο αν έχετε ένα στιβαρό σχέδιο δράσης με πρακτική εφαρμογή. Η έξαρσή σας θα είναι ουσιαστική, σε σημείο ανάγκης γι’ αυτές τις αναβολές. Δώστε στον εαυτό σας όσο περιθώριο χρειάζεται – ακόμα και ένα άγριο ξέσπασμα θα σας ανανεώσει!

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη στην Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Θα συνεχίσει την πορεία της μέχρι να βγει από αυτό το ζώδιο και να περάσει στον Ζυγό. Αυτή θα είναι μια έντονη και ισχυρή φάση: Θα συνειδητοποιήσετε ποια σημεία επιφέρουν πραγματικά τη διαφορά, κάθε προσφορά θα αποτελέσει ώθηση για όλους. Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι κάποιοι θα λάβουν την όποια βοήθεια. Πρέπει να νιώθετε άνετα, σε όποια πλευρά της εξίσωσης κι αν βρίσκεστε. Αν όχι, καλό είναι να το συλλογιστείτε!

Διαβαστε επισης : Οδηγός επιβίωσης για την Πανσέληνο του Μαρτίου 2021

 

zodia-zvdia-22

Πληροφοριες και αισθησιακές εμπειρίες 27-28/03 .

Το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη στον Ζυγό θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ήλιο στον Κριό. Μέχρι το μεσημέρι θα έχει αναδυθεί η Πανσέληνος. Αυτή θα «διασπάσει» κάπως μια όψη τριγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο. Οι πλανήτες του πολέμου και της πειθαρχίας μαζί με τη Σελήνη από ζώδια του Αέρα, θα σχηματίσουν μια όψη ρόμβου με τους Ήλιο – Χείρωνα και Αφροδίτη σε ζώδια της Φωτιάς!

Οι σχέσεις σας είναι αυτές που σας «θρέφουν»: Τις χρειάζεστε για να συνεχίσετε να είστε ο εαυτός σας, ακόμα και μόνο για να «είστε». Αλλά σημαντικός παράγοντας σε αυτό, είναι να έχετε γνώση της αυθεντικής ύπαρξής σας… Μόνο έτσι θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τη γνησιότητά σας, προκειμένου να συμβάλλετε σε ένα αληθινό και ευεργετικό μέλλον με διάρκεια. Είναι ένας πλήρης κύκλος: Από τον εαυτό σας προς τους άλλους και πάλι προς τον εαυτό σας!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76