Προσωπικές αλλαγές εκ θεμελίων 16-22/08

didaskalia-planitwn-afroditi

Προσωπικές αλλαγές εκ θεμελίων 16-22/08 .

Προσωπικές αλλαγές  : Αν ξυπνήσετε τη Δευτέρα με μια έντονη διάθεση να κάνετε διακοσμητικές επεμβάσεις στους χώρους σας, μην εκπλαγείτε.

Η καλαίσθητη Αφροδίτη περνά σε κυριαρχικά εδάφη της μέσα στον ρομαντικό Ζυγό, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για μια έδρα της θεάς του έρωτα, που σημαίνει ότι σε αυτή την ετήσια επίσκεψή της είναι φορτισμένη με την μέγιστη ισχύ της!

zodia-taro-45

Ωστόσο, η δύναμη της θέλησης θα είναι στο ναδίρ στη διάρκεια αυτής της μετάβασης. Καλή τύχη στην προσπάθεια να συγκρατήσετε τον εαυτό σας, μπροστά στους κάθε είδους πειρασμούς καλοπέρασης: Από τα εκλεπτυσμένα πιάτα, μέχρι τα απαλά υφάσματα και τις πολυτελείς επιλογές σε έργα τέχνης και τη μόδα… Μάλιστα, ίσως να έχετε ανοίξει κάποιες σελίδες στο διαδίκτυο για να κάνετε αγορές αδιακρίτως!

Το θέμα είναι ότι τα χρήματα ξεγλιστρούν εύκολα από τα χέρια σας όταν βρίσκεται η Αφροδίτη στον Ζυγό. Αν καταφέρετε να συγκρατηθείτε, σίγουρα θα αποταμιεύσετε αρκετά σε ένα πραγματικά σημαίνον απόκτημα που θα αποτελέσει και έξυπνη επένδυση… Μπορεί να είναι ένα αξιόλογο κόσμημα ή ένα ρούχο από μια επωνυμία με περιβαλλοντική ηθική!

zodia-zvdia-22

Προσωπικές αλλαγές εκ θεμελίων 16-22/08 .

Κάθε είδους συμπράξεις ευνοούνται όταν η Αφροδίτη της ειρήνης, της αγάπης και της αρμονίας διασχίζει τον Ζυγό. Ωστόσο, δεν πρέπει να φανείτε εύκαμπτοι στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων. Αν συνηθίζετε να κάνετε υποχωρήσεις για να αποφύγετε τις συγκρούσεις, επιστρατεύστε έναν εκπρόσωπό σας για να αναλάβει τον ρόλο του «κακού». Το να τίθενται δίκαιοι όροι από την αρχή, είναι πολύ πιο εύκολο από το να προσπαθήσετε να διευθετήσετε διαφωνίες αργότερα!

Ο ανατρεπτικός Ουρανός γυρίζει ανάδρομος μέσα στον Ταύρο, από την Πέμπτη 19 Αυγούστου μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2022. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, όλοι οι εξώτεροι πλανήτες θα κινούνται ανάδρομοι… Μιας και πρόκειται επίσης για τους Δία και Πλούτωνα, επιβάλλεται να ρίξετε όλοι μια πιο ουσιαστική ματιά στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Πόσο καλά συνεργάζεστε με τους άλλους ανθρώπους;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ο Ουρανός κινείται με την όπισθεν για σχεδόν πέντε μήνες κάθε χρόνο. Η συγκυρία μπορεί να ανακόψει ή να διακόψει κάθε πρόοδό σας. Ο ανατρεπτικός πλανήτης άρχισε την οκταετή «άβολη» διαδρομή του στον Ταύρο τον Μάιο του 2012. Έκτοτε έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος, ανάμεσα στις ραγδαίες επιστημονικές εξελίξεις και τις πεισματικές παλιομοδίτικες πεποιθήσεις. Ο φουτουριστής Ουρανός αγαπά τις προκλήσεις, ο παραδοσιακός γήινος Ταύρος θέλει να μένουν τα πάντα ως έχουν… Κατανοείτε την αντιλογία!

Όλοι θα συνεχίσουν να πορεύονται με αυτή την «διχοτόμηση» καθ’ όλο το 2022. Θα αναζητούν τρόπους να ισορροπήσουν τις σύγχρονες ανέσεις τους με τον αντίκτυπό τους στον πλανήτη, από τις κλιματικές αλλαγές μέχρι την οικονομία. Η απαίτηση για σημαντικές υποδομές παγκοσμίως, φέρει το όνομα του Ουρανού στον Ταύρο. Οι πρωτοβουλίες για το περιβάλλον θα δημιουργήσουν περισσότερες θέσεις εργασίας, για να γίνουν έργα που προάγει ο ανθρωπιστής πλανήτης στη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 17-19/08 – Νέα πρόσωπα και παλιές υποθέσεις

taro-zodia-098

Προσωπικες αλλαγές εκ θεμελίων 16-22/08 .

Σε προσωπικό επίπεδο, πού θα μπορούσατε να κάνετε κάποιες αλλαγές εκ θεμελίων; Από τον προϋπολογισμό και τη διατροφή σας μέχρι την ισορροπία μεταξύ δουλειάς και ζωής, αρχίστε να απλοποιείτε την καθημερινότητά σας. Ένα τρίγωνο του υποκινητή Άρη με τον Ουρανό, θα παράσχει τον απαραίτητο ενθουσιασμό για να οργανωθείτε κατάλληλα!

Αλλά ακόμα κι όταν θα έχετε βρει τη ροή σας, μην αναλάβετε περισσότερα από όσα μπορείτε να διαχειριστείτε. Το συστήνει μια αντίθεση του Ήλιου με τον Δία, επίσης στις 19 Αυγούστου. Παρά την όποια ηθική σκέψη ή διάθεση για μεγιστοποίηση, το εγώ σας θα δέχεται πρόκληση… Να θυμάστε ότι η καθημερινότητα είναι ένας μαραθώνιος, όχι σπριντ ούτε ανταγωνισμός!

zwdia-zodia-33Η Εποχή της Παρθένου αρχίσει την Κυριακή 22 Αυγούστου, που ο Ήλιος ανοίγει αυτό τον νέο μηνιαίο κύκλο του. Αλλά πριν βάλετε μπροστά στην ντουλάπα σας τις πιο «μη επεξεργασμένες» επιλογές, χαρείτε ένα τελευταίο πολυτελές πάρτι: Το χρειάζεται η μανιώδης και πειραματική Πανσέληνος στον Υδροχόο!

Πρόκειται για το σπάνιο δεύτερο στη σειρά ολόγιομο φεγγάρι σε αυτό το ζώδιο, με το προηγούμενο στις 23 Ιουλίου. Έκτοτε όλοι λάβατε κάποια διαφωτιστικά μηνύματα για τα πάντα, από την κοινοτική συνεργασία μέχρι το πώς να αναστέλλετε κάθε πρόθεση αυτοπροβολής.

Πώς μπορείτε να απολαμβάνετε τις προσωπικές σας ελευθερίες, ενώ παράλληλα συμπράττετε με την υπόλοιπη κοινωνία; Το καίριο σημείο ισορροπίας ανάμεσα στο «εγώ» και το «εμείς», είναι κάτι που ο Υδροχόος κατανοεί άρτια… Να έχετε την πίτα σας αλλά να ταΐζετε και τα σκυλάκια!

Όταν ο Ήλιος περάσει στην Παρθένο της προσφοράς την Κυριακή, θα είναι πιο εύκολο να αποδεχθείτε την έννοια της συλλογικής ευθύνης. Αυτός ο ηλιακός κύκλος της ευημερίας θα σας θυμίσει να κάνετε πιο υγιείς και φυσικές επιλογές: Να αγοράζετε οργανικά και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, υποστηρίζοντας παράλληλα τις τοπικές επιχειρήσεις!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 17-19/08 – Νέα πρόσωπα και παλιές υποθέσεις

dream

Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή μπορεί να είναι δωρεάν, ανακυκλωμένα, αποχρωματισμένα ή/και μέσω ανταλλαγών. Η οργάνωση θα κυριαρχήσει επίσης κατά την Εποχή της Παρθένου. Αν έχετε πολλά πράγματα, είναι καλή στιγμή να αποκτήσετε έξυπνες λύσεις αποθήκευσης και τακτοποίησης… Έτσι θα ξέρετε πού βρίσκεται το καθετί όταν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot