Ροζ Υπέρ Πανσέληνος 26/04 – Πάρτε βαθιές ανάσες

erwtikes-2414

Ροζ Υπέρ Πανσέληνος στο Σκορπιό 26 Απριλίου 2021 .

Ροζ Υπέρ Πανσέληνος : Αυτή η πανσέληνος είναι η δεύτερη, από τις τέσσερις του 2021. Η υπερπανσέληνος είναι μια πανσέληνος ή μια Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται όταν το φεγγάρι βρίσκεται πιο κοντά στη Γη ( περίγειο).

Η πανσέληνος του Απριλίου είναι γνωστή σαν ροζ πανσέληνος, επειδή προαναγγέλλει την εμφάνιση ενός ροζ αγριολούλουδου, που είναι από τα πρώτα λουλούδια της άνοιξης.

Είναι επίσης γνωστό σαν φεγγάρι της βλάστησης, φεγγάρι αυγών, ή φεγγάρι ψαριών. Ο ήλιος και το φεγγάρι κάνουν αντίθεση μεταξύ τους, από τον ρωμαλέο Ταύρο και τον αινιγματικό Σκορπιό, αντίστοιχα – στον άξονα όσων μπορούν να φανούν, έναντι αυτών που δεν μπορούν.

zodia-taro-45

Μαζί αυτοί οι δυο αστερισμοί κυβερνούν (μεταξύ άλλων): τη χρηματοδότηση, την κληρονομιά, την περιουσία, τους φόρους και τα υλικά αγαθά. Ο Ταύρος και ο Σκορπιός αφηγούνται τα υλικά και τα άυλα, τη μορφή και το άμορφο, τη συνειδητή σκέψη και την υποσυνείδητη επιθυμία, τις ευθείες διαδρομές και τις ελικοειδείς σκάλες. Το ταξίδι του Σκορπιού είναι αναπόφευκτο και μη αναστρέψιμο.

Ο Σκορπιός μας απομακρύνει από το φόβο, σαν ένα παλιρροιακό κύμα που ξεριζώνει οτιδήποτε περίπλοκο από τη ρίζα του. Μετά μας μεταφέρει γυμνούς και σαστισμένους, πάνω από έναν καταρράκτη αλλαγών, χαράς…. κι ακόμη περισσότερων αλλαγών. Ο ήλιος στον Ταύρο είναι απλούστερος.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ροζ Υπέρ Πανσέληνος στο Σκορπιό 26 Απριλίου 2021 .

Είναι εδώ για να δουλέψει και να ομορφύνει, να φάει, να κάνει έρωτα, να χαλαρώσει και να βυθιστεί στο τέλος της μέρας, σ’ ένα βουνό από μαξιλάρια και κουβέρτες συντροφιά με τη γάτα του. Η υπερπανσέληνος στο Σκορπιό μας οδηγεί στα κατώτερα τσάκρα, σαν ένα υποβρύχιο κάτω από τη θάλασσα του μυστηρίου.

Ο Σκορπιός πέφτει μέσα στο απόλυτο σκοτάδι και τους αόρατους ωκεανούς. Διερευνά, τις αισθήσεις και τις αντιδράσεις. Είναι ένα φτερωτό πλάσμα, που προσπαθεί να βγει έξω από το κουκούλι του. Όταν οι αστρολόγοι μιλούν για τον Σκορπιό, η δύναμη και ο έλεγχος είναι συνηθισμένες λέξεις-κλειδιά. Η αλήθεια είναι πως ο Σκορπιός συνδέεται πάρα πολύ μ’ αυτές τις δυναμικές. Η ουσία του ωστόσο, αφορά στην πραγματικότητα τον αυτοέλεγχο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 22-24/04 – Επανασύνδεση με ευκολία – Γρήγορη πρόοδος

zodia-0988

Ροζ Υπερ Πανσέληνος στο Σκορπιό 26 Απριλίου 2021 .

Πρέπει να μάθουμε πρώτα απ’ όλα να εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας. Εμπιστευτείτε τον λοιπόν…με τις σκιές και με τα καλά του. Συγχωρήστε τον. Πάρτε βαθιές ανάσες. Η φύση του Σκορπιού, είναι η δύναμη της εσωτερικής φωτιάς: είναι ταυτόχρονα τόσο ψυχρός όσο ο πάγος και τόσο καυτός όσο ο πολεμοχαρής Άρης. Είναι αίμα και αδρεναλίνη…καθαρή φωτιά. Η ψυχική και σωματική ενέργεια αυξάνεται σημαντικά σε κάθε πανσέληνο.

Τα συναισθήματα και η διαίσθηση αυξάνονται. Αυτή η υπερπανσέληνος κάνει αντίθεση όχι μόνο με τον Ήλιο…αλλά και με τον Ουρανό, την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Ταύρο. Θα είναι έντονη! Θα νιώσετε την αναγέννηση. Παραδοθείτε σ’ αυτή. Αφήστε τον εαυτό σας να νιώσει τα πάντα. Στον διαλογισμό, εστιάστε στο τσάκρα του ηλιακού πλέγματος.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA