Σαββατοκύριακο Αγάπης 17-18/08 Ηθικές και Ανήθικες Προτάσεις!

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-12-18-5

Σαββατοκύριακο Αγάπης

Σαββατοκύριακο : Ο Ερμής έχει ξεμπερδέψει πλέον με τη σκιά της ανάδρομης πορείας του… Αίσιο στοιχείο για το εξής!

Ο αγγελιαφόρος πλανήτης σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό, ο άξονας είναι Λέοντας – Ταύρος.

Είναι μια όψη που μιλά για πληθώρα εκπλήξεων, απρόβλεπτων ειδήσεων, μια πιθανή ωφέλιμη ανατροπή στις απόψεις ή τον ρόλο σας!

zodia-taro-45

Παρασκευή και Σάββατο παρίστανται στον Λέοντα ο Ερμής, ο Ήλιος, η Αφροδίτη, η Ήρα και ο Άρης. Όλα είναι έντονα και η δημιουργικότητα σε κρίσιμη αφθονία!

Μετά ο Άρης περνά στην Παρθένο, το κυβερνείο περνά από τον Ήλιο στον Ερμή – αλλά είναι και οι δύο στον Λέοντα. Πρόκειται για ένα θερμό και παλλόμενο σκηνικό. Η ουσία της δράσης περνά από τη βάση του εγώ στην προσφορά, διατηρώντας όμως την επίγευση του καλοκαιρινού κρασιού!

Μεθυσμένοι δραματικά ή βασιλικά… Δέχεστε την ώθηση να κάνετε τα πάντα με έναν πιο ουσιαστικό και συνετό και πρακτικό τρόπο. Ωστόσο, οι κινήσεις σας δεν υπολείπονται εξυπνάδας και κομψότητας και αφθονίας. Θαυμάσιες ποιότητες!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love

Σαββατοκύριακο Αγάπης

Η Αφροδίτη προσεγγίζει για να προσπεράσει την Ήρα μέσα στο σαββατοκύριακο. Θα το πράξει την Κυριακή. Την ίδια μέρα, ο ανάδρομος Κρόνος και ο ορθόδρομος Δίας θα σχηματίσουν ένα ημιεξάγωνο ακριβείας. Στις 30 μοίρες απόσταση μεταξύ Αιγόκερω και Τοξότη, οι δύο πλανήτες διαμένουν στα ζώδια που κυβερνούν. Η

όψη τους διέπεται από την ενέργεια του διδάσκαλου – ιεροκήρυκα, και σφραγίζει τη σύνοδο ανάμεσα στην Αφροδίτη και την Ήρα. Δέσμευση, γλυκιά και ηλιόλουστη αφοσίωση διαχέουν το στίγμα μιας ηχηρής αποπληρωμής, με εξίσου αίσιες δονήσεις!

κρυσταλλομαντεία

Οι άνθρωποι κάνουν προτάσεις γάμου κάθε μέρα του χρόνου. Αλλά αυτό είναι ένα εξαιρετικά αξιαγάπητο σκηνικό για αυτή την κίνηση. Με τον Άρη στα τέλη του Λέοντα κατά το πρώτο μισό του σαββατοκύριακου, τέτοιες χειρονομίες θα ολοκληρώσουν τη δραματουργία του. Όταν ο Άρης πατήσει την πρώτη μοίρα της Παρθένου, είναι μια νέα αρχή: Έχει λογική και ενισχύει την πλοκή, ωστόσο προέρχεται από τη λάμψη του Λέοντα!

Ό,τι κι αν διεκδικήσετε αυτό το σαββατοκύριακο, η πολυαστρία του λιονταριού θα του προσθέτει την λαμπρότητα των θαυμάτων. Θα είναι απολαυστικό, θα είναι ζουμερό… Θα έχει μια τολμηρή χροιά που θα βελτιώνει την τελική σας εικόνα!

Αυτό είναι ένα ιδανικό σαββατοκύριακο για να «προτείνετε»… κάτι. Ας μην είναι γάμος. Μπορεί να απευθύνετε μια πρόταση στον εαυτό σας: Να φτιάξετε έναν κήπο, να εξελίξετε κάτι. Σκεφτείτε κάτι καινοτόμο!

Καλές είναι οι προτάσεις γάμου, αν είναι το ζητούμενό σας. Αλλά τι άλλες προτάσεις μπορείτε να σκεφτείτε; Μπορούν να αφορούν συνέργεια, χωρίς να είναι απαραίτητο. Τολμήστε να αποδώσετε σε αυτό τον καινούργιο ρόλο!

chartomantia-098

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σαββατοκύριακο Αγάπης

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη από τους Ιχθύες θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και όψη χιαστί με τον Ήλιο και την Αφροδίτη. Οι διαθέσεις έχουν ένταση. Όταν ο Άρης περάσει στην

γήινη Παρθένο, η σεξουαλική όρεξη γίνεται ενθουσιώδης. Μπορεί να χρειαστούν κάποιοι ελιγμοί για να συντονιστεί η διάθεση με τον στόχο – αλλά οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας!

Η Σελήνη ολοκληρώνει με τους Ιχθύες την Κυριακή. Περνάει στον Κριό, σε μια συνάντηση με τον Χείρωνα και μια όψη χιαστί με τον Άρη. Ό,τι κι αν κάνετε, θα νιώθετε ότι προχωράτε. Σε αυτό θα βοηθήσει και η ρεαλιστική κρίση για τις ικανότητές σας.

taro-6-9

Σαββατοκυριακο Αγάπης

Ξέρετε σε τι είστε ειδήμονες και σε τι χρειάζεστε λίγη δουλειά. Να είστε ειλικρινείς με τα όριά σας, χωρίς να τα αφήσετε να σας αναχαιτίσουν. Να ζητάτε τη βοήθεια που χρειάζεστε. Όχι μόνο θα την λάβετε, θα βελτιωθείτε και εσείς οι ίδιοι καθ’ οδόν!

Η Σελήνη από τον Κριό ετοιμάζει ένα ζωηρά συναισθηματικό τρίγωνο με τον Ερμή από τον Λέοντα. Αν και θα τελειοποιηθεί τη νύχτα προς τη Δευτέρα, είναι απτή η εύνοιά του και την Κυριακή. Η σκέψη σας είναι οξυμένη, σοφίζεστε τρόπους για να προχωρήσετε παρακάτω!

FACEBOOK (1)

Αν δεν βρίσκετε το κίνητρό σας, σηκωθείτε και κινηθείτε προς κάθε κατεύθυνση.

Κινήστε το σώμα σας και θα ακολουθήσει το μυαλό.

Είναι θαυμάσια μέρα για να κάνετε σχέδια, για να πάτε σε μέρη… Ακόμα κι αν είναι μόνο στη σκέψη σας!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot