Σαββατοκύριακο Αγάπης 19-20/10 Πρωταρχικά Συναισθήματα

zwdio-tayros

Σαββατοκύριακο Αγάπης .

Σαββατοκύριακο : Ο Ερμής βρίσκεται στον Σκορπιό. Από εκεί σχηματίζει ένα εξάγωνο ακριβείας με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω.

Η Αφροδίτη βρίσκεται επίσης στον Σκορπιό. Από εκεί σχηματίζει το δικό της εξάγωνο, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω.

Η δική της όψη θα γίνει ακριβείας την Κυριακή. Ωστόσο, η επήρειά της θα διαρκέσει όλο το σαββατοκύριακο.

zodia-taro-45

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Σκορπιό, μπορεί να είναι ραφιναρισμένοι αλλά παραμένουν ισχυροί. Δεν θα μπορέσει να αγνοηθεί η πικάντικη διάθεσή τους! Οι συζητήσεις θα κλυδωνίζονται στα όρια της ζώνης ασφαλείας του καθενός. Είναι βέβαιο ότι θα αγγίζουν ερεθιστικές ζώνες με τις τολμηρές τους νύξεις… Και αυτό είναι κάτι που το θέλετε, γιατί η απόλαυση είναι απτή και αναμφισβήτητη!

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα θα φτάνει τους διαλόγους σε βάθος. Η ευκαιρία που παρέχει αυτή η όψη, είναι να προσπεράσετε τα όποια «ζιζάνια»… Να πάρετε ή να δώσετε τις απαραίτητες πληροφορίες, προκειμένου να υπερβείτε τους τύπους και να μεταλλάξετε απόψεις και επιχειρήματα!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Σαββατοκύριακο Αγάπης .

Το εξίσου θετικό στοιχείο, είναι ότι θα τονωθεί η διαίσθησή σας. Δεν έχει σημασία το πώς γίνεται, πάντως κάπως θα τίθενται τα σωστά ερωτήματα. Με τον Ουρανό στον Ταύρο, αυτό αρκεί για να βγει κάποιος από την βολή του και να απαντήσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Είναι βέβαιο ότι θα το καταλάβετε, θα νιώθετε τις υπόγειες δονήσεις!

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, παράσχει την ευκαιρία να οικοδομήσετε την εμπιστοσύνη. Είναι μια παγίδα, ένα νόστιμο δόλωμα… Το θέτει το χέρι που χαϊδεύει σαγηνευτικά, όσο χρειάζεται για να κατευνάσει το αγρίμι. Αν θέλετε πολύ κάτι ή κάποιον, δείξτε ότι σας αξίζει!

Θα χρειαστεί να κάνετε μια προσφορά, να θυσιάσετε κάτι με ουσιαστικό αντίτιμο. Ποια είναι η γλώσσα αγάπης της άλλης πλευράς; Αυτή να προσφέρετε. Ποια γλώσσα αγάπης αναγνωρίζει η ιδιοσυγκρασία του Σκορπιού; Το χρήμα. Γιατί; Επειδή αποτελεί ταμπού να πείτε ότι αγαπάτε το χρήμα!

tarw-taro-xartomanteia

Σαββατοκύριακο Αγάπης .

Μην διστάσετε να δελεάσετε κάποιον, είτε απλώς να του προσφέρετε αυτό που πραγματικά θέλει… Μην σας φοβίσει αυτό που θέλει. Έτσι θα οικοδομήσετε την οικειότητα, θα χτίσετε την εμπιστοσύνη!

Το Σάββατο η Σελήνη περνά στον Καρκίνο, ζώδιο που κυβερνά. Σε αυτά τα εδάφη, η Σελήνη συντονίζεται θετικά με την ενέργεια του Σκορπιού. Φτιάχνει την ιδανική διάθεση για λεπτότητα. Ωστόσο, το φεγγάρι σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Ζυγό. Οι διαθέσεις θα υποκινούνται από το συναίσθημα, από την ανάγκη για ικανοποίηση!

κρυσταλλομαντεία

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Άρης της δράσης περιορίζεται μέσα στον Ζυγό. Δεν ελίσσεται ελεύθερα, όπως για παράδειγμα θα κινιόταν μέσα στον Κριό που κυβερνά. Ο Άρης στον Ζυγό τηρεί τις κοινωνικές αρχές…

Τις οποίες ορίζει η κυβερνήτης του Ζυγού, η Αφροδίτη, που βρίσκεται στον Σκορπιό. Και αυτός προαναφέρθηκε τι θέλει, αρέσει ή όχι!

Υπό αυτή την ατμόσφαιρα, κάθε δράση θα παραείναι πομπώδης ή ευγενική για να σας ικανοποιήσει. Αλλά έτσι είναι το γενικότερο κλίμα, ειδικά με την παρουσία του Ήλιου στον Ζυγό. Άρα, αξιοποιήστε τις «αιχμές» του Σκορπιού για να γλυκάνει η διάθεση… Έτσι θα χαλαρώσουν οι τυπικότητες!

Να μιλάτε ευχάριστα, αφήνοντας και λίγους υπαινιγμούς. Να χρησιμοποιείτε κοφτερή γλώσσα, όχι σε σημείο να κόβει αλλά μέχρι εκεί που διεγείρει. Να έχει η έκφρασή σας τη γεύση της γλυκόπικρης σοκολάτας!

zodia-astra-tarot

Σαββατοκυριακο Αγάπης .

Το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη από τον Καρκίνο θα σχηματίσει ένα μεγάλο τρίγωνο Νερού: Με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες και την Αφροδίτη από τον Σκορπιό. Θα σχηματίσει και μια αντίθεση με τον Κρόνο, καθώς θα γίνεται ακριβείας το εξάγωνό του με την Αφροδίτη. Έτσι δημιουργείται ένας ρόμβος – χαρταετός, με μια αέρινη και θεμελιώδη έκφραση. Θα έχει μια απολαυστική και χαρωπή και κάπως άτακτη ροή, ικανοποίησης και συναισθήματος… Με ένα ελαστικό αλλά με διάρκεια κέντρο.

Όλο αυτό έχει αξία, έχει αποτίμηση. Έχει τη δυνατότητα να ικανοποιήσει και να ικανοποιηθεί. Επίσης, είναι η κορύφωση της ικανότητας να οικοδομήσετε την μέγιστη οικειότητα και εμπιστοσύνη. Μην σας ανησυχήσει η περίπτωση να χάσετε την ζωτική στιγμή, θα είναι ενεργή όλη τη μέρα! Να είστε βέβαιοι ότι η εμπιστοσύνη και η οικειότητα θα αποδώσουν πολλά στην πορεία. Γι’ αυτό επενδύστε τώρα!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σαββατοκυριακο Αγάπης .

Η Σελήνη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και σε όψη τριγώνου με τον Ερμή αργότερα. Σχέδια και συμφωνίες, δεδομένα και αλλαγή απόψεων, όλα είναι πιθανά. Εξίσου πιθανή είναι και μια ολική αλλαγή οπτικής, μέσα από τη λογική και τη γνώση. Αλλά τώρα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι, γιατί κάπου ελλοχεύει η μοίρα… Για να αποκομίσετε τα περισσότερα οφέλη, στραφείτε προς όσα έχουν λογική – όχι όσα προέρχονται από ανάγκη ή στέρηση. Θα νιώσετε αυτό το πρωταρχικό συναίσθημα!

Πριν τελειώσει η νύχτα, η Σελήνη από τον Καρκίνο θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Ζυγό. Η εποχή του Σκορπιού πλησιάζει… Αφήστε περιθώριο για κάποιους «ασύνετους» τριγμούς κάτω από το δάπεδο. Το απαιτεί αυτή η νύχτα. Αλλά όπως και να ‘χει, εσείς θα ικανοποιηθείτε!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9