Σαββατοκύριακο Αγάπης 23-24/11 Ανεμοστρόβιλος Συναισθημάτων

GOODiz.ru

Σαββατοκύριακο 23-24/11.

Το σαββατοκύριακο ανοίγει με διάθεση εξομάλυνσης όλων των θεμάτων. Να υπάρχει έλεγχος.

Δεν είναι εύκολη διεργασία, χωρίς να είναι και ανέφικτη.

Το κλειδί σε κάθε κίνησή σας, είναι να μην έχετε πάρα πολλές προσδοκίες… Αρκεί να διατηρήσετε την ελπίδα και την αισιοδοξία σας!

zodia-taro-45

Έχετε ευχάριστη και κοινωνική διάθεση. Ακόμα και κάποιες προκλητικές ή ανισόρροπες συγκυρίες, δεν έχουν τη δυναμική να σας βγάλουν εκτός πορείας. Δεν πρόκειται για ψευδή θετικότητα, είναι απλώς μια ανώμαλη διαδρομή!

Το πλανητικό σκηνικό είναι στημένο με θετική προδιάθεση. Γι’ αυτό εστιάστε στο να απολαύσετε τη διαδρομή, πασχίζοντας για το καλύτερο αποτέλεσμα. Είναι αναζωογονητικό!

Όλο το σαββατοκύριακο η Αφροδίτη θα προσεγγίζει τον Δία, τον πλανήτη της επέκτασης και της μεγέθυνσης. Με τη θέση και των δύο στον Τοξότη, δίνεται το έναυσμα να πάτε όπου θέλετε: Σαν να έχετε δέσει στη μέση σας μια ρουκέτα εκτόξευσης. Σαν να κάνετε έρευνα μέσα στα χαλάσματα, με ενθουσιασμό!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

 

Σαββατοκύριακο 23-24/11.

Σε δύσκολες στιγμές, ο Δίας μπορεί να είναι μια προωθητική μηχανή που υπερλειτουργεί, κατευθείαν στον τοίχο. Και όλο το σαββατοκύριακο διέπεται από το «πολύ», στην αγάπη και τη σοφία και τη λαχτάρα. Γνωστοποιείτε τα ζητούμενά σας με ένταση. Και όσα ποθείτε, είναι φλογερά και κραυγάζουν ότι θέλετε πιο πολύ!

Είναι ένα σχετικά ευοίωνο σαββατοκύριακο. Δώστε σε όλα το περιθώριο να πάνε καλά, έχουν πολλές προοπτικές. Αν νιώσετε ότι η δική σας προωθητική μηχανή παίρνει απειλητική πορεία, πάρτε βαθιά ανάσα και σταθεροποιηθείτε με ψυχραιμία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Εκτός από τη σύμπραξη Αφροδίτης – Δία, υπάρχει και η σχέση του Άρη με τον Ουρανό. Και οι δύο όψεις επηρεάζουν όλο το σαββατοκύριακο, και οι δύο θα είναι ακριβείας το πρωί της Κυριακής. Πρώτα η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Δία, μετά ο Άρης από τον Σκορπιό θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Ο συνδυασμός Άρη – Ουρανού, είναι σαν μια ρίψη κρίκου. Ρίχνετε προς έναν απρόβλεπτο στόχο, που ωστόσο αποτελεί μεγάλο πόθο!

Μπορεί να είστε εσείς αυτοί που ρίχνουν τον κρίκο. Μπορεί να είστε και ο στόχος κάποιου άλλου που δοκιμάζει την τύχη του. Δεν αποκλείεται να συμβούν και τα δύο. Ο Ουρανός είναι πάντα ο αστάθμητος παράγοντας, αφορά το αναπάντεχο. Καλύτερα να δράσετε ανάλογα με τη στιγμή, μην προσπαθήσετε να προσχεδιάσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Σαββατοκύριακο 23-24/11.

Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό, βοηθά στο να γίνει η σωστή κίνηση την κατάλληλη στιγμή. Η επαγρύπνηση είναι το κλειδί. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι όσο ανώφελα κι αν είναι τα σχέδια ενίοτε, ο σχεδιασμός είναι απαραίτητος. Το υπόβαθρο πρακτικής και θεωρητικής δουλειάς, έχει στηθεί ήδη. Είστε όσο προετοιμασμένοι μπορείτε ανά περίπτωση!

Γι’ αυτό χαλαρώστε και «λυθείτε». Όπως κάνει ένας πυγμάχος που προετοιμάζεται, που ζεσταίνει με πηδηματάκια τα πόδια και τινάζει τα χέρια και περιστρέφει το κεφάλι. Πρέπει κι εσείς να λυθείτε όσο μπορείτε, για να ρέει απρόσκοπτα η ενέργεια. Ηλεκτρισμός και ροή, είναι ένα κλειστό κύκλωμα. Δεν έχει θέση η ανησυχία εδώ, συνεργάζεται το σώμα με το πνεύμα!

Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη ολοκληρώνει τη διαδρομή της στον Ζυγό. Θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Δία. Μετά θα περάσει στον Σκορπιό στη διάρκεια της νύχτας. Θαυμάσια βραδιά για συναντήσεις και ζευγαρώματα. Η αέρινη διάθεση διέπεται από πύρινο πόθο, που ενεργοποιεί τον υδάτινο Άρη. Υπάρχουν προοπτικές για ηδονή και ικανοποίηση. Αν είστε μόνοι, φροντίστε να ασχοληθείτε με πράγματα που απολαμβάνετε. Μην χάσετε την ευκαιρία!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Μελλούμενα και Συμβάντα

taro-zodia-098

Στη διάρκεια της νύχτας, η Σελήνη από τον Σκορπιό θα συντροφεύσει τον Άρη και θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ουρανό. Ρεαλιστικά μιλώντας, πρόκειται για ενέργεια που κάνει τους αποσυντονισμένους να εκρήγνυνται. Αλλά εδώ, το υπόλοιπο περιβάλλον λειτουργεί υποστηρικτικά και θετικά. Προσθετικά στη σχέση Αφροδίτης – Δία, ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Χείρωνα. Φωτιά με φωτιά. Η ειλικρινής οπτική αυτού που είστε, είναι μια πιο φυσική διεργασία αυτές τις μέρες. Και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα όπου διαπρέπετε στη δράση!

Την Κυριακή, η Σελήνη από τον Σκορπιό προσεγγίζει τον Ερμή. Επίσης, προετοιμάζει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και ένα εξάγωνο με τον Κρόνο. Να παραμείνετε χαλαροί και να δίνετε σημασία σε όσα συμβαίνουν γύρω σας. Θα αντιληφθείτε όσα χρειάζεστε και θα απολαύσετε τη διαδικασία, όσο την αφήνετε να εκτυλίσσεται φυσικά!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Μελλούμενα και Συμβάντα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σαββατοκυριακο 23-24/11.

Αυτό το σαββατοκύριακο υπόσχεται να είναι σαν ένας ανεμοστρόβιλος… Που όλα βρίσκουν τη θέση τους και συμπράττουν για να προχωρήσετε παρακάτω, απολαμβάνοντάς το. Αν είστε προδιατεθειμένοι θετικά, κυκλοφορήστε και διευρύνετε την οπτική σας. Προώθηση μπροστά και απογείωση!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος