Σαββατοκύριακο Αισθηματικών Εντάσεων και Ευκαιριών 28-29/09

where are you

Ερωτικό σαββατοκύριακο 28-29/09

Σαββατοκύριακο : Η ατμόσφαιρα του διημερου διέπεται από τα «παρελκόμενα» της νύχτας της Παρασκευής!

Η Σελήνη από την Παρθένο σχημάτισε ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα και προσπέρασε τον Άρη.

Η διάθεση εκτείνεται από την αναστάτωση ως τις εστιασμένες κινήσεις. Το ορόσημο του καθενός διαφέρει, ανάλογα με το πόσο μπορεί να ηρεμήσει και να ελέγξει τη σκέψη του!

zodia-taro-45

Η Σελήνη από την Παρθένο αναζητά κατευθύνσεις από τον Ερμή στον Ζυγό: Σε αυτό το ζώδιο υπάρχει πλέον πολυαστρία, αφού φιλοξενεί επίσης τον Ήλιο και την Αφροδίτη. Κάποια θέματα μπορεί να κωλυσιεργούν, λόγω δυσκολίας στην επίτευξη ομοφωνίας.

Αν επιλέξετε να κινηθείτε αυτόνομα, να το κάνετε. Αλλά να είστε βέβαιοι ότι κάποιοι θα καραδοκούν – κρυμμένοι μέσα στους θάμνους… Αν το προσπεράσετε και καταλήξετε στις αποφάσεις σας, είστε άξιοι θαυμασμού!

Αν είστε από εκείνους που δυσκολεύονται, πάρτε μια βαθιά ανάσα και καταγράψτε τα δεδομένα. Ετοιμάστε μια λίστα με τα υπέρ και τα κατά, είτε με βάση την προτίμηση και την προτεραιότητα. Το αίτημα κάποιου άλλου, δεν σημαίνει ότι πρέπει να προστρέξετε ή να ανεχτείτε την κάθε ασάφεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ερωτικό σαββατοκύριακο 28-29/09

Εσείς θα κινηθείτε με τον τρόπο που αποδίδει για εσάς. Αν αποδίδει και για τους άλλους, υπέροχα. Είναι πιθανό να υπάρξουν αμοιβαία λειτουργικές πρακτικές. Δεν το έχετε πετύχει, αν βράζετε από θυμό που κάποιος άλλος σας παράκαμψε. Μπορεί να δυσκολεύεστε να βάλετε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα – αλλά αυτή είναι η έξυπνη επιλογή!

Το Σάββατο περνά και η Σελήνη στον Ζυγό. Εκεί θα συναντήσει τον Ήλιο και θα αναδυθεί η Νέα Σελήνη. Το νέο φεγγάρι θα σχηματίσει μια αντίθεση με τον Χείρωνα και μια όψη χιαστί με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Παράλληλα, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα ακριβές εξάγωνο με τον Δία.

Μια αλλαγή υποκινείται ή προκύπτει, από αυτή την καινούργια σύμβαση με τον εαυτό σας. Μπορεί να την νιώθετε κάπως παράταιρη… Αλλά αποτελεί μια ευκαιρία να αυξήσετε την ικανοποίηση και το κέρδος σας. Κατ’ ακρίβεια, αν δεν είναι λίγο πιεστική, ίσως να μην είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Είναι μια κίνηση ωρίμανσης!

δωρεάν-προβλέψεις

Με την ανάμιξη του Ουρανού στο σκηνικό, ενδέχεται να προκύψει κάτι απρόσμενο. Αυτό συνδέεται και με όσα τονίζονται, λόγω της Νέας Σελήνης. Να είστε σε ετοιμότητα, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε αλλαγές στην πορεία σας!

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη προετοιμάζεται για ένα τετράγωνο με τον Κρόνο και μια συνάντηση με την Αφροδίτη. Θα ξέρετε πότε πρέπει να διαπραγματευτείτε και πότε να είστε υπομονετικοί. Θα καταλάβετε ότι έχετε μια ικανοποιητική ισορροπία, όταν η ταχύτητά σας επιτρέπει να κάνετε τους ενδεδειγμένους ελιγμούς!

Μπορεί να σας δώσει χαρά το να παραμερίσετε τις προσδοκίες και να αντιμετωπίσετε χαλαρά τις όποιες καθυστερήσεις. Η υπομονή είναι αρετή – και θα σας φέρει σε πλεονεκτική θέση. Εξίσου πιθανό είναι να έχετε καλύτερα αποτελέσματα από μια εναλλακτική διαδρομή!

κρυσταλλομαντεία

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ερωτικό σαββατοκύριακο 28-29/09

Η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Νιώθετε την επιρροή του στη σταδιακή οικοδόμηση της διάθεσής σας.

Η επιθυμία είναι ένα πετραδάκι, η έντονη επιθυμία αποτελεί κίνητρο για μεγαλύτερο κέρδος. Αφήστε το χτίσιμο να προχωρά!

Το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη προσπερνά την Αφροδίτη και σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Στη συνέχεια σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, προσεγγίζει και προσπερνά τον Ερμή. Κάθε κοινωνική και διαλεκτική συγκυρία θα σας προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες!

zwdia-66

Ερωτικό σαββατοκυριακο 28-29/09

Ο Άρης σχηματίζει ένα τρίγωνο με την Εστία. Θα είναι ακριβείας πριν τα ξημερώματα της Δευτέρας. Θεωρήστε κάθε συναισθηματική ένταση, ως μια ευκαιρία να ενισχύσετε τον ενθουσιασμό. Σε τι έχετε επενδύσει πολύ; Εκεί να εστιάσετε όλες τις δυνάμεις σας!

Αυτή είναι καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με τα χόμπι ή με κατοικίδιά σας. Επίσης, ενδείκνυται για να ασχοληθείτε με κάτι που λαχταράτε καιρό… Μπορεί να είναι κάτι που σας ευχαριστεί, για χάρη της ικανοποίησης και μόνο!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia