Σαββατοκύριακο 07-08/12 Οι Επιθυμίες αποκτούν σάρκα και οστά

zwdio-tayros

Σαββατοκύριακο 07-08/12 .

Σαββατοκύριακο : Οι πλανητικές όψεις αποτελούν ενίοτε το έναυσμα, για να αξιοποιηθεί η εκάστοτε επήρειά τους.

Αποτελούν προειδοποίηση ή ώθηση για τις κατευθύνσεις που θέλει να κινηθεί ο καθένας. Λαμβάνοντάς τις υπόψιν, αυξάνετε ή μειώνετε ανάλογα την ταχύτητα για την υλοποίηση των στόχων σας!

Όταν οι όψεις είναι ακριβείας, είναι στο ζενίθ για να αντλήσετε όλα τα οφέλη τους. Μετά ακολουθεί η μείωση.

zodia-taro-45

Αυτές τις μέρες ολοκληρώνεται η σύμπραξη της Αφροδίτης με τον Κρόνο, σε όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα. Και οι τρεις πλανήτες είναι ορθόδρομοι, επιτέλους! Αυτή την περίοδο θα δείτε να αποκτούν σάρκα και οστά, επιθυμίες και όνειρα που σας συντροφεύουν για καιρό. Είναι αλήθεια ότι το σύμπαν πέρασε ένα διάστημα «λιτότητας» σε αυτό τον τομέα!

Αυτή η αίσια φάση μπορεί να αποδώσει λίγο λιγότερα, με τον Κρόνο και τον Αιγόκερω να εμπλέκονται στο σκηνικό. Ωστόσο, η άρτια συμπεριφορά και η ακεραιότητά σας αυξάνουν τις πιθανότητες. Αν σε όλα αυτά προσθέσετε τον Δία στα εδάφη του Αιγόκερω, η εύνοια σαμποτάρεται λίγο… Αλλά αν έχετε πράξει το σωστό και δίκαιο, αυτό θα επικρατήσει!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Σαββατοκύριακο 07-08/12 .

Ο Δίας προετοιμάζεται για ένα τετράγωνο με τον Χείρωνα και ένα τρίγωνο με τον Ουρανό. Αν έχετε πάρει τα μαθήματά σας, η τύχη μπορεί να πάρει ανέλπιστες διαστάσεις. Ο Άρης προσεγγίζει τον Ποσειδώνα για μια όψη τριγώνου. Προσέξτε μέχρι πού απλώνετε το χέρι σας και ακούστε το ένστικτό σας… Αν έχετε μια εσωτερική ώθηση για να κάνετε ή να μην κάνετε κάτι, αυτή να τιμήσετε!

Με γνώμονα τον Κρόνο και τον Αιγόκερω, οι επιθυμίες σας θα πρέπει να είναι κυρίως ρεαλιστικές. Για παράδειγμα, να μην αφορούν να κερδίσετε ένα Όσκαρ. Ο πλανήτης κεντρίζεται όσο είναι εφικτό, γι’ αυτό είναι πιθανό να πραγματωθεί ένα όνειρο που έχετε κάνει την απαραίτητη προεργασία. Και για κάποιους, ένα Όσκαρ αποτελεί ρεαλιστικό όνειρο: Αυτοί πρέπει να συνεχίσουν να καταβάλουν την προσπάθειά τους με ακεραιότητα!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sfigga – Μιλάει για την αγάπη και το Μέλλον στις σχέσεις

zwdia-fotia

Σαββατοκύριακο 07-08/12 .

Τα όνειρα γίνονται για να υλοποιούνται – και κάποια υλοποιούνται. Οι πλανήτες βρίσκονται σε θετικές θέσεις αυτή την περίοδο, αν είστε κι εσείς αντίστοιχα. Οι «κακοί» δεν θα τα πάνε και πολύ καλά, σε αυτό το εργάκι!

Ακόμα κι αν δεν προκύψει η ευχάριστη έκπληξη, δεν σημαίνει ότι είστε οι χαμένοι της περιόδου. Αναλογιστείτε πόσα δυσάρεστα συμβαίνουν γύρω σας σε καθημερινή βάση, είτε πόσα θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί και χειρότερα. Σίγουρα δεν είναι η πιο συναρπαστική εκδοχή – αλλά έτσι έχουν τα πράγματα με τη σύμπραξη της Αφροδίτης με τον Κρόνο!

Αυτή η περίοδος απαιτεί να κοιτάξετε γύρω σας με ρεαλιστική ματιά. Απαιτεί να εκτιμήσετε όσα μικρά και καθημερινά συμβαίνουν, χωρίς να φτάνουν σε δράματα. Αυτή η ενσυναίσθηση μπορεί να αυξήσει τις δικές σας πιθανότητες να καλωσορίσετε μια έκπληξη λίγο αργότερα. Η εγκόσμια εκτίμηση κάθε είδους συνεπειών, πολλαπλασιάζεται υπό την επικρατούσα ατμόσφαιρα!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σαββατοκυριακο 07-08/12 .

Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη ολοκληρώνει τη διέλευσή της από τον Κριό και περνά στον Ταύρο. Πριν αλλάξει ζώδιο, θα βρεθεί σε όψη χιαστί με τον Ερμή στα τέλη του Σκορπιού.

Σχέδια που κάνετε και μοιράζεστε, αποτελούν το κλειδί για να εξελιχθεί κάθε διαδικασία. Ακόμα κι αν δεν επιβιώσει η μορφή που τους δώσατε βραχυπρόθεσμα, εσείς να επιμείνετε σε αυτά.

Στη συνταγή υπάρχουν και οι «αφανείς» λεπτομέρειες, που θα αποδείξουν την ωφέλειά τους αργότερα. Η διαδικασία είναι διεγερτική, είναι προκλητική και θα σας ενθουσιάσει!

Το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο. Από εκεί θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία και θα προσεγγίσει τον Ουρανό.

Η Αφροδίτη κυβερνά τη Σελήνη, γι’ αυτό επικρατεί μια ευφορία. Αφήστε τη να αναζωογονήσει και να εμπλουτίσει όσα εύχεστε, όπως και την όρεξή σας για ευχάριστες και απτές εκπλήξεις!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sfigga – Μιλάει για την αγάπη και το Μέλλον στις σχέσεις

taro-6-9

Σαββατοκυριακο 07-08/12 .

Αργότερα η Σελήνη θα μπει στην τροχιά ενός εξαγώνου με τον Ποσειδώνα και ενός τριγώνου με τον Κρόνο. Στο μεταξύ, η Αφροδίτη που την κυβερνά θα πλησιάσει κι άλλο τον Κρόνο. Υπάρχει η πιθανότητα να βιώσετε επιστροφές – αλλά έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να είστε εσείς ο άγγελος επί Γης για κάποιον άλλο; Αυτή είναι η ιδανική περίοδος να βιώσετε ικανοποίηση, εκπληρώνοντας εσείς τις ευχές όσων μπορείτε να συνδράμετε!

Είναι υπέροχη η αίσθηση να μοιράζεστε, με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας. Δεν χρειάζεται κόπος για να δώσετε σε κάποιον τη χαρά να νιώσει ότι χαίρει εκτίμησης και αξίας. Είναι μια υποτιμημένη αλλά αξιέπαινη πράξη… Αρκεί να απευθύνετε έναν χαιρετισμό, ένα χαμόγελο σε ανθρώπους που δεν τυγχάνουν πάντα σεβασμού. Είναι οδυνηρό να νιώθει κάποιος αόρατος. Το να φέρεστε με σεβασμό, είναι ένα δώρο που συχνά όλοι θεωρούν δεδομένο!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098