Σαββατοκύριακο 18-19/01 Ασυνήθιστες εξάρσεις για πιο αισθησιακές εμπειρίες

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Σαββατοκύριακο 18-19/01 .

Σαββατοκύριακο : Νιώθετε την παρόρμηση να κάνετε αλλαγές… Κάτι σας γαργαλάει και σας προκαλεί – με μια βαθιά γνώση ότι θα είναι ευχάριστες και προοδευτικές αλλαγές!

Το έναυσμα έρχεται από τη Σελήνη στον Σκορπιό – και πρέπει να το ακολουθήσετε.

Έχετε ασυνήθιστες εξάρσεις για πιο αισθησιακές εμπειρίες. Η διέγερση μεγεθύνει το ενδιαφέρον σας!

zodia-taro-45

Κάπου πρέπει να εξωτερικεύσετε την ένταση της Παρασκευής, που δημιουργεί ένα τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τους Ιχθύες. Γιατί όταν δεν φτάνετε στην ικανοποίηση, ο πόθος παρατείνεται!

Αλλά νωρίς το πρωί του Σαββάτου, το φεγγάρι σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία από τον Αιγόκερω. Τώρα η ατμόσφαιρα είναι ώριμη για να εξωτερικεύσετε κάθε διάθεσή σας με στιβαρό στόχο. Είναι καλή στιγμή για να επενδύσετε στον ενθουσιασμό που έχει ζητούμενα, συγκεκριμένες προθέσεις!

Το βράδυ του Σαββάτου το φεγγάρι από τον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Ό,τι ξεκίνησε ως επιθυμία με το δίδυμο Σελήνης – Αφροδίτης, αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις με το δίδυμο Σελήνης – Ποσειδώνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Κάθε σταθερό συναισθηματικό κίνητρο αποτελεί ένα ισχυρό υπόγειο ρεύμα, για να αγκαλιάσει και να συνδέσει ευρύτερους και διακριτούς στόχους. Ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων, θα την απολαύσετε!

Αργότερα η Σελήνη θα πορευτεί προς εξάγωνα με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Αυτές οι όψεις θα γίνουν ακριβείας το πρωί της Κυριακής. Θα νιώσετε να προσγειώνεστε και πάλι, μετά από το φλερτάρισμα με τον Ποσειδώνα. Η διάθεση έχει σταθερότητα αλλά και μετριοπάθεια. Θα δοθούν οι ευκαιρίες να αποκτήσει η ικανοποίησή σας σάρκα και οστά!

Το πρωί της Κυριακής η Σελήνη σχηματίζει και εξάγωνο με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω. Πρόκειται για μια ρεαλιστική επίγνωση γνησιότητας μιας κίνησης. Η Σελήνη περνά στα εδάφη του Τοξότη. Από εκεί σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Χείρωνα και ένα εξάγωνο με τον Ερμή.

μελλοντολόγος

Σαββατοκύριακο 18-19/01 .

Θα υπάρχει μια τάση να γνωστοποιηθούν κάποιες εξαίρετες ιδέες, σε μια υγιή ατμόσφαιρα προοδευτικής σκέψης. Είναι μια διαυγής επιρροή – που προηγείται ενός εξαγώνου του Ερμή με τον Άρη από τον Τοξότη. Υπάρχουν νύξεις για ένα σχέδιο που θα εκτοξευτεί σαν επιδρομή συμμορίας, εκρηκτικά αλλά με εύνοια!

Ο Άρης από τον Τοξότη προσεγγίζει αργά τον Ποσειδώνα για μια όψη τετραγώνου: Σας δίνεται η άδεια να μην δράσετε! Έχει ριχτεί τόση έμφαση στην παραγωγικότητα και την πράξη, που μπορεί να χαθεί η στιγμή στον αγώνα για απόδοση. Αλλά με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα, η στιγμή είναι το κλειδί της επιτυχίας. Η δράση τώρα απαιτεί ουσία ή έμπνευση. Δεν αναπληρώνεται η έλλειψη αυτών, θα είναι απλά σπατάλη ενέργειας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Μπορεί να καταφέρετε να ανοίξετε το καπάκι ενός βάζου με τη δύναμή σας, μπορεί και όχι. Ενδέχεται να τραυματιστείτε ή να εξαντληθείτε από τη διαδικασία. Καλύτερα να περιμένετε μέχρι να ζεσταθεί το νερό και να κυλήσει γύρω από το στόμιο. Αυτό θα αποσυμπιέσει το βάζο… Και όλα γίνονται πιο εύκολα!

Η διάθεση αυτού του σαββατοκύριακου περιγράφεται άρτια, ως το νερό που αποσυμπιέζει το βάζο!

Σκεφτείτε το επερχόμενο τετράγωνο των Άρη – Ποσειδώνα, σαν να είστε σε έναν μακρύ διάδρομο χωρίς πόρτες. Υπάρχουν παράθυρα σε όλο το μήκος του, όμως είναι όλα κλειδωμένα απ’ έξω.

Είναι όμορφα εκεί έξω, τα παράθυρα σας αποκαλύπτουν έναν υπέροχο κόσμο. Βλέπετε και ανοικτά παράθυρα μπροστά – αλλά κλείνουν όταν προσεγγίζετε, όσο γρήγορα κι αν κινηθείτε!

Πώς μπορείτε να χειριστείτε την παρόρμησή σας; Κινηθείτε με έναν ρυθμό που σας ταιριάζει… Και όταν ανοίξει ένα παράθυρο κοντά σας, θα μπορέσετε να πηδήξετε έξω από αυτό!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Σαββατοκυριακο 18-19/01 .

Δεν χρειάζεται να εξουθενώνεστε. Δεν χρειάζεται να περιφέρεστε τρέχοντας. Σχεδιάζετε τον βηματισμό σας καθ’ οδόν, καθώς σκέφτεστε και συνειδητοποιείτε όσα τεκταίνονται γύρω σας!

Κοιτώντας μέσα από κάθε κλειστό παράθυρο, βλέπετε κάτι εντελώς διαφορετικό. Αυτό το στοιχείο συνθέτει την κατανόησή σας για όσα πραγματικά αποζητάτε και ποια είναι εφικτά. Και όταν ανοίξει ένα παράθυρο κοντά σας, πηδάτε έξω!

300x300a

 

Αν δείτε το παράθυρό σας, να πηδήξετε. Αλλά να είστε προετοιμασμένοι να διασχίσετε τον διάδρομο για λίγο περισσότερο.

Έχετε να μάθετε και να απολαύσετε πολλά αυτό το σαββατοκύριακο…

Αρκεί να μην παθιαστείτε να πραγματώσετε κάτι που δεν έχει φτάσει ακόμα η στιγμή του.

Χαρείτε αυτή τη γλυκιά αναμονή – και τον γοητευτικό και απολαυστικό τερματισμό!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia