Σαββατοκύριακο 26-27/10 Μια ολοκληρωτική μεταμόρφωση

imerisies-provlepseis-zwdia-paraskeyi-23-5

Σαββατοκύριακο 26-27/10 .

Το σαββατοκύριακο ο Άρης από τον Ζυγό θα βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω.

Ο Άρης δεν είναι σε ακμή στον Ζυγό, ο Κρόνος διαπρέπει στον Αιγόκερω.

Ο Άρης στον Ζυγό προάγει τις συμμαχίες, όπως και τη δημιουργία και τη διατήρηση της κοινωνικής ροής. Ο Κρόνος τα αναχαιτίζει αυτά!

zodia-taro-45

Ο Άρης στον Λέοντα, είναι ένας ηθοποιός. Στον Ζυγό, είναι ένας καλλιτέχνης που δεν θέλει να ξέρετε ότι προσποιείται. Παράλληλα, είναι ένα αυθεντικά ευγενικό πρόσωπο!

Ο Κρόνος έρχεται και τραβά την κουρτίνα. Αυτό το σαββατοκύριακο βγαίνει εκτός κυκλοφορίας κάθε είδους δόλιο μέσο… Τα «λούστρα» είναι ευάλωτα!

Είναι εξίσου πιθανό, ακόμα και οι γνήσιοι να θεωρηθούν κίβδηλοι –λανθασμένα. Να έχετε και αυτή την πτυχή στο μυαλό σας, όταν πάτε να τραβήξετε τη «μάσκα» κάποιου… Μπορεί να είναι το αληθινό του πρόσωπο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Άρα, θα μπορείτε να εντοπίστε όσους προσποιούνται. Αλλά θα υπάρχουν και αρκετές αθώες παρουσίες, που θα δυσκολεύουν τον εντοπισμό των πραγματικά προσποιούμενων. Την δεξιοτεχνία να αντιλαμβάνεστε τη διαφορά, την αποκτάτε μόνο με την εμπειρία του χρόνου. Αυτή είναι η καλύτερη ανταμοιβή στην συγκυρία, ότι εκπαιδεύεστε!

Εν κατακλείδι, το μάθημά σας αφορά την οξυδέρκεια: Να αντιλαμβάνεστε τα κίνητρα του άλλου, από την αγνότητα των πράξεών του. Είναι ένα δύσκολο μάθημα, καθώς απαιτεί την κρίση των πράξεων με τις αρχές ενός ηθοποιού.

Μπορείτε να δείτε την τιμιότητα; Πόσο σας δυσχεραίνει ένας κακός ηθοποιός, από την πλευρά των αρχών; Δύσκολα ξεχωρίζετε την αλληλεξάρτηση ή την ευγένεια, από την χειραγώγηση. Η εξισορρόπηση είναι πολύτιμη εδώ!

tarw-taro-xartomanteia

Σαββατοκυριακο 26-27/10

Είναι πολλές οι προκλήσεις του σαββατοκύριακου, καθ’ οδόν προς τη συνάντηση της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Σκορπιό. Σωρεύετε εμπειρία, που μπορείτε να την διοχετεύσετε σε έναν εντελώς καινούργιο τρόπο οπτικής της ζωής.

Είναι μια ευκαιρία να μεταμορφώσετε τελείως το προσωπικό σας πρότυπο επάρκειας. Και όλα γίνονται πιο σημαίνοντα την Κυριακή: Η Νέα Σελήνη ακολουθεί κατά πόδας την αντίθεση , ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό!

Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Νιώθετε να εμποδίζεστε επανειλημμένα, να περιορίζονται οι κινήσεις σας; Επιμείνετε με όσα επιδέχονται χειρισμού. Με αυτή την επιλογή, αναγκάζεστε να ανατρέψετε τα αναμενόμενα… Άρα επιτυγχάνετε μια ολοκληρωτική μεταμόρφωση για εσάς, μέσα από τις βελτιωμένες αξίες σας!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σαββατοκύριακο 26-27/10

Νιώθετε κάποια αναστάτωση ή ανία; Σύντομα θα την αφήσετε πίσω σας!

Το Σάββατο η Σελήνη περνά από μια σύνοδο με τον Άρη, ένα τετράγωνο με τον Κρόνο και ένα ακόμη με τον Πλούτωνα. Είναι εφικτό να εφαρμόσετε τις αξίες σας, να βρείτε όσα επιδέχονται χειρισμούς… Και να μην πάρετε αιχμαλώτους από αυτό το πραξικόπημα ευαισθησίας, που αρχίζει και τελειώνει με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας!

Αν λειτουργήστε με ακεραιότητα και ευγένεια, η ισχύς θα είναι δική σας. Δεν είναι βολική όλη αυτή η ένταση, αλλά μπορεί να είναι απαραίτητη… Θα νιώσετε ό,τι είναι σωστό. Και θα είναι επίσης εξαιρετικά αφροδισιακό!

Στη διάρκεια της νύχτας, η Σελήνη από τον Ζυγό θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Δία. Αυτή η απολαυστική διάθεση θα αυξήσει κατά πολύ την ικανοποίηση!

taro-zodia-098

Σαββατοκυριακο 26-27/10

Το πρωί της Κυριακή γίνεται ακριβείας το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο. Μέχρι το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό.

Ο Ήλιος κλείνει την αντίθεσή του με τον Ουρανό και μετά αναδύεται η Νέα Σελήνη. Στη διάρκειά της, οι Αφροδίτη – Αθηνά – Ερμής βρίσκονται σε στενή διαδοχή στα τέλη του Σκορπιού.

Μια μυστηριώδης μαγεία θα σας βοηθήσει να πραγματώσετε αυτές τις δυναμικές αλλαγές… Να τις μετατρέψετε σε πολύτιμο καύσιμο για την ωρίμανσή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Ο Ποσειδώνας προσθέτει την πινελιά του στην πυρά των Άρη – Κρόνου: Περισσότερη μαγική και τρυφερή σκληρότητα ή αμέλεια, με λίγες θεϊκές συγκρούσεις!

Σε γενικές γραμμές, αυτό το σαββατοκύριακο είναι σαν ένα εργαλείο για δυναμικές αλλαγές. Και η Νέα Σελήνη προσθέτει το ηφαιστειακό βάθος της μεταμόρφωσης. Μπορεί η ώθησή σας να έρθει από εξωγενείς παράγοντες… Αλλά η επανάσταση πραγματοποιείται μέσα στον καθένα, ατομικά!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος