Σελήνη 05-07/09 Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα

erwtikes-provlepseis-kyriaki-4-5

 Σελήνη  Πέμπτης 05/09, η Σελήνη μπαίνει στον Τοξότη

Σελήνη  : Έχετε κενά μάθησης στον τομέα που απασχολείστε; Αξίζει τον κόπο να τα καλύψετε άμεσα με έναν δάσκαλο. Είναι μια επένδυση που θα σας αποδώσει τα μέγιστα μακροπρόθεσμα!

Επίσης, αυτή την περίοδο θα σας κάνει καλό να περνάτε περισσότερο χρόνο με συναδέλφους. Μια έξοδος μετά τη δουλειά θα ενδυναμώσει την μεταξύ σας σχέση!

Μην δειλιάζετε να αλλάζετε κατευθύνσεις στη ζωή σας. Δοκιμάστε άλλες διαδρομές, αν δεν σας ικανοποιούν πλέον όσα κάποτε σας ευχαριστούσαν!

zodia-taro-45

Η φιλοσοφία του φενγκ σούι μπορεί να κάνει θαύματα, στην ενέργεια των χώρων σας αλλά και τη διάθεσή σας. Αρχίστε να εφαρμόζετε τις απλές πρακτικές της στο σπίτι και το γραφείο σας και θα ενθουσιαστείτε!

Όσοι είστε σε φάση αναζήτησης σπιτιού, θα έχετε εύνοια αυτή την περίοδο. Ένα παλιό ακίνητο που θα αποκτήσετε, μπορεί να χρειάζεται ευρεία ανακαίνιση αλλά θα αποδειχθεί εξαιρετική επένδυση!

Η ενέργεια της ημέρας: Βρείτε χρόνο για να επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους, ειδικά το σαββατοκύριακο που έρχεται.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Σεληνη  Παρασκευή 06/09

Σας διέπει μια ονειροπόλα διάθεση. Δεν αποκλείεται να σκέφτεστε έναν αγαπημένο σας προορισμό για διακοπές ή έστω μια απόδραση. Να ξέρετε ότι πολύ συχνά τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!

Σκέφτεστε την περίπτωση επέκτασης της επιχείρησής σας σε άλλα μέρη του πλανήτη; Η περίοδος αυτή ενδείκνυται για να ανοίξετε τα φτερά σας και να τα κατακτήσετε!

Αν έχετε περίσσευμα χρόνου, προσφέρετε εθελοντικές υπηρεσίες σε ένα κέντρο αδέσποτων ζώων. Αν δεν έχετε χρόνο, ίσως μπορείτε να κάνετε μια οικονομική συνεισφορά για την ευημερία των χνουδωτών φίλων!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Αυτό το Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης ευνοεί τις πνευματικές διαδρομές. Διευρύνετε τις δικές σας, με έναν καινούργιο μέντορα ή θεραπευτή!

Όσο κι αν σας απασχολούν τα προβλήματα της καθημερινότητας, το πνεύμα χρειάζεται κι αυτό τροφή. Ενεργοποιήστε το, αφιερώνοντας λίγο χρόνο να σκεφτείτε το ουσιαστικό νόημα της ζωής!

Η ενέργεια της ημέρας: Φροντίστε την υγεία σας. Να δίνετε σημασία στα πιθανά σινιάλα που εκπέμπει το σώμα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Σεληνη   Σαββάτου 07/09, η Σελήνη περνά στον Αιγόκερω

Θα σας κάνει καλό να κινηθείτε με πιο χαλαρούς ρυθμούς σήμερα. Περάστε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας ή άτομα του φιλικού σας κύκλου!

Είναι σημαντικό αυτές τις μέρες να περιβάλλετε τον εαυτό σας με θετικούς ανθρώπους. Επίσης, αποφασίστε συνειδητά να μην πάρετε κανέναν και τίποτα πολύ στα σοβαρά!

Σήμερα και αύριο να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα προσωπικά σας αντικείμενα. Επίσης αποφύγετε να συμπράξετε σε κάθε είδους ρίσκο!

Κάθε ομαδική δραστηριότητα ευνοείται αυτή την περίοδο. Θα σας φέρει κοντά με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Ωστόσο, μην βιαστείτε να τις εντάξετε στον κύκλο σας πριν τις γνωρίσετε καλύτερα!

Να είστε επιφυλακτικοί και επιλεκτικοί με τα καινούργια άτομα που μπορεί να σας προσεγγίσουν. Αποφύγετε αυτή την περίοδο να διευρύνετε τον κύκλο σας, ειδικά αν υπάρξουν νέες αφίξεις στον εργασιακό σας χώρο!

Η ενέργεια της ημέρας: Αν είστε άτομα δημόσιας προβολής, να είστε προσεκτικοί στη γενικότερη συμπεριφορά σας. Μην δίνετε αφορμές για επικρίσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος