Σελήνη 14-16/03 Το άγγιγμα του Μίδα

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-21-5

Αστρολογία Πέμπτης 14/03, Πρώτο Τέταρτο Σελήνης στους Διδύμους, η Σελήνη περνά στον Καρκίνο

Κάποιοι θα νιώσετε σήμερα ότι έχετε το άγγιγμα του Μίδα, όσο αφορά τις επιχειρηματικές σας κινήσεις. Αξιοποιήστε το, χωρίς να φτάσετε στο σημείο να εμπλακείτε σε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε!

Κάποιοι άλλοι θα λάβετε σημαντική βοήθεια. Ένα άτομο του κοινωνικού σας περίγυρου, θα ωθήσει την ανέλιξή σας στην επαγγελματική κλίμακα!

Αν νιώθετε μειωμένη την αυτοπεποίθησή σας, πρέπει να αλλάξετε οπτική: Πάψτε να υποτιμάτε τις δυνατότητές σας και δείτε την ευρύτερη εικόνα της ζωής. Αποτιμήστε τις ικανότητές σας, θα αντιληφθείτε ότι δεν απέχουν καθόλου από πολλών άλλων!

zodia-taro-45

Η μέρα ενδείκνυται για να αποφασίσετε να αποκατασταθείτε. Ειδικά αν είστε ήδη σε μια μακροχρόνια σχέση, ίσως είναι καιρός να κάνετε το επόμενο βήμα ακόμα και για την απόκτηση παιδιών.

Κάποιοι θα προχωρήσετε σε μια σχέση, με ένα άτομο που θα έχετε διαφορά ηλικίας. Αναλόγως της δικής σας, αυτή μπορεί να είναι προς τα πάνω ή προς τα κάτω.

xartomanteia

Εξίσου πιθανή είναι και μια γνωριμία με προοπτικές, με ένα άτομο που ασχολείται με τα οικονομικά ή της επενδύσεις.

Να ξέρετε ότι οι νομικές αποφάσεις που θα παρθούν σήμερα, θα έχουν πιο αίσια εξέλιξη απ’ όσο περιμένετε!

Η ενέργεια της ημέρας: Προσέξτε τις επαγγελματικές σας συμφωνίες. Χωρίς να έχουν αρνητικό πρόσημο, ζητήστε περισσότερες εξηγήσεις επί των λεπτομερειών πριν υπογράψετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αστρολογία Παρασκευής 15/03, η Σελήνη διασχίζει τον Καρκίνο

Τα παιδιά αναμένεται να βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της προσοχής των γονέων και κηδεμόνων τους. Κάποιοι θα διαφωνείτε με το πρώην ταίρι σας για τη διατροφή, είτε για την πληρωμή των εκπαιδευτικών ή εξωσχολικών δραστηριοτήτων του παιδιού.

Άλλοι θα ενημερωθείτε ότι ένα παιδί σας απουσιάζει συχνά αδικαιολόγητα από το σχολείο. Δεν αποκλείεται να το βγάλετε από την δημόσια εκπαίδευση, για να περάσει σε ιδιωτική που θα είναι υπό πιο αυστηρό έλεγχο.

taro-6-9

Κάποιοι θα αποκτήσετε καινούργιο ή θα αλλάξετε το αυτοκίνητό σας. Αν αγοράζετε κάποιο από φιλικό άτομο, φροντίστε να μην έχει οικονομικές εκκρεμότητες ή άλλες νομικές ατασθαλίες!

Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί αν ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και λογιστικές τακτοποιήσεις. Ελέγξτε διπλά και τριπλά τις πράξεις!

Η ενέργεια της ημέρας: Ευνοείται η ενασχόληση με την γραφή. Αν πρόκειται να αναρτήσετε κείμενα, να τα έχετε ελέγξει ενδελεχώς.

zodia-astra-tarot

Αστρολογία Σαββάτου 16/03, κενό πορείας Σελήνης στον Καρκίνο

Σας απασχολεί η διασφάλιση της περίθαλψής σας. Δεν αποκλείεται να βρείτε μια δουλειά, που να αφορά αυτό τον κλάδο ή να παράσχει ενδιαφέρουσες καλύψεις τέτοιου είδους.

Να είστε προσεκτικοί στις επαφές σας με ζώα, κατοικίδια ή αδέσποτα. Ελλοχεύει ο κίνδυνος για επιθέσεις, με επιπτώσεις στην υγεία σας. Αν έχετε κατοικίδια, φροντίστε να έχετε κάνει κι εσείς τα απαραίτητα εμβόλια!

Αν προτιμάτε τις περιστασιακές σεξουαλικές επαφές, μην αμελείτε τις συχνές ιατρικές εξετάσεις!

chartomantia-098

Ανορθώστε την αυτοπεποίθηση και την ευεξία σας, με προγράμματα εξάσκησης που είναι ανταγωνιστικά.

Είναι πιθανό να σας προταθεί μια εργασία που σχετίζεται με «μακάβριο» αντικείμενο.

Η ενέργεια της ημέρας: Κάποιοι θα ασχοληθείτε με την έρευνα και αποκάλυψη μυστικών.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988