Σεληνιακή Έκλειψη 30/11 στους Διδύμους

miniaies-erwtikes-didymoi

Σεληνιακή Έκλειψη 30/11 στους Διδύμους .

Σεληνιακή Έκλειψη 30/11 : Χαρούμενη πανσέληνος! Καλή σεληνιακή έκλειψη! Η πανσέληνος του Νοεμβρίου ονομάζεται Παγωμένη  Σελήνη ή Σελήνη του κάστορα.

Οι εκλείψεις μπορεί να είναι ολικές ή μερικές. Αυτή η πανσέληνος είναι μια μερική έκλειψη. Δεν θα δούμε άλλη ολική σεληνιακή έκλειψη μέχρι τον Μάιο του 2021.

Οι κάτοικοι στη βορειοδυτική Ευρώπη, τη βορειοανατολική Ασία, την Ωκεανία, τη Βόρεια Αμερική και τη Νότια Αμερική, θα έχουν καλύτερη θέα!

zodia-taro-45

Η Σελήνη κάνει αντίθεση με τον Ήλιο στους Διδύμους και τον Τοξότη αντίστοιχα. Αυτά τα δύο αρχέτυπα αναζητούν την αλήθεια. Αυτή η πανσέληνος φέρνει πολλή διδασκαλία και μάθηση. Τα μαθήματα αυτής της πανσελήνου θα ξεδιπλωθούν με μεγάλη ταχύτητα – αυτή είναι η φύση της μεταβλητής ενέργειας! Ποια έκδοση της Αλήθειας μιλάει σε εσάς περισσότερο;

Ο Δίδυμος, κυβερνήτης της λογικής και της έρευνας…..ή ο Τοξότης, που εργάζεται καθαρά με πνεύμα και πίστη για την ανθρωπότητα; Μεγάλη δόση από Διδύμους, μας κάνει ψυχρούς υπολογιστές…μεγάλη δόση από Τοξότη, κάνει τη ζωή να μοιάζει βιαστική και χωρίς ενημέρωση. Κάντε λοιπόν τις διακρίσεις σας, σ’ αυτήν την πανσέληνο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Σεληνιακή Έκλειψη 30/11 στους Διδύμους .

Βρισκόμαστε όλοι στη διαδικασία εξέτασης των πεποιθήσεων, των προθέσεων και των προκαταλήψεών μας, σ’ αυτόν τον τρελό κόσμο. Άτομα με εξαιρετικές προθέσεις μπορεί να είναι εντελώς ανίδεοι. Και άνθρωποι που είναι εξοπλισμένοι με τόνους έρευνας και πληροφοριών μπορεί να είναι ευαίσθητοι ή να έχουν αρνητικές προθέσεις.

Είναι μια σκληρή λέξη, αλλά η άγνοια είναι ο τόπος σύγκρουσης εδώ. Αυτή είναι η σκιά του άξονα Διδύμων/Τοξότη.

Ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι λειτουργούν κάτω από την επιρροή του, έχουν γρήγορη κρίση, δεν τους παίρνει αρκετό χρόνο για να εξετάσουν τις λεπτομέρειες, βιάζονται για τη λήψη αποφάσεων και τη συλλογή πληροφοριών.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Hal 24/11 για Σχέσεις Χρήμα Τύχη

chartomantia-098

Σεληνιακη Έκλειψη 30/11 στους Διδύμους .

Ό, τι κι αν συμβεί, η υπερβολή στο συναισθηματικό βασίλειο είναι πιθανή. Βρείτε έναν τρόπο να ενημερώνετε τους γύρω σας με ήρεμο και ήπιο τρόπο. Και αν λαμβάνετε κάποιες ενημερώσεις, να είστε ταπεινοί. Όταν αισθανόμαστε αναστατωμένοι, πρέπει να ρωτήσουμε – ποια πίστη μου αμφισβητείται αυτή τη στιγμή; Μπορώ να αλλάξω αυτήν την πεποίθηση;

Οι χειμερινές διακοπές είναι πραγματικά δύσκολες. Αναγκαστικές ώρες με την οικογένεια. Οικονομικές πιέσεις, χάλια καιρός….Αλλά αυτό που συμβαίνει με φυσικό τρόπο, είναι πως στρεφόμαστε μέσα μας, όπως ο ήλιος βυθίζεται κάτω από τον ορίζοντα, στο ατελείωτο μαύρο του χωροχρόνου. Πού θα μας οδηγήσει, δεν ξέρουμε. Υπάρχουν αναπάντητες ερωτήσεις. Στο διαλογισμό, εστιάστε στο τσάκρα του λαιμού.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος