Σεξουαλική ένωση Το Ρόδο της Νεφέλης

Σεξουαλική ένωση Το Ρόδο της Νεφέλης

Ενεργειακά προϊόντα ‘LOVETALKS

 

Το πανίσχυρο ερωτικό φυλαχτό Το Ρόδο της Νεφέλης από την σειρά ενεργειακών προϊόντων ‘LOVETALKS’, βοηθάει τα ζευγάρια που έχουν απομακρυνθεί να επανέλθουν άμεσα στους  κανονικούς ρυθμούς της ερωτικής τους ζωής…απομακρύνοντας κάθε τρίτη απειλή.

 

Σύντροφοι – σύζυγοι που για οποιοδήποτε λόγο έχουν χαθεί μέσα στην καθημερινότητα, ίσως και μετά από χρόνια συμπόρευσης, ακόμα και λόγο κάποιου τρίτου γεγονότος – προσώπου, έρχονται συναισθηματικά πολύ πιο κοντά…. αλλά και σεξουαλικά.

zodia-taro-45

 

Για την δημιουργία του ερωτικού φυλαχτού θα χρειαστείτε:

 

Υλικά:

  • Λευκή Ζάχαρη ( 2κουταλάκια του γλυκού)
  • Κόκκινο πιπέρι ( 5 κόκκους)
  • Μπουμπούκι από κόκκινο τριαντάφυλλο-Αποξηραμένο
  • 1 μικρό φύλλο δάφνης
  • κόκκινη κλωστή
  • Ζωδιακό κερί 10-12 εκ.
  • Θυμίαμα λευκού κρίνου
  • Ένα στρογγυλό μαύρο ή πορφυρό πουγκάκι

Όλα τα υλικά θα πρέπει να είναι ξαστρισμένα

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Συνταγή:

 

Σε ένα πιάτο λευκό στρώνετε την ζάχαρη. Στερεώνετε το ζωδιακό κερί και

Το ανάβετε σε ζυγή ώρα (από τις 22:00 το βράδυ έως τις 06:00 το πρωί ), με το αριστερό χέρι και με σπίρτα. Γύρω γύρω από το αναμμένο κερί με το αριστερό χέρι και δεξιόστροφα, (φορά των δεικτών του ρολογιού), ρίχνετε το θυμίαμα λευκού κρίνου, το κόκκινο πιπέρι  και θρυμματίζετε το φύλλο δάφνης.

Όταν το κερί φτάσει 3-4 πόντους από την βάση του, το σβήνετε με νερό και το τοποθετείτε μέσα στο πουγκάκι, μαζί με το μπουμπούκι, και όλα αυτά που βρίσκονται στο πιάτο. Ράβετε το πουγκάκι με την κόκκινη κλωστή και το τοποθετείτε κάτω από το στρώμα του κρεβατιού την ίδια μέρα.

 

Λόγια:

 

Την ώρα που το τοποθετείτε λετε και τα κάτωθι λόγια 3 φορές.

 

‘’Εσύ πχ- Κώστα γέννα της Αμαλίας.. .όπως ανοίγει το κόκκινο ρόδο την αυγή, έτσι να ανοίγει και η καρδιά σου για εμένα την…Γεωργία γέννα της …, όπως σφραγίζω αυτό το πουγκί έτσι να σφραγιστεί μόνιμα και η αγάπη σου για εμένα. ‘’

 

Όλο το ιδιαίτερο τελετουργικό αυτό, δημιουργεί άμεσα ισχυρές ενεργειακές και σεξουαλικές δονήσεις στην καρδιά και στο μυαλό του ατόμου,  το  οποίο σας ενδιαφέρει. Είναι μόνο θέμα 48 ωρών το μέγιστο, να δείτε την ερωτική εξωστρέφεια… τα υπόλοιπα…όλα δικά σας!

 

Κρατήστε την ερωτική – αισθηματική αποκλειστικότητα του συντρόφου σας και διώξτε μόνιμα και οριστικά τους τρίτους και τους ανεπιθύμητους από την κοινή ζωή σας.

 

Καλή επιτυχία….!

 

Τα άνωθεν υλικά μπορείτε να τα προμηθευτείτε έτοιμα και ενεργοποιημένα από την σειρά  ενεργειακών  Προϊόντων ‘LoveTalks.

Το προϊόν συνοδεύεται από αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες χρήσης. Μιλήστε με το αρμόδιο τμήμα της Αstro-Live, και θα βρείτε το κατάλληλο προϊόν για την δική σας ιδιαίτερη περίπτωση.

Φέρτε την τύχη και την αγάπη στον δρόμο σας!

Στείλτε το μήνυμα σας στο email: info@astro-live.gr και ενημερώστε μας για το τι ακριβώς επιθυμείτε.

tarw-taro-xartomanteia