Σημαντικά κεφάλαια στη ζωή μας από το παρελθόν θα κλείσουν

afroditi-ixtheis-zvdia

Σημαντικά κεφάλαια στη ζωή μας από το παρελθόν θα κλείσουν .

Πώς επηρεάζει την ερωτική σας ζωή και τις σχέσεις σας, το τέλος της σκιάς της ανάδρομης φάσης της Αφροδίτης.

Κάντε ειρήνη με το παρελθόν σας, για να μην καταστρέψετε το μέλλον σας.

Νιώθουμε ότι μπορούμε πλέον να αναπνεύσουμε με ανακούφιση, καθώς η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, έφτασε επιτέλους στο τέλος της σκιάς, της ανάδρομης φάσης της, στις 29 Ιουλίου

zodia-taro-45

Η σκιά της ανάδρομης Αφροδίτης, τονίζει πως θα κλείσουμε μερικά σημαντικά κεφάλαια στη ζωή μας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αφορούν, τις σχέσεις μας.

Η Αφροδίτη είναι σε μια μορφή ανάδρομης κίνησης από το Μάιο, καθώς έχει διασχίσει το ζώδιο των Δίδυμων, κάνοντάς μας όλου να συνειδητοποιήσουμε πως η επικοινωνία και η σύνδεση ακολουθούν αυτήν τη σχέση, που λέμε πως φαίνεται μαγική.

Αφορά επίσης αποφάσεις, επιλογές πορείας ζωής και τη συνειδητοποίηση ότι δεν μπορούμε να μεταφέρουμε ολόκληρο το παρελθόν στο μέλλον μας, γιατί τότε θα καταλήξουμε να το καταστρέψουμε πριν ξεκινήσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Αυτή η ενέργεια δούλεψε μαζί με την ενέργεια του Καρκίνου και μας βοήθησε να συνειδητοποιήσουμε, πόσο ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη είναι η τρέχουσα σχέση μας και η οικογενειακή μας ζωή. Γι’ αυτό, καθώς ξεκινάμε αυτόν τον νέο κύκλο, χάρη στην Αφροδίτη και τη Διπλή Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα είμαστε στο σημείο που θα το αποδεχτούμε.

Η Αφροδίτη είναι ένας πλανήτης που έχει να κάνει με την αγάπη, τον ρομαντισμό, την ομορφιά, τα οικονομικά, ακόμη και τις προσωπικές αξίες που έχουμε στις σχέσεις μας. Αυτό σημαίνει ότι όταν αλλάζει ζώδιο ή γυρίζει ανάδρομη, μπορούμε να το νιώσουμε σε όλους αυτούς τους τομείς της ζωής μας.

Η Αφροδίτη, κατά μέσο όρο γυρίζει ανάδρομη, μία φορά κάθε δύο χρόνια. Σε κάθε ζώδιο, το κάνει κάθε οκτώ χρόνια.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 29-31/07 Λόγια αγάπης – Προτάσεις γάμου

zodia-astra-tarot

Σημαντικά κεφάλαια στη ζωή μας από το παρελθόν θα κλείσουν .

Η τελευταία φορά που είχαμε μια ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης στους Διδύμους, ήταν το 2012 και η επόμενη φορά θα είναι το 2028. Οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για να αφομοιώσουμε τα μεγάλα μαθήματα που αυτός ο πλανήτης προσπαθεί να μας διδάξει.

Περισσότερο όμως από την ανάδρομη φάση της – η οποία τελείωσε εν μέρει στις 25 Ιουνίου μόλις γύρισε σε ορθή πορεία – την έχουμε βιώσει να κινείται στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων, που έπρεπε να ιχνηλατήσει, πριν γυρίσει ανάδρομη. Τι σημαίνει αυτό? Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τα βήματα μας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Επισήμως τον Μάιο, η Αφροδίτη γύρισε ανάδρομη στις 5 μοίρες των Διδύμων. Αυτό που γιορτάζουμε στις 29 Ιουλίου είναι η άφιξη της Αφροδίτης, στις ίδιες μοίρες.

Γιατί αυτό σημαίνει, πως όλα τα μαθήματα, οι προβληματισμοί και οι επαναλήψεις που έπρεπε να κάνουμε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχουν ολοκληρωθεί. Eίναι πλέον καιρός να προχωρήσουμε στη ζωή μας. Αυτή όμως η διέλευση της Αφροδίτης, θα φέρει και προκλήσεις στη ζωή μας.

Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία είναι καλή είδηση. Αυτό όμως δε σημαίνει πως θα είναι όλα εύκολα ή πως δε θα συναντήσουμε εμπόδια και συγκρούσεις στο δρόμο μας, για τον υπόλοιπο μέρος του Ιουλίου, όπως και τον Αύγουστο.

Συχνά, οι αναδρομές της Αφροδίτης είναι ιδανικές για τον τερματισμό των σχέσεων που είχαν δυστυχώς, ημερομηνία λήξης. Αλλά επειδή δεν έχουμε την πνευματική διάθεση να καταλάβουμε πώς να προχωρήσουμε, πολλοί από αυτούς τους χωρισμούς…. συμβαίνουν μετά το τέλος της ανάδρομης κίνησής της.

tarw-taro-xartomanteia

Σημαντικά κεφάλαια στη ζωή μας από το παρελθόν θα κλείσουν .

Αυτό οφείλεται εν μέρει στο ότι έχουμε πλέον την πλήρη εικόνα, όπως και το χρονικό περιθώριο μερικών μηνών, για να αφομοιώσουμε τις νέες πληροφορίες. Kαθώς και να σχεδιάσουμε το επόμενο βήμα μας. Βλέποντας να πλησιάζει η 29η Ιουλίου, ίσως να νιώθουμε έτοιμοι να ξεκόψουμε με το παρελθόν μας….ή ίσως αντέξουμε ν’ ακούσουμε τον σύντροφό μας να λέει αυτές τις φοβερές λέξεις: «Πρέπει να μιλήσουμε».

Υπάρχει μια ατυχής απογοητευτική παρενέργεια με την Αφροδίτη, σε αυτήν την περίπτωση. Θέλουμε να προχωρήσουμε… αλλά αισθανόμαστε ότι δεν μπορούμε. Γι’ αυτό ας προσέξουμε πώς να σαμποτάρουμε μια σχέση, που δεν ξέρουμε πώς να την αφήσουμε.

Ο Άρης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον Κριό, που σημαίνει ότι τα νεύρα μας είναι τσιτωμένα. Οπότε ακολουθώντας αυτή τη διαδρομή, ακόμη και ασυνείδητα, η κατάληξη θα είναι περισσότερος θυμός και δράμα….. απ’ ότι αν ξεκινούσαμε, λέγοντας τις δύσκολες λέξεις.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το δύσκολο μέρος της Αφροδίτης είναι το γεγονός, πως αν νιώθουμε απογοητευμένοι στην προσπάθειά μας να προχωρήσουμε, αυτό σημαίνει πως δεν πήραμε παρορμητικές αποφάσεις κατά την ανάδρομη κίνησή της. Αυτά είναι πραγματικά υπέροχα νέα, επειδή αν κάναμε μεγάλες κινήσεις κατά τη διάρκεια της αναδρομής της, μπορεί να υποβάλλονταν σε έλεγχο αργότερα. Αλλά η αναμονή, ακόμη και αν είναι βασανιστική, κάνει πάντα τη διαφορά. Περιμένετε και θα δείτε.

Αν έχετε φτάσει σε αυτό το σημείο χωρίς να κάνετε δραματικές αλλαγές στη ζωή σας…. συγχαρητήρια! Έχετε κάνει τη σκληρή δουλειά στη διάρκεια της αναδρομής της Αφροδίτης στους Διδύμους και τώρα είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα.

Το ξεσκαρτάρισμα όσων δεν λειτουργούν δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό για κανένα. Πρέπει όμως να θυμάστε, πως δημιουργείτε χώρο για αυτό (ή γι’ αυτόν) που έρχεται. Τώρα είναι η ώρα να εστιάσετε σε όσα πρόκειται να εμφανιστούν και να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ενέργεια που υπάρχει.

zwdia-tarw-zodia-19

Σημαντικα κεφάλαια στη ζωή μας από το παρελθόν θα κλείσουν .

Ενώ θα δούμε κάποιες αλήθειες με σαφήνεια… όπως και κάποιες μεγάλες αλλαγές από τις 29 Ιουλίου ως τις 6 Αυγούστου. Eίμαστε επίσης έτοιμοι να προσθέσουμε σε αυτήν, την ενέργεια του Καρκίνου που κυριάρχησε στη χρονιά, όταν η Αφροδίτη κινηθεί στο ζώδιο του σπιτιού, της οικογένειας, των μόνιμων σχέσεων και της μητρότητας, στις 7 Αυγούστου.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σημαίνει ότι οποιεσδήποτε αποφάσεις ή επιλογές που αντιμετωπίζουμε από τον Μάιο, πιθανότατα θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερη ευτυχία και ικανοποίηση, καθώς προχωράμε στο υπόλοιπο εξάμηνο του 2020.

Με πολλούς τρόπους, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η διπλή Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στα τέλη Ιουλίου, ήταν πραγματικά ένα σημείο καμπής.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 29-31/07 Λόγια αγάπης – Προτάσεις γάμου

xartomanteia

Ενώ το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς αφορούσε τη μάθηση, το δεύτερο εξάμηνο έχει να κάνει με τη δράση. Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις, να τερματίσουμε σχέσεις, να δημιουργήσουμε νέες, να βρούμε τον εαυτό μας και τη χαρά. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι και να συνειδητοποιούμε ότι δεν οφείλουμε τίποτα σε κανέναν, ειδικά αν αυτό σημαίνει ότι θυσιάζουμε τον εαυτό μας στη διαδικασία. Οι αποφάσεις που λαμβάνουμε από τις 29 Ιουλίου και μετά, είναι αυτές που θα επικρατήσουν.

Υπάρχει οριστικό αποτέλεσμα σε πολλές από τις επιλογές που κάνουμε φέτος απλώς και μόνο επειδή εξελισσόμαστε πέρα από το άτομο που χρειαζόταν κάποτε τις ζώνες άνεσής του. Είναι μια χρονιά για να προχωρήσουμε πραγματικά, χωρίς δεσμεύσεις, στο μέλλον που μας περιμένει με ανοιχτές αγκάλες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love