Αφροδίτη Ταύρο, Άρης στον Αιγόκερω, Συμβατοτητα

sxeseis-desmeysi

Αφροδίτη στον Ταύρο, Άρης στον Αιγόκερω, Συμβατοτητα

Πρακτικοί, πετυχημένοι και φιλόδοξοι, αυτοί οι δύο είναι ένα προσγειωμένο ζευγάρι και μπορεί να δείχνουν ότι δεν έχουν χρόνο για την τέχνη του έρωτα, καθώς προσπαθούν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες του μέσα από το κυνήγι της επαγγελματικής τους επιτυχίας και μέσα από τα υλικά αγαθά. Στην πραγματικότητα, ενώ οι γήινοι αυτοί σύντροφοι, όντως μοιράζονται την αγάπη τους για οικονομική σιγουριά και σωματική άνεση, αυτό δεν εμποδίζει καθόλου την ερωτική χημεία που μπορεί να υπάρξει μεταξύ τους, όταν καταφέρουν να βρουν χρόνο, μέσα στο βεβαρυμένο τους πρόγαμμα, για να ασχοληθούν με τα ερωτικά τους.

Σαν πραγματική μητέρα γη, η Αφροδίτη στον Ταύρο, είναι κάτι σαν την αφθονία των απολαύσεων: ώριμη, χυμώδης και έτοιμη να την απολαύσεις. Η Αφροδίτη αυτή, έχει το χάρισμα να δημιουργεί ποικιλία, πλούσια περιβάλλοντα που ξεχειλίζουν από αισθησιακές απολαύσεις και σωματικές ανέσεις. Της αρέσει να μοιράζεται αυτή τη γόνιμη φύση της με τους άλλους, ιδιαίτερα εάν δείχνουν την ανάλογη εκτίμηση και σεβασμό και δεν προχωράνε βιαστικά. Η αργή κίνηση είναι καλύτερη όταν πρόκειται να ευχαριστήσεις αυτή τη γήινη Θεά.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia-zvdia-taro-00

Ο Άρης στον Αιγόκερω έχει μία ζωώδη σεξουαλικότητα, παρόλο που θα πάρει χρόνο για να την ανακαλύψεις, πίσω από την παραπλανητική εικόνα που προβάλει ο γήινος Άρης. Ο Άρης στον Αιγόκερω, αντιμετωπίζει το σεξ τόσο σοβαρά όσο και όλα τα άλλα πράγματα και χαρίζει τον πολύτιμο χρόνο του και την προσοχή του, ώστε να εξασφαλίσει ότι έχει καλύψει όλα τα επίπεδα και έχει κάνει υψηλής ποιότητας δουλειά. Ο Άρης αυτός ερωτοτροπεί εντυπωσιάζοντας το αντικείμενο του πόθου του, μέσα από τη σκληρή δουλειά που κάνει, με κίνητρο την επιτυχία, δείχνοντας ότι είναι σταθερός και έχει την ικανότητα να δεσμευτεί σε μακροχρόνια σχέση.

Ο Άρης στον Αιγόκερω έλκεται από την ικανότητα της Αφροδίτης στον Ταύρο να χαίρεται τα απλά πράγματα στη ζωή και αντιλαμβάνεται την προσγειωμένη, ειρηνική της φύση. Εκείνη λατρεύει το διαβολικό του χιούμορ αλλά και το γεγονός ότι κρατάει πάντα το λόγο του. Μαζί, αυτοί οι δύο προχωράνε στη ζωή σαν συνεργάτες, έτοιμοι να δουλέψουν δίπλα-δίπλα για να πετύχουν τους κοινούς τους στόχους, με μικρές ενδιάμεσες στάσεις για ένα αυθόρμητο πικ-νικ στην εξοχή και ένα γρήγορη χαλάρωση στο γρασίδι.

zodia-zvdia-75